אממ ממש לא נעים לי

אממ ממש לא נעים לי

אחרי שאני מנסה לעזור לכולם...בסוף יש לי את אותן בעיות! טוב....זה קשור לילד אחד...לא ממש בא לי להגיד את שמו...אז נקרא לו ב' (שם בדוי) או.קיי, הוא הילד הכי יפה!!!!! והכי חמוד בעולם...! קודם, כולן מאוהבות בו...וזה, ויש לו מגוון ענקי לבחור, (מבין בנות) עכשיו, במסיבה הוא הזמין אותי לרקוד, הכל היה טוב ויפה....מקסים
אבל אני לא מאמינה שהוא באמת מחבב אותי, ואני נורא מפחדת מדחייה.....מה אני אמורה לעשות?

קרא לי משו די דומה...

אבל די שונה...לא חשוב
... סתכלי, פגשתי איזה ילד בחוות סוסים הוא התחיל איתי, והציע לי חברות (בעע
, לדעתי זה דפוק - נהיים חברים וכאלה - לא מציעים)... בקיצר הסכמתי ולא עשינו כלום ביחד...סתם...דיברנו וכאלה... אני מציעה לך, כאילו - לא להציע לו וכאלה, אם הוא אוהב אותך, את לא מתחמקת - את איתו, ואז תראי איך הוא מתנהג - אם הוא סבבה והכל טוב, תיהי איתו - אבל לא עד הסוף (הסוף בשבילך...), ודאגי למשו אחד - ברגע שהוא מתנהג ולו קצת מוזר תעיפי אותו לקיבינימט....
עצה שלי...
בואי נגיד - מניסיון

Frozen Inside

New member
תלכי על זה../images/Emo70.gif...../images/Emo105.gif../images/Emo54.gif

אמרת הרי שכל הבנות מאוהבות בו, אז אם מישהי תגיד לך לא אז ברור שהיא מקנאת. אני אומרת שתלכי על זה! אז מה אם הוא ידחה אותך? תאמיני לי שזה הרבה יותר נורא לפספס את ההזדמנות מאשר להכשל. אם הוא מזמין אותך לרקוד הוא בטוח מעוניין בך!

והוא אתמול היגן עליי.....

והיה משחק של הורדות ידיים בכיתה. הבנים נגד הבנות....אז הוא רצה לשחק איתי, ואי ברור שהסכמתי!

למעלה