אממ...היי לכולם!

• פותח הנושא t0mi
  • פורסם בתאריך

t0mi

New member
אממ...היי לכולם!

לאלה שזוכרים אותי ולאלה שלא. רק רציתי להגיד שאחרי שעזבתי נורא התגעגעתי לכולם אז נכנסתי לפה בשם אחר, אז רק שתדעו שלא נעלמתי מהפורום לגמרי... פשוט רציתי להתחיל דף חדש...

חחחחחחחח ../images/Emo109.gif

יש כאן נוסע סמוי....
חח סתם, טומי, אני זוכרת אותך מפורום כוכב נולד נדמה לי...לפני שנסעתי לאוסטרליה

t0mi

New member
יעל, לא כל כך נראה לי

שאת יודעת מי אני כי אני לא כותבת כאן כל כך הרבה...... פעם ב...בעיקר אני קוראת, אבל זהו, רק רציתי לעדכן אתכם.

היא יודעת ../images/Emo8.gif

את נעלבת עכשיו בלי סיבה. אני לא מתכוונת לשכנע אותך עכשיו לא להעלב, אם זה מה שאת רוצה- תעלבי. בכיף. נמאס לי כל היום לשכנע אנשים שאין לי כוונות להעליב אותם.

לא אמרתי שניסית להעליב אותי ../images/Emo109.gif

וגם לא נעלבתי, אבל זה טיפה הכעיס אותי שכתבת סיפור על תומי\טומי (זה עם ט' או ת'?) שאני מעורבת בו, אפילו בלי לשאול אותי, ושכששאלת ועניתי לך לא את התחלת לכתוב סיפורים, אז זה טיפה הכעיס אותי. בכל מקרה אני חוכנה לשכוח מכל הסיפור

לא

כי את אורמת שהתחלתי להמציא סיפורים והכל, כן, זה סיפור, אבל את שאלת אותי איך זה הגיוני, אני בסך הכל אמרתי לך מה שחשבתי, אז את החלטת שקראתי לך שקרנית. ואת אומרת שכתבתי סיפור כאילו לפחות פרסמתי אותו ברחבי הפורום

לא, כי זה מאד הגיוני ../images/Emo109.gif

שתומי הטיסה אותי לאוסטרליה(מאיפה הכסף שלה?)

???

אם את ותומי זאת אותה אחת, היא פשוט כותבת בניק של תרמי "אוקיי, אני טסה לאוסטרליה" וזהו! לא נכנסת לניק הזה יותר! אבל בגלל שאתן לא אותה אחת, אז היא לא הטיסה אותך, כי היא גם לא מכירה אותך!

למעלה