אממ.....סיכום שבועי?

crazy smiley

New member
אממ.....סיכום שבועי?

שיר השבוע: שיר השבוע של הבויז: קליפ/סרטון השבוע: תמונת השבוע: משפט/ציטוט השבוע: איך עבר השבוע: תוכניות לשבוע הבא: סוף שבוע טוב שיהיה לכולם..

crazy smiley

New member
שלי!

שיר השבוע: red hot chilly peppers-snow/hey oh שיר של הבויז: poster girl קליפ השבוע: ריאנה-we ride תמונת השבוע:-->>>>>>>>>> משפט השבוע: היו כמה-"ניצן קום אתה צריך ללכת לישון!" מצאנו פלאפון שכתוב על הצג "עומר הכוסון" אז אח שלי(ניצן) אמר: "איזה מין שם משפחה זה הכוסון??" המורה שלי לתנ"ך: "אתם פשוט עלוקות לימודיות!" איך עבר השבוע: בסדר תוכניות לשבוע הבא: מקהלה..הופעות...עניינים.....

frackit

New member
אניייייייייי

שיר השבוע:we used to be friends-veronica mars theam שיר השבוע של הבויז:i still-mix קליפ/סרטון השבוע:laguna beach 3:13 תמונת השבוע:
המשפט שכתבו על התמונה ...עמוק!! משפט/ציטוט השבוע:"היי תגידי את גם באה...צ'לה אני לא גמבה...!!!" איך עבר השבוע:נחמד ביותר!!! תוכניות לשבוע הבא:אמממ לעבוד עד יום שלישי...ואז לתכנן משו ליומולדת שלי!! מאורה נראה שגנבו לך את הפינה!!!חיחיחיחי

elena20

New member
../images/Emo3.gifעונה

שיר השבוע:christina aguilera slow down baby christina aguilera oh mother christina aguilera mercy on me כל הדיסק של בריט in the zone שיר השבוע של הבויז:כל הדיסק של never gone קליפ/סרטון השבוע: הופעה של ביונסה בama 2006 תמונת השבוע:
משפחת קרוז משפט/ציטוט השבוע: איך עבר השבוע: מגעיללללל תוכניות לשבוע הבא: עוד מעט נוסעת לחבר שלי
וכשאחזור אז אלמד כל הזמן

אני מנחשת שזה תורי ...

שיר השבוע: חצי רגל בפנים , חצי רגל בחוץ - שורטי
שיר השבוע של הבויז: כל האלבום של B&B
קליפ/סרטון השבוע: הקליפ החדש של גוון - wind it up
תמונת השבוע:
משפט/ציטוט השבוע: "אני ממש מצטערת , לא ידעתי שאת רגישה" חברה שלי מסבירה לי את הסיבה למה איבדתי את הקול שלי ... "אסור לך לדבר 24 שעות" הרופאה שלי ... "אני לא יכולה לא לדבר 24 שעות , זה בלתי אפשרי" התשובה שלי להוראה של הרופאה. "אופפ אין לך קול! איך אפשר לתקן את הטלויזיה?" אבא שלי ביאוש...
איך עבר השבוע: בסדר עד לפני יומיים שהלך הקול שלי ואהה אני מה זה שמחה שיש לי את הדיסק של בריאן
ואהה כן אני מחודש הבא מתחילה ללמוד מחשבים
וגם איך אפשר לא לשכוח יומולדת לאמא שלי שהיה ביום רביעי ...
תוכניות לשבוע הבא: לנקות את החדר ולהרפא ... ולתקן את הטלויזיה [חייבת , הבטחתי לאבא שלי] ואת המחשב [של החברה שלי].
ומה לעשות ששכחתי השבוע לעשות סיכום שבועי קודם הבריאות ואח"כ הפורום
לא נורא יש שבוע הבא ...

טוב אני

שיר השבוע: אין שיר השבוע של הבויז: אברי באדי קליפ/סרטון השבוע:אין תמונת השבוע: משפט/ציטוט השבוע:אני לא רואה אותך ממטר איך עבר השבוע:ככה ככה הגרון שלי תוכניות לשבוע הבא: לימודים לימודים לימודים

oreloosh

New member
שלי../images/Emo65.gif

שיר השבוע: סופי-כשראיתי אותכם יחד שיר השבוע של הבויז: --- קליפ/סרטון השבוע: --- תמונת השבוע: משפט/ציטוט השבוע: כמה שהחיים מוזרים איך עבר השבוע: מצוין ומוזר חח תוכניות לשבוע הבא: מחר יומולדת
שבת שלום

אינקופליעיעיעיעיעיעיעיטטטט

שיר השבוע: Teddy Geiger - These Walls Paolo Nutini - Last Request Anna Nalick- Breathe (2AM) James Morrison - Call The Police James Morrison - This Boy שיר השבוע של הבויז: - תמונת השבוע: חחח כפרעליו
[פרק 8
] סרטון/קליפ השבוע: - סרט השבוע: "היומן"
משפט/ציטוט השבוע: "מה אתה מיוחם?!"
איך עבר השבוע: סבבה.. מהר. תוכניות לשבוע הבא: האממ, דיאטנית, משהו עם ביטוח לאומי, להתקשר לספריה [
], חברה צריכה לבוא אליי ולהפך, הא ואולי ארומה [תלוי מה התוצאות אצל הדיאטנית|קשוח|].. וכרגיל חונכת, ואת הקורס הזה

sivanick

New member
../images/Emo26.gif

שיר השבוע: יש מלא: סינרגיה - תראי זה אני אביב גפן - גשם כבד עומד ליפול היהודים - אינטרמת Celine Dion - My Heart Will Go On Robbie Williams - Shes the one Daniel Powter - Love You Latley The Offspring - Pretty Fly (For A White Guy) Teriyaki Boyz - Tokyo Drift (Fast & Furious Tokio Drift Soundtrack) Bob Sinclar - Rock This Party
שיר השבוע של הבויז: Last Night You...ו-No One Else Comes.. קליפ/סרטון השבוע: החדש של גוון תמונת השבוע: - משפט/ציטוט השבוע: "סאנשיין..." איך עבר השבוע: נחמד נחמד תוכניות לשבוע הבא: צבא. צבא. ו...צבא?

lidor love lee

New member
../images/Emo42.gifשלייי

שיר השבוע: my love של ג'סטין
שיר השבוע של הבויז: incomplete
השיר הזה יותר מידי יפההה
קליפ/סרטון השבוע: אין
תמונת השבוע:
מהממת
משפט/ציטוט השבוע: אין
איך עבר השבוע: מ-צ-ו-י-י-ן
אבל גם נורא מעייףףף
תוכניות לשבוע הבא: עבודה עבודה עבודה

תשובותי

שיר השבוע: לילה לבן - עידן יניב, חושב עליה - עידן יניב, אם יש גן עדן - אייל גולן שיר השבוע של הבויז: סיבריה, ג'אסט וונט יו טו נואו ו - איי וונט דאט וואי קליפ/סרטון השבוע: לילה לבן - עידן יניב, מיי הארט וויל גו און - סלין דיון (מקום 2 במצעד שירים מסרטים בVH1 שמשודר כרגע) תמונת השבוע: אין משפט/ציטוט השבוע: "ייתכן שקווין חוזר", המשפט שעשה לכולנו את השבוע (נראה לי), אתמול בערב אלינור אמרה לי על כך... איך עבר השבוע: נחמד מאוד, במהלך השבועיים האחרונים בדקתי את כמות ההודעות שהעליתי בפורום שלי בהייד פארק שיש בו כרגע 23,082 הודעות, לי יש מתוכן: 18,060 הודעות תוכניות לשבוע הבא: מלבד ההתנדבות בספרייה, להעלות 2850 הודעות באשכול "ממיליון ועד אפס" (ולסגור 400 עמודים באשכול).

ringe lotte

New member
אמנם באיחור אבל.... יש חדשות!!!!

אני אוותר על ההתחלה אני מצטערת... אני פשוט חייבת לכתוב את זה וחשבתי שזה המקום הכי טוב. נולד לי אחיין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ב1:45 בין שני לשלישי! אני מטורפת עליו הוא כזה מתוק!!!!!!!!!!!!!!!!! ביום שלישי הברית..... הייתי חייבת לשתף....

דיליי זה מגניב! :O

שיר השבוע: Christina Aguilera - Welcome שיר השבוע של הבויז: X קליפ/סרטון השבוע: X תמונת השבוע:
רום החתיך
משפט/ציטוט השבוע: "לא, לא, לא...אין מוקדם לשחק עם הבולבול."
ו"מוות לפריקים"
איך עבר השבוע: מעולה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תוכניות לשבוע הבא: X

למעלה