אממ, לימוד PHP

tomer70

New member
אממ, לימוד PHP

שלום לכם..., אני רוצה להתחיל ללמוד PHP, עכשיו הבנתי שצריך שרת שתומך ב-PHP וכל מיני דברים כאלה, אבל כדי ללמוד ולהבין קודם, ממש לא מפריע לי להתנסות אוף ליין. מה אני בדיוק צריך שיהיה לי, אמרו לי משהו כאילו שרת פרטי על המחשב שלי, ואז זה כזה יתמך ב-PHP וכל מיני כאלה... אני אשמח מאוד אם תצרפו לינקים והסבר לכל מה שצריך...

kensaggy

New member
בהחלט...

לעבוד אוף ליין יהיה הרבה יותר נוח (גם ללימוד וגם לפיתוח)... התקנת שרת על המחשב: http://www.guides.co.il/forums/viewtopic.php?t=568 בקשר ללימוד יש ב FAQ של הפורום
בהצלחה,חן.

האם התקנת ה"דבר" הזה

האם זה יאיט את פעולת המחשב , המחשב הופך לשרת והוא לא פעיל ?
? או שהוא בכלל לא משפיע ?

kensaggy

New member
ממממ..

ה"דבר" הזה הוא תוכנה שרת... כמובן שהתוכנה משתמשת בכמות מסויימת של זכרון פנימי כמו כל תוכנה..אבל זה זניח. קשה לי להאמין שאתה תרגיש שהמחשב עובד יותר לאט מהתקנת השרת. (בהנחה שאתה רק מפתח עליו ולא ממש מאחסן עליו אתר פעיל) המחשב אכן הופך לשרת והפעילות שלו תלויה בך
-חן.

XiroX

New member
האמת היא שמנסיון שלי,

יותר נוח לעבוד ישר מול שרת FTP, כשיש לינוקס בבית. אני עובד כרגע עם השרת של tripod.co.uk דרך ה ftp. לינוקס מתייחס אליו כאילו הוא נמצא על המחשב שלך, ומצד שני זה נותן לך אפשרות לבדוק איך האתר יראה באמת ולא רק מול התנאים בבית שלך (לכל שרת חוקים מוזרים משלו, וכשאני העלתי את האתר אחרי שעבדתי עליו אופליין היו כל מני דברים שהייתי צריך לשנות וזה היה ממש מציק).

למעלה