אממ.. זה רק אני או ש...............

kokain1

New member
אממ.. זה רק אני או ש...............

היום אורלע הייתה צריכה לבחור מרואיין חדש ואז אנחנו כאילו מראיינים אותו, לא ככה? כמו כל יום רביעי..? או שאני טועה
אם אני טועה אז אני בסקוויט

EleVaTioN

New member
מה שהיסטוריה עושה לאנשים../images/Emo129.gif

מתנצלת
אז היום נשאל את.. רותם - shallit יאללה

kokain1

New member
שאלתי היא================>>

אם היו לך מיליון דולר, מה הייתה עושה איתם?

shallit

New member
טוב אני לא יכולה לחכות אני יענה ...

אזז הייתי קונה מלאאא בגדים ופוסטרים ומלא מלא דיסקים והולכת למליון הופעות-של גוד ושל אחרים ואני יקנה כרטיסי וי אי פי ויכנס מאחורי הקלעים ויהיה איתם!!חח אההה וכמובן פורש שחורה

Just Angel

New member
רותם ;]

1.ממצב? 2.למה את שמחה לחזור לארץ? 3.את מודעת לעובדה שאני ממש מקנאה בך שהיית בהוד טופיק? 4.מה את אוהבת לעשות? 5.איפה את אוהבת להיות? וזהו...אין לי מה לשאול....
;] בעי בעי
;]

shallit

New member
אמממ

1.הכול טוב מה איתך?.. 2.כי אני מתגעגעת לחברים שלי ולמשפחה שלי וכי אני מתה לבוא למפגש פורום 3.לא נורא עוד תהיי לך הזדמנות להיות! 4.אנייי אוהבת לשמוע מלא מוזיקה אני חייבת ביום לשמוע כמה שעות אני שונאת לקום בבוקר אז אני אוהבת לישון חחח... וזהוו בעיקרון

shallit

New member
אויי

חשבתי ששאלת אותי מה אני אוהבת לעשות לא איפה אני אוהבת להיות אז...אני הכי אוהבת את איטליה אני חולה על הארץ הזאת ואז לונדון ואז צרפת חחח ובסוף חח ישראל אני מתה על להיות בחדר שלי עם המוזיקה שלי הכי כיף...!

shallit

New member
יאיי סורי שלא עניתי זה בגלל

ההפרשי שעות אני לא בית ואין לי זמן עכשיו אבל ישר שאני בבית אני שולחת סורי על העיכוב...

original jess

New member
רותם../images/Emo26.gif...........

למה קוראים לך ככה? (אבא היה רותם סוסים?) נכון התגעגעת אלי? מקצוע אהוב<?מקצוע שנוא? שיר שנוא? שיר אהוב? תחביב? נמנמנמנמנמנ, זהן!

shallit

New member
נמממ

בגלל הפרח רותם אני הכי מתגעגעת אלייך... שונאתתתתתתתתתת חשבון בעעע מתה על היסטוריה אני שונאת את כול השירים של בריטני איכססס ואוהבת את כול השירים של גוד ושל מארון תחביב!?!?!? אני הכי הכי אוהבת בעולם פשוט לשמוע מוזיקה כול היום!

A Lovato

New member
כמה שאלות.........

איך החיים בusa? טובים, אה?
איזה להקות את שומעת חוצמגוד שארלוט?
נכון שטוני ממסט שקסע?
נכון שאולסאטר אדום זה מושלםםםםםםםםםםםם
נכון שאני סתומה?
"ג'רזי תעשי לי סקיפי"-יאללה תביאי אותה ביציאה קורעת

shallit

New member
כמה תשובות...

*החיים בus!?....טובים טובים אבל אין על החיים בארץ תאמינו לי!!!.... *אממ וואי הרבה אני שומעת מארון 5 סימפל פלאן מסט דה יואזד סקס פיסטולז דה קילרז 3 דורז דוון נירוונה מטאליקה סאם 41 קצת בלינק 182 גרין דיי אי סי די סי מרלין מנסון קורן טייקינג באק סאנדיי סטורי אופ דה ייאר ועוד מלאאאאאאאא *שקסי ביותר!!! *כול אולסטאר זה מושלם לי יש שתי זוגות!!! *לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא *חחח אני יחשוב על יציאה בקרוב!

י bLaCkY י

New member
המוח שלי לא טוב בהמצאת שאלות ...אבל

הנה כמה ----> ממצב ? מה השעה ? מה את עושה ? מה התכשיט הקבוע שלך (שאלה סתומה) ? מתי את חוזרת לארצינו ? את מי בא לך להרוג ? את מי בא לך לנשק ? מה הסמיילי האהוב עלייך ? מאיפה את בארצינו הקטנטונת (והמשעממת) ? יש לך רעיון לשאלה ? כי לי אין ......

למעלה