אממ הסינגל הבא.. לפי הסאן זה:Love Doesn’t Have To Hurt וזה ייצא ב31 במרץ..
D Dani Ryan New member 16/1/03 #1 אממ הסינגל הבא.. לפי הסאן זה:Love Doesn’t Have To Hurt וזה ייצא ב31 במרץ..
S shelly egan New member 16/1/03 #3 דניייייייי!!! לאן נעלמת???? התגעגעתי כל כך! תחזרי מייייייד לפורום ווסט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
D Dani Ryan New member 16/1/03 #4 שילית../images/Emo9.gif גם אני התגעגעתי אמממ אני השלמתי עם חן אבל אני לא בטוחה שאני רוצה לחזור לשם.. אם אני אחזור את תדעי בין הראשונות יש לך מסנג´ר או אייסיקיו??????
שילית../images/Emo9.gif גם אני התגעגעתי אמממ אני השלמתי עם חן אבל אני לא בטוחה שאני רוצה לחזור לשם.. אם אני אחזור את תדעי בין הראשונות יש לך מסנג´ר או אייסיקיו??????
S shelly egan New member 17/1/03 #5 דנדן!!!! אם השלמת עם חן, אז מה הבעיה??? אני בטוחה שהבנות מצטערות על מה שהן אמרו (-אני אישית מצטערת שאמרתי את מה שאמרתי על בלו), ואני בטוחה שאם תחזרי כולן יקבלו אותך בשמחה!!!! אמממ, יש לי מסנג´ר (-אני בקושי מחוברת אליו): [email protected]
דנדן!!!! אם השלמת עם חן, אז מה הבעיה??? אני בטוחה שהבנות מצטערות על מה שהן אמרו (-אני אישית מצטערת שאמרתי את מה שאמרתי על בלו), ואני בטוחה שאם תחזרי כולן יקבלו אותך בשמחה!!!! אמממ, יש לי מסנג´ר (-אני בקושי מחוברת אליו): [email protected]
ע עדן וניקי ביירן New member 17/1/03 #6 דנייי את לא יודעת איך אני שמחה שהשלמת עם חן איך? ואיך את מרגישה? אה ואת לא יודעת איך הייתי שמחה שראיתי את שמך בפורום שלנו{ווסט}. אז תחזרי
דנייי את לא יודעת איך אני שמחה שהשלמת עם חן איך? ואיך את מרגישה? אה ואת לא יודעת איך הייתי שמחה שראיתי את שמך בפורום שלנו{ווסט}. אז תחזרי