אממ כמה שאלות

Fucking S H I T

New member
אממ כמה שאלות

ברצוני לעשות WILD ואני דיי חוששת אז יש לי כמה שאלות - האם אפשר לשלוט בדמויות שרואים בזמן השיתוק? כמה זמן לוקח עד שנכנסים לחלום צלול? פעם ניסיתי לעשות אבל לא הצלחתי אבל באיזשהו שלב הרגשתי כמו גל כזה שדוחף אותי והרגשתי כאילו משהו לוחץ עלי ואז היה קשה לי לנשום ואז הגל עבר וכלום לא קרה. האם הגל הזה היה ההתחלה של השיתוק? אממ אני אנסה עוד כמה פעמים אבל הבעיה שאני פשוט לא מצליחה להרדם.

silverhawk

New member
קצת ערבבת פה בין כמה דברים ../images/Emo13.gif

שיתוק שינה אינו קשור (בהכרח) לWILD. שיתוק שינה הינו תהליך טבעי המתרחש בכל לילה בעת השינה, ומטרתו היא למנוע מהגוף לבצע את הפעולות אותן מורה לו המוח לבצע במהלך החלום. WILD הוא שמה של אחת השיטות המתקדמות ליצירת חלומות צלולים - שימוש בWILD לא אומר שתחווי שיתוק שינה! זה אפשרי, אמנם, אבל זו רק אחת מהחוויות הרבות שאת עשויה לחוות. לגבי הזמן עד לכניסה לחלום הצלול, זה מאוד אינדיבידואלי. בפעמים הראשונות זה עשוי לקחת זמן רב, אולם ככל שתתנסי בזה, סביר להניח שהזמן יקצר. עם זאת, שימי לב ששיטת הווילד היא אחת מהשיטות היותר מסובכות לביצוע וסיכויי ההצלחה לא מאוד גבוהים. הגל שהזכרת עשוי בהחלט להיות אחת מתופעות הלוואי הראשונות והוא סימן טוב. אם את חשה בו (או בכל תופעה אחרת), נסי להתעלם ממנו והמשיכי להתמקד בדבר בו בחרת.

למעלה