אממ..כולם

Beautiful SouI

New member
אממ..כולם../images/Emo27.gif

אז..אני משערת שלפי החישובים שלי כולם יודעים עליי
. ואממ.. שוב אני רוצה להגיד שאני מצטערת.. וליטל,ליאור,אדר והדר. מה זה תודה על ההבנה.. והדר מה שאמרת לי היה ממש ממש מרגש
,ותודה. ואמממ..סליחה

otollo

New member
../images/Emo180.gifגם אני מבין |מבין|

זה יותר מאגניב ככה

Blue Aura

New member
../images/Emo14.gif ../images/Emo189.gif

אני לא מבינה איך אתם יכולים להבין אותה! אני לא סולחת כ"כ מהר לאנשים שמשקרים ועוד ככה. אני ממש לא מבינה אותכם. בעיקר אותך, הדר. אני בן אדם שנוטר טינה לפעמים, שממש פוגעים בו, יכול להיות שזה יעלם עם זמן אבל לא בזמן הקרוב. אתמול, שדר סיפרה לי, אמרתי לה שאני חשדתי בה ואמרתי לה את זה והיא המשיכה לשקר ואמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדברת אז עזבתי את זה ואתמול היא אומרת לי מה שהיא אמרה לי. אני לא מבינה איך בן אדם יכול לשקר כ"כ הרבה זמן ולהעמיד פנים שהוא מישהו אחר ועוד שנותנים לו הזדמנות להודות בהכל הוא ממשיך לשקר, לא רק שהוא שקרן אלא שהוא גם מטומטם! זה מה שיש לי להגיד.

Blue Aura

New member
ניסוח יותר טוב. ../images/Emo189.gif

"ואמרתי לה את זה והיא המשיכה לשקר ואמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדברת אז עזבתי את זה ואתמול היא אומרת לי מה שהיא אמרה לי." התכוונתי שאז באותו יום שאמרתי לה שאני חושדת בן היא אמרה שהיא לא יודעת על מה אני מדברת אז עזבתי את זה.

אמממ

אני לא רואה שום סיבה להצדיק את עצמי,בטח לא אחרי הטון התוקפני
אבל בלי שום קשר,אני אישית לא בנאדם ששומר טינה. מהרגע הראשון היה ברור לי שהכל שקר, אבל....אני כבר שנים בתפוז,אני מכירה את התיפוסים האלו. ואגב,אפשר באיזשהו מקום להבין אותה, כל מה שיש לי להגיד זה שאני פשוט גאה שהיא סופסוף הבינה שלהתעסק בשקרים האלו-זה פשוט מעשה ילדותי. משהו שלא עושה עלינו רושם. ובאמת,שבדיוק כמו לפחד להגיד את האמת ולשקר לנו....צריך גם המון המון אומץ לבוא ולהודות בטעויות, וזה משהו שאני שמחה שהיא סופסוף הבינה והתבגרה
יש לך את הזכות להיעלב מזה ולהתעצבן מזה הילה, אבל אחרי הכל,אל תשכחי שזה רק אינטרנט ורק פורום
ויש פה הרבה זיופים. אל תקחי ללב את השטויות האלו,באמת
ובקשר לדר,וול,אני רק מקווה שהיא למדה לקח. i rest my speech,have a nice day [:

פשוט עזבו../images/Emo3.gifהדרמה מזה מיותרת

בגלל הסיפור הזה היו פה גם ככה יותר מדיי.

Good 2b Me

New member
../images/Emo12.gif מה קוקורה פה../images/Emo35.gif|חבולמאוד|../images/Emo175.gif

תמיד משאירים אותי מחוץ לעניינים
אבל באמת מה פספסתי
*סקרנית*

Blue Aura

New member
למה תמיד? ../images/Emo189.gif

זה פשוט לא הכרחי להתחיל להציף אותו ולספר לאנשים. האנשים הקשורים יודעים.

otollo

New member
../images/Emo180.gifהילה ../images/Emo24.gif

אל תוציאי עליה עצבים
אני מוכן להעיד על עצמי שאם אני הייתי רואה הודעה כזאת ולא יודע מה קורה גם אני הייתי מסתקרן, היא סקרנית, זה בריא
.

Blue Aura

New member
../images/Emo12.gif, אני בכלל לא מוציאה... ../images/Emo189.gif

את העצבים, אני אפילו לא כועסת.
הסברתי לה בעקיפין.

Good 2b Me

New member
אה אוקיי פיו |נושמתלרווחה| ../images/Emo175.gif

וכנראה זה היה יותר מדיי בעקיפין כי לא הבנתי כלום..

Good 2b Me

New member
אור../images/Emo24.gif י'חמוד../images/Emo13.gif ../images/Emo175.gif

אני באמת ילדה סקרנית
.. והילה, כשאמרתי תמיד זאת רק הייתה צורת התבטאות לא התכוונתי באמת תמיד.. וכמובן שלא התכוונתי לעצבן או להיות נודניקית או מש'ו

למעלה