אממ כנסו דקה תגידו מה דעתכם זה מאוד מעניין !!

shiransis

New member
אממ כנסו דקה תגידו מה דעתכם זה מאוד מעניין !!

אולי זה נשמע הזוי מדי או משהו עקב החיפוש עבודה המייגע בארצנו, תהיתי אולי אם... נגיד סטודנטים שהצטיינו בניהול תעשיה ועסקים ישקיעו בהקמת חברה שתפתח מוצר חדשני שיכול להצליח בגדול. ואז יביאו עובדים חרוצים עם לקות בשמיעה כמובן שמצטיינים בתחומים שמיועדים לפיתוח מוצר אפילו כבדי שמיעה שמוכשרים בעבודה מול קהל ושכנוע לקויי שמיעה שמצויינים בבנית מצגות בבניית אתרים בתכנות בניהול אתרים קופרייטורים מעולים אנשי פרסום ותקשורת מנהלי יחסי ציבור מצויינים אנשי מכירות מעולים כבדי שמיעה שיוכלו לעבוד עם שומעים וחרשים עם חרשים. אנשי עסקים חרשים שיודעים שפת סימנים בשפות שנות או כבדי שמיעה שלמדו ניהול עסקים וטובים בשפות שונות. מנהלים ורואי חשבון לניהול מצויין של נכסי החברה דפסים ומפיצים מעולים מעצבים של כל התחום המולטימדיה בטלויזיה ותלת מימד שחקנים לפרסומות שמשווקות את המוצר מנהל רשת שיהיה אחראי על מצב הרשת בחברה טכנאי מחשבים שידאגו לתפקוד המחשבים בחברה. מחסנאים מפתחי מוצר במפעלים אורזים נהגים שיובילו את המוצרים משלוחנים מחלקי פלאיירים מנהלי מפעלים מנהלי פרסום ושיווק כותבים מוכשרים ועוד... כמובן שלחברה אחת מתלוות חנויות שמוכרות את המוצר אז כמובן שיתאפשר ללקויי שמיעה לנהל ולמכור בחנויות כאלה ללא הפליות. אני ככבדת שמיעה נתקלת בסירובים קבועים בחנויות וחבל כי אני יכולה למכור מצוין. חבר'ה סטודנטים ואנשים מוכשרים לקויי שמיעה יכולים להצליח בגדול להרים חברה לבד! די להיות תלויים בשומעים! צריך רעיון גאוני !! ממש גאוני וזה יכול להיות משקה או כל דבר אחר שיכול להצליח חזק בעולם. עם כל כך הרבה כישורים זה אפילו יכול להיות פשוט משהו טכנולוגי גאוני. אם זה רעיון שיכול לתפוס לעוד הרבה שנים אין שום סיבה שהחברה תפשוט את הרגל. אז יאללה מספיק ללמוד בשביל לעשות רושם.. תתחילו תתחילו לעשות עם זה משהו !! השקעות כספיות זה דורש בהחלט! אבל כל השקעה קטנה מביאה להצלחה גדולה. תשתפו פעולה וקחו את כל המוכשרים שקיבלו דחיה במקומות עבודה רק בגלל הלקות ותעשו מהם גדולים. אם הם כל כך מוכשרים החברה תצליח בגדול! תפעילו את הראש ותתחילו לרשום על דף רעיונות תשמרו אותם ליום שיקום גאון אחד שירצה להשקיע בבנית חברה ויחפש רעיונות גאוניים לפיתוח מוצר. ואם אתם שואלים אותי על תמיכת לקוחות בטלפון? אתם צודקים, אבל מה הבעיה? קחו בנות שומעות שיהיו מזכירות גם ככה חסר להמון נשים במדינה הזאת עבודה ולא חסר בנות שישמחו להיות מזכירות.... למרת שרצוי מזכירות שלמדו את זה. הן רק מיעוט! החברה תהיה מורכבת בעיקר מלקויי שמיעה רק אנשי ביטחון ומזכירים יצטרכו להיות השומעים טוב. אני מחכה לראות מי הגאון שיקבל אומץ ויקים את החברה של לקויי שהמיעה הראשונה בארץ! ולא יודעת אם יש כבר אבל אולי גם בעולם! :) אופטימיות זה כוח מעשיות זה כוח אומץ זה כוח אבל תלוי מי הבנאדם שיבחר לאמץ את התכונות האלו... בהצלחה... :)

למעלה