אממ...טוב תיכנסו

אממ...טוב תיכנסו

אני בונה אתר חובה בישביל הביצפר ואם כבר אז כבר החלטתי לעשות על סאות' פארק אבל אין לי הרבה רעיונות אז תנו רעיונות וכול מיני תמונות ולינקים שקשורים וכול דבר שאתם חושבים שמתאים (אייל לחץ עלי ליכתוב את זה בפורום)

wanna get high

New member
אני אישית לעשות אתר טיפה פילוסופי..

משהו על התהליך שעברה הסידרה... אבל אתה ממציא חומר בעצמך כי אף אחד לא כתב על זה... אפשר גם לעשות על המסרים של הפרקים...

RootDown

New member
תעשה אתר רק על דמות אחת

או אתר דמיוני על מה שקורה במעבדה של mephisto

אתם לא מבינים

זה אתר חובה לביצפר..זה להגיש ביום שני אני חייב רעיונות ולינקים לכול מיני דברים כדי שאני ישים שם ורעיונות ממשיים לכול מיני דברים שהיהיו באתר..אין לי כוח להתחיל לחשוב ולפתח טאוריות אני תקוע מספיק בחלק התכני

ככה:

א. הנה אתר עם כל השמות והמספרים של הפרקים: http://www.geocities.com/dorgreen1/GRAND.html ב. תכתוב קצת על ההתחלה, האמצע, ועל ההמשך (אפילו תעתיק מאיזה מקום). ג. תכתוב על סוג ההומור, לא יותר מידי, אבל תנסה לכתוב הרבה על השפעת הסידרה, "סוד ההצלחה", וכו'... ד. לבסוף תכתוב את דעתך על הסידרה, ואם תרצה גם תן קישור לפורום. ה. הנה אתר טוב לעיצובים של כפתורים, כיתובים ועוד, למקרה שתצטרך (בתנאי שיש לך פוטושופ): www.thewebmachine.com ו. פעלים בגוף ראשון יחיד נכתבים עם א' בהתחלה ולא עם י'
. העובדה שכך מדברים (וגם זו טעות נוראית) לא אומרת שכך יש לכתוב.

כהה

אני צריך את התרגום לשמות כי אני בטח יתרגם לא נכון האתר לא צריך להיות כולכך מעוצב ואין לי פוטושופ עברתי את הדף הראשון ואני לא נותן חוות דעת אישית כי אין בזה תועלת נתתי קישור לפורום וריכטר אני יכול לשים שם את הדבר הזה שסופר את הזמן עד לתחילת העונה השמינית? כדי מאוד שלא תיתיכס לשגיעות כתיב שלי כי יש אלפי כאלה ואני גם לא מנסה לשנות אותם

richter

New member
אפשר שכל אחד יתרגם עונה

כי בכל זאת תרגום של מאה ומשהו שורות זה לא ממש מהר
וד"א, לתרגם לפי איך שנראה לנו או איך שכבר תרגמו בביפ? (ע"ע 'הקאקר הכי גדול ביקום')

ha shem

New member
חבל על המאמץ..

ניסיתי עשרות פעמים לתקן לו שגיאות כתיב ודקדוק.. הילד לא קולט...

כהה

עשיתי דף בית, דף עם לינקים לכול מיני דברים קשוריפ דף שמסביר איך סופרים את הפרקים וטבלה עם השמות של כלו הפרקים והמיספר שלהם והשם בעיברית(רק לעונה הראשונה) לימשהוא יש עוד רעיונות לדפים?

למעלה