אממ....חחחחחחח

A Lovato

New member
אממ....חחחחחחח

הלהקה הראשונה של בילינה...חחחחחחחח אני תכף יביא עוד דברים=]

RaNgLeR

New member
אההה

איזה חמוט בילי חיחיחיחיחי

יש אפשרות לשמוע אותו שר?

יש אפשרות לשמוע שירים שלהם?....אה! והלהקה התפרקה בגלל שבילי היה עסוק עם gc את בטח יודעת....

S i m s G i r l

New member
כע כע!

הם התנחלו לו במוסך או משהו והתאמנו שם ובסוף שיכנעו אותו! איזה חמודיםםםםםםםםםםםם

S i m s G i r l

New member
תודעע.... אני מפרשת ת'טקסט:

"אוברפלו" התחיל כאשר בילי וחברו ג'יי.די התחילו לכתוב שירים ביחד בסביבות 1995, הם חיפשו מתופף עם אותן השפעות במוזיקה במשך הרבה זמן ויום אחד הכירו חבר חדש בשכונה והם התחילו לנגן איתו אך כעבור זמן קצר החליטו שזה לא רעיון טוב... אחרי 3 חודשים פגשו את סטיב חבר מבצפר שעמד לקבל מערכת תופים חדשה מדודתו והוא סיפר להם שהוא תופף בלהקת בצפר אז יש לו מושג מה לעשות.. אז מיד כאשר סטיב קיבל את המערכת החדשה הם העבירו את כל הציוד אל הבית של סטיב והתחילו לנגן. אותו ערב הם כתבו שיר בשם "שום דבר לומר" (nothing to say) שעזבו זמן קצר לאחר מכן... הם גילו שסטיב כמעט וידע משהו על נגינה בתופים אך המשיכו ככל שיכלו. לאחר מכן אחרי כמה שיעורים וקצת זמן סטיב שיפר את יכולת הנגינה שלו ויכל לנגן עם הלהקה. אותו ערב נכנס אחיו של סטיב למרתף ונדהם לגלות את סטיב בלהקה ואחר כך שאל את השאלה המפורסמת "מה השם של הלהקה שלכם?" הם ענו לו "עדיין אין לנו שם", אז אחיו של סטיב התחיל להמציא שמות מטופשים ביותר כמו: "elephants dolphins" ועוד רבים עד שאמר "How about "Fruits overflowing with juices?" ואז כולם הסכימו פה אחד על השם "אוברפלו". היתה להם השפעה נורא כבדה באותו זמן על השירים. הלהקה עברה על כ-15 שירים עד שהחליטו על 8 שניגנו בהופעה הראשונה שלהם ב1997. התגובות היו מגוונות בקהל חלקם לא אהבו אותם ואף קראו להם "סילברצ'ר וואנביס", אך היו מספיק שכן אהבו את המוסיקה והם המשיכו... הם המשיכו לכתוב שירים ולנגן במהלך 1997, הם עברו שינויים רבים וסוגים שונים כמו רוק, פופ, פאנק ולבסוף החליטו על פופ-רוק צליל....

just jenny

New member
חחחחחחחחח איזה מצחיק הואא ../images/Emo6.gif

כפרעליו הוא נראה מוזר.. עכשיו הוא יותר שקסע.. ואני חושבת שטוב שהוא עזב לטובת ג"ש.. לדעתי שם הוא נהנ הרבה יותר!

BillysGirl

New member
חחחחח

בילינה המושלמת שלי! איי לוב יו סו מאצ!!! ראיתי את זה כבר 100 פעם.... אבל ממש נחמד.... אני חייבת לשמוע אותו שר! ושוב כמו שאני תמיד אומרת הוא מושלם הוא גם שר גם מנגן וגם חתיך וגם מעצב ומצייר ומתכנן והכל הכל!!!!

למה אפחד לא ענה לי??

יש אפשרות לשמוע אותו שר??? פליז אני מתה לשמוע אותו שר...

SiLvErFrEaK

New member
חיחיחיחי

בואי נאמר שלא הפסדת כלום:) סתם שמעתי שיר שלהם, והסאונד קקה אז אי אפשר ממש להתרשם מהקול שלו אבל הוא לא איי איי איי.. דוגרי בסוף יצא שהם חיקו את סילברצ'ייר, וגם הכתיבה ממה שראיתי היא לא להיט, הקיצ' המעבר לגודי'ס עשה לו רק טוב, הוא התפתח שם הרבה יותר. אם את מאוד רוצה אפשר להוריד מהאתר של אוברפלו או שאני אוכל לשלוח לך.

למעלה