אזז הייתי קונה מלאאא בגדים ופוסטרים ומלא מלא דיסקים והולכת למליון הופעות-של גוד ושל אחרים ואני יקנה כרטיסי וי אי פי ויכנס מאחורי הקלעים ויהיה איתם!!חח אההה וכמובן פורש שחורה
1.ממצב? 2.למה את שמחה לחזור לארץ? 3.את מודעת לעובדה שאני ממש מקנאה בך שהיית בהוד טופיק? 4.מה את אוהבת לעשות? 5.איפה את אוהבת להיות? וזהו...אין לי מה לשאול....
1.הכול טוב מה איתך?.. 2.כי אני מתגעגעת לחברים שלי ולמשפחה שלי וכי אני מתה לבוא למפגש פורום 3.לא נורא עוד תהיי לך הזדמנות להיות! 4.אנייי אוהבת לשמוע מלא מוזיקה אני חייבת ביום לשמוע כמה שעות אני שונאת לקום בבוקר אז אני אוהבת לישון חחח... וזהוו בעיקרון
חשבתי ששאלת אותי מה אני אוהבת לעשות לא איפה אני אוהבת להיות אז...אני הכי אוהבת את איטליה אני חולה על הארץ הזאת ואז לונדון ואז צרפת חחח ובסוף חח ישראל אני מתה על להיות בחדר שלי עם המוזיקה שלי הכי כיף...!
בגלל הפרח רותם אני הכי מתגעגעת אלייך... שונאתתתתתתתתתת חשבון בעעע מתה על היסטוריה אני שונאת את כול השירים של בריטני איכססס ואוהבת את כול השירים של גוד ושל מארון תחביב!?!?!? אני הכי הכי אוהבת בעולם פשוט לשמוע מוזיקה כול היום!
*החיים בus!?....טובים טובים אבל אין על החיים בארץ תאמינו לי!!!.... *אממ וואי הרבה אני שומעת מארון 5 סימפל פלאן מסט דה יואזד סקס פיסטולז דה קילרז 3 דורז דוון נירוונה מטאליקה סאם 41 קצת בלינק 182 גרין דיי אי סי די סי מרלין מנסון קורן טייקינג באק סאנדיי סטורי אופ דה ייאר ועוד מלאאאאאאאא *שקסי ביותר!!! *כול אולסטאר זה מושלם לי יש שתי זוגות!!! *לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *חחח אני יחשוב על יציאה בקרוב!
הנה כמה ----> ממצב ? מה השעה ? מה את עושה ? מה התכשיט הקבוע שלך (שאלה סתומה) ? מתי את חוזרת לארצינו ? את מי בא לך להרוג ? את מי בא לך לנשק ? מה הסמיילי האהוב עלייך ? מאיפה את בארצינו הקטנטונת (והמשעממת) ? יש לך רעיון לשאלה ? כי לי אין ......