אממ יש לי שאלה

גרברון

New member
אממ יש לי שאלה

אוקי אני יודע שזה עניין של טעם.. אני מתכוון ללכת לחנויות לבדוק ולשמוע אבל אני לא הכי סומך על השיפוט שלי בקטע הזה.. אני רוצה לשמוע ת'המצלות שלכם אני עכשיו מחפש קראש באיכות ממש טובה לסגנון רוק ומטאל שבתקווה תשרת אותי להרבה שנים כל מקרה המליצו לי על סאביאן AA או AAX ועל זילדג'אן -K או A אמממ מה אתם אומרים לי עדיף וזה ?><

brass monkey

New member
כל אלה מצילות מקצועיות ללא ספק

אבל, זה כל העזרה שאנחנו יכולים לתת לך, מכאן זה עניין של החלטה שלך (ואולי למכיר אם אחת זולה מהשניה). יש לכל מצילה צליל שונה. אם יש לך כבר מצילה טובה - תבדוק את הסאונד של החדשה, אם מתאים. אם אין לך, תבדוק איזה סאונד אתה רוצה, סאונד שמתקרב יותר לצ'יינה(כזה צליל נמוך יותר - ובשביל זה הדייב וואקל טוב) או לא(צליל גבוה). קיצר, הכל תלוי בך, לך לחנות כמו מרום, תתייעץ עם המוכר...או שתביא איתך חבר שיעזור לך.

brass monkey

New member
כל התגובות נכונות...שכחתי לציין

שיש באמת מצילות זולות בדיוק באותה רמה, ופשוט פחות מפורסמות...

תופיסט1

New member
קראש לגרברון

גרברון שיהיה לך ברור.. סאונד מנצח מותגים. אם לא איכפת לך לשלם יותר על שם אז לך על סביאן או זילדג'יאן.. בכל מקרה אני יכול להביא לך מצילות עם סאונד יותר פיגוזי וחלומי ממה שתדמיין ובחצי כסף מאשר השמות של סאביאן או זילדג'יאן.. ואם אתה רוצה לרוק.. לך כבר על 17" או 18"

אני אומר תנסה דווקא את החברות

הפחות ממותגות כמו איסטנבול אלכמי אגופ ומהמט טרוקיש ובוספורס . אחלה של חברות פחות ממותגות מזילדג'יאן וסביאן ולכן זולות יותר והרמה שלהם לדעתי מעל והרבה! לך תבדוק את הסאונד שלהם אם זה מה שמתאים לך! אל תחפש מצילות בגלל סגנון שאתה מנגן כי זה לא מה שקובע אם זה מה שאתה רוצה על המערכת שלך רק כי זה מתאים למטאל או משהו אחר. תעשה סקר שוק תבדוק תשמע ותחליט.

שאלה שקשורה לנושא

קניתי קראש "16 של זאדג'יאן מהסדרה ZXT בגלל שאני חדש בעניין ואני מנגן רק חצי שנה אז אני לא יודע בדיוק אם זה מתאים למטאל מישהו יכול לענות לי על השאלה?

ועוד שאלה:

ראיתי שאמרתם משהו על איזה מצילה שקוראים לה צ'יינה מישהו יכול לעלות תמונה של זה ובערך להסביר לי מזה

גרברון

New member
אם אני לא טועה

zxt זאת סדרה דיי כללית... אז אני מניח שהקראש דיי תתאים כזה להכל

חי תודה על התמונה אבל יש לך

הסבר מזה צ'יינה כאילו מה ההבדל בין זה לבין קראש/היי האט/רייד

Vdrums

New member
הייהאט, קראש ורייד

אלה מצילות בסיסיות במערכת תופים. HH ורייד נמצאות בשימוש רוב הזמן וקראשים נועדו למעברים, לדגשים וכו'. צ'יינות, ספלאשים וכו', נכנסות לקטגוריה שנקראת מצילות אפקט, יש להם צליל מסוים ובד"כ משמשות לדגשים וכו'. כמובן שאין פה חוקים, ואפשר לעשות קצב עם צ'יינה ואפשר לתת דגשים על HH.

תודה גבר בחיים לא הייתי מנחש שיש

דבר כזה שקוראים לו צ'יינה בלי הפורום הזה אני רק מאתמול פה אבל פורום סוס

מה זה משנה אם מתאים או לא

אתה אוהב אותה?! זה מה שחשוב ! לא יעזור לך אם יקטלגו מצילות ויאמרו לך שאם אתה רוצה מטאל לך על נגיד איסטנבול אגופ. אם זה נשמע לך טוב ומתאים למערכת ולטעם שלך זה מה שחשוב לא אם זה מתאים למטאל או לפרוגרסיב רוק. וZXT זאת סדרה למתחילים ככה שזה מצילות התחלתיות. כל עוד המצילה נשמעת לך מצוין אז תנגן עליה , אל תקטלג לפי סגנונות כי בחיים לא תלמד דברים חדשים.

JohnLF

New member
אחי

Z קאסטום של זילדג'יאן מצויינת לרוק/מטאל. יש לי אחת כזאת 17 אינצ' והיא בין המשובחות..

למעלה