אממ...היי?

dafi daf

New member
אממ...היי?

טוב,אז אני מניחה שפשוט קפצתי להגיד שלום, ואיכשהו להגיד שאני עוד חיה. אני מצטערת על הנטישה הפתאומית,קרו הרבה דברים בזמן האחרון שלא היו ממש בשליטתי[אני לא מפרטת כי זה לא המקום.מי שיודע יודע,ומי שמעוניין לדעת מוזמן לפנות אליי בפרטי]. שלא תחשבו שלא שכחתי אתכם! אני עדיין רואה לפעמים תמונות מהמפגש בפסח{?} ונזכרת כמה כיף היה וכמה אני מתגעגעת,לפורום ההוא של פעם... לצערי אני ובנות גילמור קצת התנתקנו לאחרונה,בעיקר מסיבות שלא באשמתי, אני מקווה שבהזדמנות עוד אשלים פערים. וזהו,נראה לי. טוב לדעת שאתם עדיין פה,כמה גוססים שלא תהיו.
מתגעגעת ואוהבת, דאפי.

Kill Bernard

New member
../images/Emo2.gif מאוד גוססים!

אבל לא מספיק גוססים בשביל לא להגיד שלום!
אז שלום!

הייהייהיי ../images/Emo13.gif

גם אני חזרתי לחיים! גם אני לא הייתי כאן מליייווון שנה.. סיימתי קורס ייעודי לקצונה (רעם -העוצמה הטבעית ) ועכשיו אני בסיפוחים בקריה. חוץ מזה ידיד מאוד טוב שלי קנה לי לכבוד סיום הקורס את העונה הראשונה בדי.וי.די , אני מתה עליו!# אז אני מוסרת שאני חיה. ועוד לא ראיתי את סוף העונה של גילמור! אני צריכה שיהיה לי את כל הפרקים ברצף ואז אראה.. ראיתי רק חצי עונה בערך. נאמר לי שהיה מצויין! חוץ מזה התגעגעתי, מה קורה עם כולםםם?? **אגב את פסח למשל אני סגרתי (21) ועשיתי אב"טשים... **
עדי.

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo2.gif שאלום. :X

מה שלומך.
תחזרי אלינו?
[כאילו שלי יש זכות לדבר
] אממ רייט, התגעגענו!

סקווצ

New member
דאאאאאאאאפי

הידד הידד [כן עכשיו לאחר שסיימתי עם רוח המעודדת] תשובי אלינו
מתגעגעים פה

סקווצ

New member
סליחה]:

בגרות וכאלה [אני יודעת אני יודעת זה לא תירוץ] אבל הי ממחר אין מתמטיקה אז פורום היר איי קאם

סקווצ

New member
דווקא סבבה

למרות שהתחלתי לא להרגיש טוב באמצע כי לא שתיתי לפני והיה חם תחת
איך לך?

smiley chloe

New member
אממ..

05 הלך בסדר וב-06 נכשלתי!!!
איזה כיף אני אצטרך לעשות מועד ב' יאיי!!

Girl From Mars

New member
לא נורא, כמוך חצי מהאנשים

שנבחנו.
*נדחפת* עשיתי את 007 ("יש לך חוד 007?
"), ושמעתי שמלא מלא מלא אנשים לא הצליחו כמעט כלום... וגם שמעתי ש-006 היה קשה.
אז קיצר.

Girl From Mars

New member
אממ...

יש איזו טעות קטנה שאני מקווה שהיא מקסימום 5 נקודות... חוץ מזה אני חושבת שהכל נכון. (בדקתי כמעט הכל). אבל זה היה אחרי כמה טעויות מפגרות שגיליתי במהלך המבחן ובמזל הספקתי לתקן...
המחברת שלי היתה כ"כ מבולגנת אין לי מושג איך הבוחנים יבדקו את זה... אם הם יבינו מה הולך שם בכלל...

o0Invisible0o

New member
וואי..סחתיין!../images/Emo9.gif

אני מכירה איזה גאון שהיה אמור לעשות את הבגרות בכיתה י'..והלך לו חרא..
איזה הזוי. כל הכבוד!!

למעלה