אממ היי

אממ היי

יש לי כלב וחתול.. וכל הזמן הכלב אוכל מהאוכל של החתול.. והבעיה היא שאני לא יכולה למנוע את זה.. כל הזמן שאני שמה לחתול את האוכל אז הכלב אוכל הכל.. ואני גם לא יכולה לדעת עם החתול אכל או לא והאוכל של החתול יכול להזיק לכלבה?? כי הכלבה שלי לא אוכלת את ה pro plan ואוכלתת רק ת'אוכל של החתול. ואמא שלי ניסתה שהכלבה תאכל את הpro plan והיא ערבבה לה את האוכל עם קצת שמן זית והכלבה אכלה את הכל... אז זה יכול להזיק לה?? או שאמא שלי יכולה להמשיך לערבב לה ככהה?! ועוד שאלה... לפני כמה זמן הבחנתי שיש להם פרעושים וניסיתי ת'קפסולה וזה בכלל לא עזר להם.. אז באיזה תכשיר אתה ממליץ להשתמש חוץ מהקפסולה?

אה ועוד משהו...

החתול שלי כל הזמן משתגע בבית,נושך אותי , קופץ על כל הרהיטים, שובר דברים וכו.. הוא ממש מופרע. הוא מסורס אבל הוא לא מחוסן(חיסנתי אותו רק כשהיה בן כמה חודשים בחיסון מרובע וזהו...) האם כל הנשיכות האלה יכולים לגרום לי לזיהומים?? ואיך אפשר לזהות חתלתלת? תודה

וואו - הרבה שאלות. תשובות בפנים

אוכל חתולים קצת עשיר בחלבון ואנרגיה בשביל כלבים, ועדיף שהכלבה תאכל את האוכל שלה. פתרון אפשרי הוא לשים את האוכל של החתולים במקום אליו הכלבה לא יכולה להגיע (על שידה, מאחורי סורג, על השיש, על המקרר - לא חסרים מקומות..) קצת שמן זית לא יזיק, אבל אולי אם לא יהיה שם האוכל של החתולים היא תאכל את האוכל שלה יותר טוב. פרעושים - ראי תשובה שכתבתי ל- Twinsen קודם. נשיכות של החתול: צריך להפריד בין שני הדברים: זה שהחתול שלך לא מחוסן, זה מסכן אותו. הוא עלול לחלות במחלות מדבקות (בינהן חתלתלת) שיכולות להזיק לו מאד. חתלתלת לא מדבקת לבני אדם אם את יכולה לחטוף זיהום מהנשיכות - כן. בעיקר אם הן עמוקות. נשיכות באופן טבעי הן מזוהמות, כי יש באזור המון חיידקים. צריך להבהיר לחתולון מה אסור. יש שיטות לעשות את זה, אפשר ע"י שפריצר של מים ולהשפריץ עליו אם הוא מתחיל להגזים. אפשר לפנות לייעוץ לגבי זה עם אנשי מקצוע בהצלחה וסופ"ש נעים

למעלה