אממ...היי?

ולדמן

New member
אממ...היי?

מוזר שרק עכשיו שמתי לב לפורום הזה:O בכל אופן,אני עומר,ואני אוהב מאוד את המוזיקה של קורין,יש לי את כל הדיסקים שלה[למעט המיטב],כל התקליטים[ואני חורש על השגת הקלטות P-:]ואפילו כמה גזרי עיתון. אז...התקבלתי?:)

shlook

New member
ברור ברור

שהתקבלת!!! אמנם אני לא מהמנהלים פה אבל זה אחלה פורום, ובתור מי שיש לו את כל הדיסקים של קורין, היית חייב להצטרף מזמן!!! :) גם אני ממש חורש על השגת קלטות וכתבות מעיתונים (אחרי שהשלמתי את כל הדיסקוגרפיה), אבל אני לא יודע מאיפה להתחיל... אז אם יש לך דברים לשתף אני ממש ממש אשמח!

ולדמן

New member
תודה לשניכם.

אממ...בינתיים יש לי בכתבות רק כתבה אחת על שפת אימי וביקורת על זן נדיר. כשתהיה לי דרך לסרוק דברים[כי אין לי סורק]אעלה את הכתבות לפורום.

clyps

New member
הו שלום לך../images/Emo6.gif

אני שיר
גם אני מחזיקה בכל הדיסקוגרפיה של קורין, שני תקליטים (עם שאיפה לעוד) וגזרי עיתונים... על קלטות לא חשבתי וואי... אתחיל לרכוש
איזה יופי שהצטרפת!תישאר איתנו!!!!
ואיך הנוכחות בהופעות מבחינתך? שוב- ברוך הבא!!!!
שיר
.

clyps

New member
../images/Emo13.gif

שמעת את "שיר לגרביים"? אם כן, מה דעתך?
ההופעה הבאה, היא בתמונע, ב-6.2, מחיר כרטיס הוא 80 ש"ח (כרגיל) בתמונע עם קורין, אין לדעת, לכן רכשו מראש... (נכון אלון?
) כמה זמן אתה מאזין לקורין?
.

ולדמן

New member
הממ...

את שיר לגרביים יצא לי לשמוע,שיר לא רע בכלל. את קורין התחלתי לשמוע ברצינות לפני קצת יותר משנתיים וחצי,לאחר שראיתי בערוץ 24 את הקליפ ל"כשזה עמוק",וחשבתי:"אולי באמת יש בזמרת הזאת משהו" ומאז התחלתי לקנות את הדיסקים שלה,ולאט לאט עברתי גם לתקליטים[כשאתמול רכשתי את האחרון,שהשלים לי את ההחזקה בכל תקליטיה של קורין]ולחיפוש יותר ויותר מידע,קטעי עיתונות ובכלל כל דבר עליה:) חבל רק שהפעם האחרונה שהייתי בהופעה של קורין היתה לפני...יותר מדי זמן:(

clyps

New member
איזה יופי../images/Emo99.gif

כרגע, כמו שאמרתי יש לי רק שני תקליטים- שפת אימי ופירוסת אסורים... אני מקווה להשלים את כולם ולתת להם פינת כבוד ראוייה אצלי בחדר..- מה שהם גם ככה מקבלים על הספרייה לעייני כול..

ולדמן

New member
אני שוקל-

לתלות את התקליטים על הקיר בעזרת חוט דיג-הבעיה שצריך להכניס בתוך התקליט וזה קצת יהרוס את התקליטים:(בייחוד חשובה העובדה שלקח לי מלא זמן להשיג את התקליט של זן נדיר[השגתי אותו רק אתמול].

נסה לבדוק בפורומים השונים ובאתרים

יש הרבה פעמים חלוקות, ככה שאולי תצליח לבוא

לא,אתה עדיין צריך לעשות את מבחן האש

סתאם!!! ברוך הבא ^_^ אני ליאת, משהם... כשקראתי על האוצר שלך, הרגשתי קצת עליבות: יש לי רק את המיטב, כתבה אחת שלה, ונוכחות בהופעה אחת... והיא הייתה מה זה חמודה ^_^ דרך אגב, שמתי לב למה לחיות היה מוכר לי בהופעה, כי יש לי את גרסת הטרנס במיטב, וזה מכוער

clyps

New member
היא הייתה מתוקה../images/Emo99.gif

גירסת הטראנס של לחיות... ממ... אין לי יותר מדיי תלונות לגבייה... אין ספק שהמקורי אהוב עליי יותר.. אבל א,ף פעם לא שמעתי יותר מדיי ביקורות על הגירסה הזו..
.

למעלה