אממ חשבתי על זה כרגע

Rock and MetaL

New member
אממ חשבתי על זה כרגע

יש לי שאלה בישבילכם איזה מהסגנונות שיער של רד הוט(חברי הלהקה שנמצאים יום לא כולל ג'ק,הלל,דייב ואריק) הכי אהבתם,שניאתם,חושבים הכי יפה,מכוער,מתאים,לא מתאים אנטוני:1.שיער ארוך מחומצן 2.שיער ארוך חום 3.הדבר הזה שכול קירח ויש קו באמצע 4.קצר מחומצן 5.שחור מגיע עד לצוואר 6.או ארוך נשי(עכשיו) ג'ון:1.שיער בין קצר לארוך מגיע עד לסנטר בערך 2.אותו דבר רק אדום 3.קצוץ 4.ארוך פלי:1.מתולתל מחומצן 2.כחול 3.אדום 4.קצוץ 5.תלתלים כחול צ'אד:1.תלתלים מחומצן ארוך 2.מחומצן קצר 3.רגיל

backstreet girl

New member
אני:

אנטוני: 5.שחור מגיע עד לצוואר ג'ון: 4.ארוך פלי: 1.מתולתל מחומצן-כמו בהייר גאונד.... צ'אד: 3.רגיל

dafnaleh

New member
שאלה מצויינת

אנת'וני- ארוך חום. שנאתי את המחומצן, אהבתי את המוהאק, אבל לא כמשהו רגיל. ג'ון- שיער קצר, אבל גם את הפרצוף הקודם שלו אני מעדיפה. פלי- כחול כחול כחול! צ'אד- *לא* מחומצן. כמו עכשיו, ככה. שלא יחמצן יותר לעולם.

lollapalooza

New member
מההה../images/Emo35.gif

הפרצוף החדש שלו הרבה יותר טוב מהקודם. (וכאן אני מסיימת את חלקי בדיון, נראה לי)

dafnaleh

New member
אני לא בטוחה על איזה את מדברת,

אבל אני מדברת על לפני מה שהסמים עשו לו.

lollapalooza

New member
בדיוק

וזה למרות שבחרת בתמונה לא הכי מוצלחת שלו...
(הראשונה)

אני דווקא אהבתי אותו בבלונד כוסיות

זה החמיא לתוי הפנים האינדיאניות שלו. ....הנה אני מסטקר (מלשון סטוקר)

Mudhoney16

New member
חחח..רעיון חמוד..

אנתוני: ארוך חום....
ג'ון: אהבתי את התסרוקת מתקופת מאדרס מילק, הקרה האדום.. פלי: תלתלים מחומצנים..נראה כמו ילד קטן ומצחיק
צ'אד: רגיל..כמו עכשיו.

Rock and MetaL

New member
שלי!!!

שאלה מצוינת מי המלך שחשב על זה(חח) אנטוני:ברור שארוך חום הכי מגניב והכי מתאים ללהקת רוק(זה פשוט כי אני דיי שונא את איך שהוא אחרי התספורת) ג'ון:קרה אדום כמו שאמרתי על אנטוני הכי מתאים האדום הזוהר הזה ממש טוב פלי:בעיקרון הכול אבל חייבים להחלית תלתלתלתלתלים(true man don't kill coyotes) צ'אד:אהבתי איך שהשיער שלא נראה עכשיו אבל כמו כול השאר התלתלים המחומצן(רוקיסטי למרות שהוא היה צריך להתגלח קצת) נ.ב הרעיון לשאלה בא מהקליפ taste the pain

למעלה