אממ יש לי שאלה..

כבשים

New member
אממ יש לי שאלה..

ראיתי את התמונות שיש בקבצים והייתה שם תמונה של דין..עכשיו הנה שאלתי: הם החליפו את השחקן או שזה בכלל דין אחר? תודה :)

morini77

New member
נצל"ש + תשובה

זה תמיד היה אותו דין. אבל רציתי להגיד שיש טעות קטנה בטאגליינז. כתוב: "פרסומות שמשתתפות בהם שחקני הסדרה." שזה לא נכון להגיד.

Sweet Misery

New member
בפיילוט שלא שודר

זה שחקן אחר. בפיילוט שכן שודר, זה אותו שחקן.

gilmorefreak

New member
נצלש../images/Emo58.gifכמה שאלות על עונה 5...

אז כן אני צופה..וכמה דברים לא ברורים לי.. כשלור ולוק יצאו יחד עם כל עניין ההורוסקופ..הוא אמר 8 שנים..שמונה שנים בעונה החמישית אומר 3 שנים לפני שהתוכנית התחילה..אבל..זה לא הגיוני! כי התוכנית התחילה כשרורי הייתה בת 16..ואין מצב שרק כשרורי הייתה בת 13 הן עברו לסטארס הולו..כי הן גרו בבקתה במלון רק כשהיא הייתה קטנה..וגם אין מצב שהן היו בסטארס הולו ולא הלכו לדיינר...
חוצמזה כשרייצ'ל הופיעה עכשיו בכמה פרקים האלה..אז בהתחלה כשלוק הציג ביניהן לורליי אמרה שהיא ולוק go way back...כלומר מכירים כבר כמה שנים טובות..3 זה ממש לא הרבה..זה מוזר לא? ואוף..הייתה לי עוד שאלה..כבר שכחתי..
אוף..טוב לא משנה..אז זה בנתיים..אם למישהו יש תשובה זה יהייה מצויין..

../images/Emo58.gif

4 שנים לפני שהתוכנית התחילה, מכיוון שה-8 שנים זה בחילת העונה ה-5, לא בסופה. אם תראי שוב את הפרק שסוקי מספרת ללורליי על רייצ'ל ותשימי לב למתי שסוקי אומרת שלורליי עברה לבית הזה (ואני משערת שבכלל לסטארס הולו), תראי שזה מסתדר. go way back יכול גם להגיד שהם פשוט מכירים אחד את השני טוב, לא צריך הרבה שנים כדי להכיר מישהו טוב... אה ושאלה, אומרים מתישהו מתי אבא של לוק מת? או מתי הוא פתח את הדיינר? כי יכול להיות שהן כן גרו בסטארס הולו, אבל לא הלכו לדיינר כי הוא היה קיים עדיין

gilmorefreak

New member
אוי..את צודקת..בדקתי באמת..../images/Emo58.gif

הנה:
MISS PATTY: Oh this must have been what, five, six years ago? Did she break that man’s heart. It was terrible. LORELAI: How did I not know about this? SOOKIE: Honey, you had an 11 year old kid and you were just moving into this house. Plus Rachel traveled all the time. She was a photographer.​
אז אכן 4 שנים לפני שהתוכנית התחילה זה הגיוני..זה אומר בערך שנה שנתיים אחרי שרייצ'ל עזבה וזה אכן מסתדר..
הייתי בטוחה שלורליי ולוק הכירו הרבה קודם..וגם..זה אומר שרורי ולור עברו לסטארס הולו כשרורי הייתה קצת לפני גיל 11 נניח...ואוו זה מוזר...כי הייתי בטוחה שהן עברו לסטארס הולו כשרורי הייתה בערך בת 6 או 7...לא יודעת פתאום זה נראה לי קצת זמן..
לגבי הדיינר ואבא של לוק..אין לי מושג..אבל אני מניחה שבסביבות הזמן שלוק סיים תיכון קצת אחרי אבא שלו נפתר..ואז הוא פתח את הדיינר במקום..מסתדר לא? כי הדיינר בטוח היה כשלור ורורי עברו לעיירה..לא מצאתי מקום שמזכירים את לוק ואבא שלו.אבל לא חיפשתי הרבה גם..אז..לא יודעת.. אהה..ותודה על התשובה! וסמנתי ספוילר למרות שאני לא בטוחה שזה ספוילר...

אבל!!!!! ../images/Emo58.gif

רורי אומרת בפרק 412:
RORY: No, I've got dinner at my grandma's tonight - obligatory thing - and our town's having its Firelight Festival tomorrow which I haven't missed since I was one, so not seeing you is - Well - quite frankly just a fringe benefit.​
אם היא לא פיספסה את הפסטיבל מגיל שנה, זה אומר להן הלכו לשם עוד לפני לשהן גרו שם? או שהיא אומרת את זה בתור ביטוי, ולא מתכוונת ממש לגיל שנה?

GinGerit

New member
לורליי גרה קודם באינדיפנדנס אין...

ואז כנראה כשרורי הייתה בת 11 הם עברו לבית הזה, אינדיפנדנס אין זה מחוץ מעיירה (באחד הפרקים לורליי אומרת שזה קרוב לעיירה). כשהם גרו שם בטח היה להם אוכל טוב והן לא הכירו את לוק ואז כשעברו לבית והיו צריכות לאכול הן הכירו את לוק.

gilmorefreak

New member
בתור ביטוי...כי מגיל שנה היא בטוח

לא הייתה בסטארס הולו..זה שהן גרו קודם במלון זה בטוח!

למעלה