אממ.. הודעות ממישה

moshavnikit

New member
אממ.. הודעות ממישה

מחר, 16.5 הוא מופיע בחווה, הכניסה חופשית וחינם, הוא גם יהיה בשידור ברדיו של החווה (נכון לעכשיו אין לי מושג מה זה אומר) ו.. זה לא בטוח, אז כדאי להתקשר לשאול בחווה. ב-24.5, הוא יופיע עם הראל מויאל, כנראה יהיה להם גם דואט. כדאי ללכת! ההופעה בגן סאקר (לא בטוחה שככה כותבים) בירושלים.

וואי איך בא לי לבקר עכשיו בירושלים

Euterpe

New member
איזה שווה!!! ../images/Emo99.gif../images/Emo12.gif../images/Emo99.gif

גם מישה
וגם הראל סקעת
[מה, יש לו קול מדהים..] על אותה במה! ובירושלים! טוב... התלהבתי יותר מידי
כן כן זו אני, יש לי מחר מתכונת בהסטוריה על יותר מידי חומר ונמס לי המוח אז קפצתי לבקר אני ממשכיה לקרא לפעמים (בזמני ה"פנוי") קיצר, לילה טוב! ואמשיך לנסות לבקר! (יש לי בגרות באנגלית ביום שני ומתכונת בתנ"ך ביום שישי
)

moshavnikit

New member
חח באמת התלהבת יותר מדי כי

למטה... עוד למטה זה הראל מויאל

Euterpe

New member
כן, עכשיו שמתי לב ../images/Emo7.gif

למה? למה לא הראל סקעת?!?!?
טוב אבל זה מישה
אבל סקעת
טוב די.

TillsWIFE

New member
גם לי יש בגרות באנגלית ביום שני

כל שלושת השאלונים יחד!!!!! E F ו- G ... ועוד יחידת תרגום נוספת השלמה ל-6 יחידות. בבבגרות בע"פ על הפקוייקט קיבלתי 100... בסימן למזל וברכה גם בבגרות.

N o a a1

New member
יאאא איזה כיף ../images/Emo13.gif תודה ../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

כלניתג

New member
תודה... אני כנראה אהיה באירועים

בירושלים בכל מקרה (יש שם יום הסטודנט משולב עם יום ירושלים), רק שעד כמה שאני יודעת זה מ-18:00 עד אמצע הלילה. את תוכלי לברר אולי בערך באיזו שעה זה יהיה?

כלניתג

New member
בינתיים קצת בדקתי. האירוע הראשי

של יום הסטודנט זה בגן העצמאות. לשם יש לי הזמנות, וזה מתחם סגור והכניסה בתשלום. זה הקישור של התכנית: http://www.aguda.org.il/files/brief.doc וכרטיס עולה, עד כמה שהבנתי, 70-90 ש"ח. ובעניין מישה - אני מבינה שהוא מופיע בגן סאקר, שזה לא רחוק משם, והייתי שמחה מאוד ללכת לראות אותו, רק שבשום מקום שבדקתי לא מצאתי פירוט על ההופעה הזאת - לא באתר של העירייה ולא באתר של אגודת הסטודנטים. לכן תהיתי אולי את יודעת עוד פרטים...

JusT BaRi

New member
צריך לדעת מיקום מדוייק של האירוע ו.

שעה, עלות הכרטיס ( אם זה עולה כסף )

למעלה