אממ הילדה ההולכת

Asaf055

New member
אממ הילדה ההולכת

יש לי כל כך הרבה להגיד עליה וזה לא נותן לי לת תתגובה בהודעה הראשונה אז הינה: אני וחברים שלי גם עוקבים אחריה איזה שנתיים יש אגדה עירונית שמספר שליפני הרבה הרבה שנים היתה שמנה אחושילינג משהו בסביבות עגלת סופר והרופא אמר לה ללכת ומאז היא לא פסיקה אני חייב לציין שפעם ניסיתי לדבר איתה וקיבלתי חיוך קצר ממנה והיא אפילו היסתכלה על חבר שלי וצחקה ! והוא גם ראה אותה פעם בכפר סבאא !!!!!!! ושימו לב לתמונה הבאה:

מיכל שב

New member
אני מצטערת, אבל מחקתי את התמונה

לפי חוקי תפוז אסור לעשות אאוטינג לבן אדם ולפרסם תמונות של אדם אחר ללא רשותו.

Dana19866

New member
אוףףף באתי באיחור.. רציתי ליראות את

התמונה

יהודה ב

New member
הי לכולם ../images/Emo24.gif

שיובים ביוסטון טקסס חושבים על הבית . הבית זה פ"ת . שמחתי לגלות שיש לנו בעיר פורם , ברכות ליוזמת . אוהב את פ"ת .
למי שמכיר אותי בעיר .

מיכל שב

New member
ברוך המצטרף!../images/Emo24.gif

ובתור הולך ותיק בעיר אתה בטוח מכיר את "הילדה ההולכת"

קצב קצבב

לי אין בעיה לעמוד בקצב אבל אף פעם לא ראיתי אותההה!!!רק שמעתי עליה! באיזה אזורים היא מסתובבת?

Dana19866

New member
מהקצה לקצה

סירקין, עין גנים, כפר גנים, איזור קניון אבנת-בלינסון, ההסתדרות, פינס, רוטשילד, חפץ חיים.. והרשימה רק מתארכת...

אם את רוצה לארוב לה,../images/Emo60.gif

המקום שבו הסבירות הכי גבוהה זה האיזור של ארלוזרוב + קפלן, בשעות הצהרים המוקדמות.:p ---- בטוחה שאת יכולה לעמוד בקצב? אני וחברה שלי עמדנו בפינת ארלוזרוב-קפלן, וראינו אותה פונה לקפלן [לכיוון הקניון] אחרי שהיא טיפסה את כל ארלוזרוב. הלכנו לכיוון רוטשילד בארלוזרוב, וכשהגענו לרוטשילד, היא כבר חיכתה לנו שם.

כמובן שזה "חיכתה"../images/Emo60.gif

אנלא חושבת שהיא חיכתה אי פעם למישהו
בטח היו לה חברים להליכה, אבל היא רצחה אותם כי הם לא עמדו בקצב
היא בחורה מעניינת זאתי!

למעלה