אממ היי...

Majin

New member
אממ היי...

היי, אני אור, אני חדש. פעם ראשונה שאני מנסה לכתוב בתפוז. אממ.. אני חולה דיביזי, ראיתי את דיביזי כולו, דיי הרבה מדיבי, וגם דיי הרבה מדיביג'יטי. אממ.. אני שונא אנשים שאומרים שדראגון בול היא לא אנימה אמיתית כי היא לא נראית כמו השטויות שמאכילים אותם בפוקס קידס, ושונא אנשים שיורדים על אנשים שאוהבים דראגון בול. מקווה שאני אוכל להשתלב ולתרום ^_^

ashkeloni

New member
ברוך הבא!!!!

לאיזה פרק הגעת ב-DB? בן כמה אתה? מי הדמות האהובה עליך?

Majin

New member
../images/Emo123.gif../images/Emo123.gifאממ..

אני חושב שבסביבות 25.. אני לא זוכר כל כך (היה במחשב הישן). הדמות האהובה.. יש לי התלבטות בין גוהאן לטראנקס. צריך לחשוב על זה קצת ^_^ אגב - יש לי כמעט את כל דראגון בול זי באיכות טובה במחשב :)

Majin

New member
../images/Emo178.gif אוי אלוהים, איזה ספאמר אני..

אין פה עריכה או משהו? ^^" טוב, תסלחו לי, פעם ראשונה פה. שכחתי להגיד שאני בן 15, כמו שמישהו שאל אותי פה. אה, וגם יש לי `כמעט` את כל הסרטים, אני חושב שחסר לי אחד. זהו

king kazabubu

New member
הממם עורכים זה אני ורוי ../images/Emo6.gif

סתם.. אני צוחק. ברוך הבא. זה בסדר אם אתה כותב הודעות שקשורות לאותה הודעה ראשית(שרשור)

Metallic Dragon

New member
ברוך הבא!

אני בטוח שתוכל לתרום לפורום, בעיקר בשעותיו הקשות... (עכשיו). תהנה מהפורום! נ.ב. אפשר לקבל את המספר איי סי קיו שלך?

Majin

New member
אני מצטער, אני מצטער!!

שוב נזכרתי במשהו שאני רוצה להגיד. (אני מקווה שמי שביקש את המספר אייסיקיו שלי ילמד אותי קצת להשתמש פה, בינתיים תסלחו לי.. :(..) אני שונא אנשים שאומרים מקיטה, פאריז וכל אלו (בקיצור, כל מה שערוץ הילדים המציא :/) אממ.. זהו.. שוב סליחהההה.....

ashkeloni

New member
ישר כוח!!!

אבל אם אתה רואה ילדים כאלו...אל תרד עליהם...רק תסביר להם שהם טועים...אם הם יבינו מזל טוב, אם לא זאת בעיה שלהם...

Majin

New member
מסביר, מסביר. ../images/Emo4.gif

אבל כנראה שזה לא מספיק, כי הם אומרים שהם "התרגלו". ת'אמת, אשמת ערוץ הילדים שהם "התרגלו", אחרת אם היו יודעים את השמות המקוריים (והמדהימים יש להוסיף :). אגב, לינקין פארק שולטים ^_^

Vegeta fanatic

New member
אממ..

ידעתם ש"מקיטה" זאת מקדחה יפנית, או משהו כזה?
מעניין איך ערוץ הילדים הגיעו לזה... חוצמזה, עדיף שיגידו "מקיטה" ולא "בז'יטה" כמו שהם כבר אמרו כמה פעמים...

Light woman

New member
מי שבא ברוך הבא אבל שלא יקלל את

פוקס קידס כי שם משדרים דיג'ימון וכל מיני דברים נחמדים ומשעשעים כמו אונץ' פונץ' אבירי ארץ המפלץ וכו'^^ סליחה על התגובה המאוחרת, אני פשוט סנילית ושרציתי להגיב שכחתי...

Majin

New member
קיללתי? =/

אני לא חושב. בכל מקרה, אם כן, סליחה, אבל האנימה היחידה החמודה בפוקס קידס זה המטארו ^_^;; דיג'ימון 4 - סאקס אס. אבירי ארץ המפלץ - טו קריפי O.O וכד' וכד'..

roychu

New member
ברוך הבא לביתנו הקט ../images/Emo3.gif

תרומות כספיות לקהילה יתקבלו בברכה, לגשת לקופות בצד ימין בבקשה

למעלה