אממ יבש פה..

gilmorefreak

New member
אממ יבש פה..../images/Emo122.gif

ואני מתחילה להתייאש מכם אנשים..
אתם לא משתפים פעולה במיוחד..
בא לי משחק או פעילות, או משו!
נוווווווווו..
חה!
איזה הודעה מיותרת..
טוב אממ..דיון גילמורי!
[כמה מפתיע..XDXD] כמה עונות ראית? איזה הייתה הכי טובה לדעתך? למה? אם ההודעה מכילה
ים [מדובר בעונה רביעית+] אנא שימו את האייקון
בכותרת..ואל תרשמו מידע ספוילרי בנושא..
[אנחנו לא רוצים להגיע שוב למצב שכרמל תמחק את ההודעות שלי נכון?
]
*מתחנן על הבירכיים* שתפו פעולה!

Sweet Misery

New member
../images/Emo6.gif

ראיתי את כל העונות והטובה ביניהן לדעתי הייתה השנייה... חיבור האמא/בת עוד היה בשיאו, אמנם עם משברים קטנים אבל עדיין. רורי טרם הדרדרה, כל דמות התנהגה בהתאם לאיך שהיא אמורה להתנהג והיה פשוט כיף.

talia1222

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אממ לדעתי העונה הרביעית כי רורי התבגרה כבר והיא הלכה לייל ולוק ולורלי מדברים על להיות ביחד(סוף העונה הרביעית לא?) ויש את הקטע הכי יפה בסידרה בפרק 414 שלורולי ורורי בוכות ללוק ולדים על זה שהן לא מצליחות לדבר.. ולאיודעת הבדיחות יותר מצחיקות.

*משתפת פעולה* ../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

אמממ ראיתי את העונה הראשונה, השנייה וחלק מהשלישית... ואממ הכי אהבתי את...העונה השנייה, או סוף העונה הראשונה או משהו.. כי בעונה הראשונה השחקנים בקושי הכירו אחד את השני, ובהתחלה ראו את זה קצתץ..ואז הם התחילו לשחק יותר בטבעיות והיה לכולנו נחמד יותר

Kill Bernard

New member
אני לא רואה את זה בעונה הראשונה,

שהם "פחות הכירו" אחד את השני. המשחק של אלקסיס השתפר, זה ברור. היא התבגרה. והמשחק שלה התבגר. אבל זה דבר שכן אהבתי בעונה ראשונה. היא אמורה להיות אממ.. מה, כיתה י'? ואיכשהו תמיד בסרטים אמריקאים הם לוקחים שחקנים כ"כ מבוגרים לשחק ילדים. וזה לא אמין. אז במקרה הזה אלקסיס הייתה אמינה. בגלל זה דוקא אהבתי את הראשונה וזה לא נראה כאילו העובדה שהם לא הכירו ממש טוב הפריעה לאמינות או לטבעיות של המשחק. אולי. לא יודעת. אני צריכה לראות את שניה ושלישית שוב

../images/Emo6.gif../images/Emo54.gif

אז לא יודעת..לא יודעת כמה זה השפיע על כל העונה האמת. אני פשוט יודעת שזה ככה הרגיש לי בפרק הראשון לפחות..:X ואני חייבת לראות את השלישית! ולא שוב!

gilmorefreak

New member
אממ..תורי לא?../images/Emo3.gif../images/Emo58.gifעונה 4../images/Emo9.gif

עונה נסגדת נו..
אממ ללא ספק הייתה שיפור לאחר העונה השלישית.. היה לור ולוק..
נגמר עם לור ולוק..
היה מחליף לאמילי..XD ג'ייסון, לתעב במהלך כל העונה.. רורי הייתה בלי בחורים *רוב* העונה..
אפילו קצת נפלה בלימודים ואממ..סבלה מפריס..וחייה לא היו מושלמים כמו תמיד..וגם עד סוף העונה היא עוד לא הפכה לפוסטמה.
*בורחת* אממ..עונה מעניינת, יש שינוי ללא ספק..ורורי ולור לא גרות ביחד יותר..אבל מעניין, ומצחיק וג'ס לא מופיע הרבה [
*בורחת] אבל כשהוא מופיע הוא נחוץ..
לא יודעת..פשוט עונה טובה..יש בה כל מה שצריך ואין בה מה שמיותר..XD[משפט מתוחכם..
] זהו. עונה ראשונה ושנייה גם מעולות, שנייה יותר מהראשונה..
אבל בראשונה יש הרבה לור ולוק!
*בורחת* בכלל תוכנית נסגדת..XDXD

dalida1988

New member
../images/Emo163.gifשמחה לשתף פעולה

ראיתי את כולםםםםםםםםם (יואו אני גאה להגיד את זההההה) לפי דעתי עונה 4 כי חלו בו הכי הרבה שינוים... ובגלל שרק אחרי שנה + ראיתי אותה אולי יותר התלהבתי... ואיילת שאלה.... למה את רושמת *מתחנן על הברכים* במקום: *מתחננת על הברכים* ?...

Eilleen

New member
גמני ראיתי את כל העונות :]

(אל תדאגו אפ'חד לא אמור להכיר אותי אבל אני מתנחלת לכם כאן בלי ידיעתכם די הרבה) :) ואני הכיייי אוהבת את העונה השניה את העונה השלישית אני אוהבת בעיקר כי רורי וג'ס יחד....

gilmorefreak

New member
קודם כל, את תמיד שוכחת!../images/Emo2.gif

בנושא ההודעה!
אממ..בלה. נו כי זה מעשה..בדרך כלל האמת אני שמה ב-|כאלה| משו בזכר, כי זה אייקון..וב*כוכביות
* בנקבה, כי זה מעשה..
סתם במקרה הפעם רשמתי בזכר..
או שאולי יש לי נטיות לשנות את גופי?

אורוש47

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

gilmorefreak

New member
../images/Emo3.gifיש אנשים שיתווכחו איתך

אז זה מצחיק או לא..
[כאילו בלה. לא מצליחה להתנסח..שיחשבו שאם אני אומרת דבר כזה אני מתכוונת לזה..
]
בלה. לא משנה..*שותקת*

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif

אבל הפעם בכוונה לא רשמתי ספוילרר כי רק רשמתי עונה רביעית... לא נתתי יותר פרטים מזה... מה לשים עכשיו עוד פעם ספוילר?. אסור לציין את המילה עונה רביעית.. נו באמת כבר שיגעת אותי..

למעלה