אממ, היי ^_^

Moondust

New member
אממ, היי ^_^../images/Emo41.gif

אז... אני מרב, ובחופש הזה פיתחתי התמכרות מחודשת לדיג'ימון. O.O ראיתי את שתי העונות הראשונות וחלקים מפרונטייר בפוקס קידס, ופרקים ספורים של 02 ביפנית... וזהו. אם מישהו מעוניין לדעת, הדיג'יגורלים האהובים עלי הם ג'ו, דיוויס, יולי וקן, והדיג'ימונים האהובים עלי הם גוממון, וורמון, ארוקנימון ומומימון... ^_^ אמ, מישהו במקרה יכול להמליץ לי על פאנפיקים טובים של דאיקן (
) וקן/יולי (כמדומני שקוראים לזה "קניאקו"...)? ואולי מישהו מכיר במקרה איזה פאנפיק של ארוקנימון/מומימון? (תחי Crossbreeding? הם כאלה חמודים.
)

Nightborn

New member
ברוכה הבאה.../images/Emo24.gif../images/Emo16.gif

לצערי אני לא אוכל לעזור לך הרבה, אני לא קוראת הרבה פאנפיקים ובטח שלא שונן-איי. (רק שוג'ו-איי.
)

Snake Bandage

New member
הזדמנות מחודשת למכר אנשים? יאי!

אוהדת מוקני, הא? יאי, אני אוהבת אוהדי מוקני. D= הלוואי והיו לי פיקים להציע לך... שני הפיקים הכי טובים שאני מכירה טיפה... אה, לא מתאימים לילדים. אל תשאלי למה אני קראתי אותם. ;;<< היה עוד פיק אחד טוב, אבל משום מה הכותבת שלו מחקה אותו מעל פני האדמה. נמאס לה מדיג'ימון או משהו. ויש פיק אחד שנמצא בתהליכי כתיבה, וכבר פורסמו שלושה פרקים שלו. עד עכשיו הוא מקסים, אבל הכותבת שלו, חברה טובה שלי, עוד לא סיימה לכתוב אותו. אבל היא מאוד קרובה, אני אנסה לשדל אותה בעזרת שוחד (ציורים) מחר. חוץ מזה גם אני עובדת על פיק, אבל אני עובדת בקצב של חילזון הסובל מהשמנת יתר, אז את יכולה לשכוח ממנו למשך השנה הקרובה. והאוטובוס האהובה על כולנו תכתוב מוקני ברגע שתבוא לה המוזה, אני מקווה. אני תמיד יכולה להציע ציורים. אני וחברה שלי מציירות מוקני כל הזמן. אה, וג'ו וגוממון שולטים.

Snake Bandage

New member
טוב! D=

אני מפחדת לעשות הפצצה... אז במקום, אני אשים קישור לדף שלי באתר DeviantArt. יש שם המון ציורי מוקני. מחר אני אבקש מהחברה שלי רשות לשים כמה תמונות שהיא ציירה.

קורורו

New member
ברוכה הבאה!!!! ../images/Emo140.gif

אני מגלה פתאום שיש הרבה שאוהבים את הספרים... נו! הספרים האלו שהריסטליין הזה מופיע בו!

WoLfN

New member
רומח הדרקון...

ויש לזה פורום כאן בתפוז>< [479 {פרסומת לא סמויה}]

בפעם האחרונה שדיברנו לא זכור לי

שאמרת שקראת את זה. וקראת את אלה עם הכריכות הדקות, נכון? החדשים? אני יודע לפי ה"מאז'ר". אני קראתי את הישנים עם הכריכות הקשות, שם זה היה מאג'ר. אין כמו כריכות קשות. אני לא מבין מה זה הטרנד החדש הזה-כריכות דקות, מתמקטות ומפגרות כאלה.

למעלה