אממ בערך

faith2

New member
אממ בערך ../images/Emo58.gif

עכשיו קראתי כמעט את כל העונה השניה.... אוייייייי.........כמה הפתעות!!!!!!!!!!!!!! לא תאמינו...באמת שלא!!!! עונה פשוט-

ruthyanat

New member
בהחלט עונה מדהימה!!!!!!!!!

הייתי די בשוק בהתחלה אב אפשר כבר לראות שדברים מתחילים לקרות...אוי זאת תהיה עונה יפה:) אני כבר מחכה לעונה השלישית, שבטח תגיע אלינו רק בקיץ הבא=(

faith2

New member
../images/Emo58.gif ספוילר ../images/Emo58.gif

מאוד אהבתי את העונה חוץ מהקטע שטד נלדק על אמט...קצת מבאס.

ruthyanat

New member
גם ספויילר../images/Emo58.gif

כן....בהחלט מוגזם....קודם מייקל אח"כ אמט כנראה נשגמר להם מה לעשות עם טד

בקיץ הבא?!?!?!?!?!?!?!?!../images/Emo12.gif

מה זה בקיץ הבא?! תגידי שאת צוחקת...תגידי!!! לפני שאני מפסיקה לנשום פה, ואז המוות שלי יהיה על אחריותך! ואז לפני שאני ימות אני אכתוב מכתב, ואז ימצאו את הגופה שלי ואת המכתב ויראו שאת אשמה!!! לאאאאאאאאאא! אני לא יוכל לחכות עד לקיץ הבא! למה זה מגיע לי? לללללללממממממהההההה?????? עשיתי משהו כל כך נורא למישהו שמגיע לי עונש כזה???????? אני לא יחזיק מעמד עד לקיץ הבא...אני יתמוטת! אני.........איפה אני?...מי אני?....היי! מי אתם?!...למה אני פה?... האם מתתי ועליתי לגן עדן?...לאאאאא!!!! אני בגיהנום! אוקיי...אני לא יכולה לנשום! שמישהו יביא לי שקית נייר! h..hh.......hhhheee....hhheeeeellllll..p

ruthyanat

New member
מצטערת לייאש

אבל העונה השלישית רק תעלה בארה"ב במרץ 2003 שזה בערך עוד מאה שנה תתנחמי בשידורים החוזרים הקרבים ובאים בספטמבר (ועמם ביצפר שזה נושא מייאש אחר לגמרי)

ruthyanat

New member
אבל אני לא אחראית למוות של אף

אחד.....רק שיהיה ברור אם זה היה תלוי בי---------מחר הייתי מביאה לך את העונה השלישית וגם את גייל הרולד הבייתה אם היית רוצה מאוד כולם מיואשים אבל לפחות תהיה עונה שלישית-----גם זה ניחום

אל תדאגי...

אני לא מאשימה אותך בשום דבר...זה היה רגע של שיגעון, הייתי צריכה להוציא את זה החוצה. ועכשיו לגבי גייל הרולד...אין לך מושג עד כמה הייתי רוצה אותו בבית שלי. את יכולה לארגן את זה? :)

ruthyanat

New member
הלוואאאאאאי../images/Emo181.gif

אני לא יודעת למה מדוזה אבל הלוואי ויכלותי:) לפחות לנסוע לקנדה ולראות את האולפנם וכו´=(

maayan15

New member
אני נוסעת לקנדה ואני נוסעת לקנדה!

תאכלו ת´לב..... למישהו יש את הכתובת של האולפנים?

ruthyanat

New member
איזה כיףףףףףףףף לך!

אני טסה לאיי בריטניה......אירלנד,סקוטלנד ויילס ואנגליה......אבל איך אני אמצא שם משהו שקשור להכי גאים שיש ברסא האמריקאית???????בטח הכל יהיה על הסדרה הבריטית

Just Rotem

New member
יש שם גם על האמריקאית ...

הבריטים לא כאלו בורים (חחחחח....) וגם הם רואים את הסדרה האמריקאית (אני יודעת את זה כי יש לי ידיד די טוב שעבר לגור בארץ והוא היה גר בלונדון .... ואני עדיין לא מבינה מה יש לו לחפש כאן ....)

ruthyanat

New member
חחחחחחחחח...אני ממש מקווה למצוא

אבל בשום אתר בריטי אין שום מידע על הכי גאים שיש החדש אז אני לא ממש בטוחה ובאמת מה יש לו לחפש כאן??????

את כלבה ואת כלבה...

סתם מעיין... ממצב?.. אוף איתך... אפשר להתחבא במזוודה... ( טוב מקסימום אני אדחס פנימה כשנארוז...)... חחחחחח....... סתם..... טוב.. עד כאן הפינה של:...

למעלה