אממ..התייעצות...?

הדר151

New member
אממ..התייעצות...?

המצב הוא כזה.. יש מישהו שהתחלתי לעבוד איתו לפני שלושה חודשים ככה התחלנו מאפס-לא הכרנו בכלל, ונהינו ידידים עם הזמן ממש טובים רוצים משמרות ביחד וכ'ו.עם הזמן הוא הוסיף אותי לאייסי התחלנו לדבר מעבר לענייני עבודה..הרבה מעבר! מדברים כל יום כמעט, קבענו שיהיה לנו יום קבוע בשבוע בוא נלך לשבת איפשהו סתם.. לשתות משהו ויצא לנו פעמיים להיפגש בשבוע האחרון פגישות שהיו נורא כיפיות!! נורא כיף לי איתו!! אני מתרגשת כשאני מדברת איתו והכל, אבל אני לא יודעת כל המצב מבלבל אותי אם הוא רואה בי ידידה או מעבר לזה.מה אתם חושבים? כי מבחינת זה שאנחנו עובדים זה נראה שזה התחיל בפן ידידותי לגמריי אבל כשאנחנו נפגשים מחוץ לשעות עבודה ומדברים באייסי זה שונה לגמריי. לא מדברים כלכך בקטע ידידותי. מין הרגשה שכזאת אתם חושבים שהוא מעוניין? והאם זה שאנחנו עובדים ביחד זה לא טוב וזה יהפוך את זה ליותר ידידותי ויקטין את הסיכויים שיהיה משהו? כי מבחינתי אני ממש רוצה.ואין לי מושג מה הולך איתו ואני לא רוצה לשאול לבינתיים..אז איך אדע? סליחה , יצא ארוך ולא שמתי לב אפילו :) שבת שלום בכל אופן ! אשמח אם תייעצו לי !

דעתי

מהניסיון אישי אני רוצה להגיד לך שגבר לא ישקיע כל כך הרבה זמן בבחורה שהוא לא מעוניין בה. כנראה שהוא ביישן ולא בטוח אם את בכיוון שלו. אבל לדעתי זה עניין של זמן עד שהוא יעשה משהו. תחכי בסבלנות. :)

תגובה

נסי לקרב אתו את הקשר בהדרגה, לפי רגשותיך. אם הוא חשוב לך, נסי לתת לו יותר אהבה ומעשים טובים. דברי אתו על דברים יותר אישיים והתעניני בו. אם יש פוטנציאל לקשר קרוב יותר כמו זוגיות, הוא יוצר. תהני מההוה ותשקיעי בקשר הנוכחי.

nate2000

New member
הבחור מעוניין

אבל עושה את הטעות שהרבה גברים חוזרים עליה- הוא הופך לחברה הכי טובה שלך. אם את מעוניינת בו תנסי להיות קצת יותר אקטיבית, תרמזי לו בהתנהגות וגם במילים שהפגישה הבאה שלכם היא לא איזו פגישה על כוס קפה ועוגה אלא שאת רוצה מעבר.... שאת רואה בה בייט לכל דבר ותראי איך הוא יגיב. בהצלחה.

הדר151

New member
תודה לכולכם ! ו..

אני נורא מקווה שיצא לי משהו איתו! ושהוא כן מעוניין ! איך להראות שאני מעוניינת ? אבל לא בצורה יותר מדיי ישירה...=\

אני בטוחה שהוא מעוניין!

גבר לא היה משקיע ככה אם הוא לא היה רוצה, תנסי לראות מה שפת הגוף שלו משדרת, ותנסי "לעזור" לו ליזום. אני פעם ישבתי 3 שעות ליד מישהו שידעתי שהוא רוצה אותי ולא עשה פשוט כלום, אז פשוט התיישבתי לידו, ועשיתי כאילו היד שלי נוגעת בשלו, ומפה הוא המשיך.

הדר151

New member
עידכון נוסף..

נפגשנו היום שוב..הלכנו לקניון אכלנו פרוזן יוגורט לאחר מכן הלכנו סתם ללונה פארק קטן שפתחו בעיר..משהו ניידי נחמד כזה.. ועלינו סתם על רכבת הרים, והיה ממש מפחיד אז החזקנו ידיים כזה.. עכשיו לדעתי זה היה אינסטינקט כזה של הפחד, לא עם כוונה מאחורי זה(מבחינתו לפחות) בכל אופן, אין לי מושג מה הולך איתו!! גם חברה שלי וחבר שלה היו איתנו (פגשנו אותם שם) והיא גם אמרה לי שאין לה מושג שיש מצב זה ידידותי ויש מצב שזה מעבר והוא פשוט לא הכי מראה כי הוא מתבייש או משהו.. אווף אני מתוסכלת מהמצב הזה..לא יודעת אם לבנות על משהו, או פשוט לוותר ולקחת אותנו כידידים לכל דבר..

למעלה