אממ.. אתם עדיין כאן?!

כושכוש1

New member
אממ.. אתם עדיין כאן?!

שלום לכולם, וסליחה על העדרות ממושכת, הייתי טוענת לאי הימצאות בארץ אבל זה נכון רק לגבי השבוע האחרון אז זה לא תופס בתור תרוץ... ובכן, רק חזרתי וכבר יש לי שאלות טענות ומענות: מישהו מכיר תוכנות לניתוח כתבי יד? לי אישית זה נראה רעיון קצת תמוה אבל הבטחתי לחבר שאשאל עבורו. אז מישהו מכיר ויכול לומר משהו לגבי הטיב? ומאיפה בכלל אפשר להשיג כאלה תוכנות? וכמובן - חג שמח גם ממני, אחרי כל החגים ה'בשריים' והמנגליסטיים שעברו על כוחותינו דוקא נחמד שיש איזה חג חלבי כזה לתת לקיבה להרגע. שירה.

סופסופ

אנחנו יודעים שכושכוש=שירה

כושכוש1

New member
תפוחית, ארענן את זיכרונך

פעם, מזמן מזמן, אי שם בהיסטוריה כשהצטרפתי אליכם, עטרה עשתה לי תחקיר וגם הפרט השולי הזה עלה בו. רגע, גם אני רוצה לנסות אייקונים:

כושכוש, נכנסת ללחץ מ "מפת הדרכים"?

אל תדאגי, לא תעברי לפלסטינים, מקורות יודעי דבר רמזו לי ש ישובך הנצור ימשיך להיות חלק בלתי נפרד מירושלים המאוחדת לנצח נצחים. בכל מקרה, למרות שאף פעם לא נפרדנו, אני שמח שאת שוב אתנו. כעולה חדשה/ישנה את זכאית לכל ההטבות של 'סל הקליטה' ורשאית להשתמש בכל אייקון שמתחשק לך. והדובדבן שבקצפת: כל הודעה שתכתבי בשבוע הקרוב תעלה אוטומטית לכתוביות הנעות, ואני גם מרשה לך להשתמש בסמל המסחרי שלי, הכובע. בינתיים ליל מנוחה.

כושכוש1

New member
שווה להעדר ולחזור -

עם כאלה הטבות! אפילו כשניסיתי להפסיק מנוי ל'מסע אחר' לא הציעו לי כאלה צ'ופרים. מה לגבי תשובה לשאלתי? שאלתי בשיא הרצינות. מה ידוע לך על תוכנות כאלה? אל תדאג, אתה יכול לענות, זה לא ש'תפוז' יראו את תשובתך ויחליטו להחליף אותך במנהל ממוחשב לפורום .. הלל אתה רואה, החבר'ה פה לא רציניים! מנסים לשאול אותם ברצינות והם מתחמקים!

אני אישית לא מכיר מקרוב תוכנות כאלה

שמעתי שיש איזה תוכנה רצינית יותר של "אודם" אבל למרות שלא התנסתי אני בטוח שיש בעייתיות בדבר. בכל תוכנה, ותהיה המשוכללת ומוצלחת ביותר, עדין יצטרך מישהו לזהות ולאבחן נכון את הסימנים שלפניו, כדי שידע להקיש נכון, וכאן טמון המוקש. ישנם כל כך הרבה וריאציות ודברים דומים שהם לא דומים, ועוד, שרק בוחן מיומן בעצמו, שמסוגל להפיק דוחות ברמה גבוהה גם בלי התוכנה, יוכל להסתייע בכך. ואם ב "אודם" עסקינן, תמיד קיים החשש שהתוכנה תפיק דו"ח מושלם ומדויק שלא יובן לאיש..

אין לי ברירה, אצטרך לקחת ממך את כל

הטבות "סל הקליטה": ההודעה הקרובה שלך - תימחק לאלתר בלי הנמקה. פניות ושאלות שלך יוקפצו.. אחורנית. לא תורשי לנתח כאן בלי חונך. לא אשיב למסרים המטורללים שלך. אמליץ לרשויות לבטל את ההנחה שלך בארנונה. זה מה שקורה ששולחים אותי לישון. אבל.. אם תאמרי לי שאני מתוק וחינני, נראה צעיר ומושך מתמיד ומועמד ל "דוגמן השנה" - אסלח לך.

כושכוש1

New member
קשה לי לכתוב דברים שאינני

שלמה איתם: מושך ודוגמן, אממ, לא נוח לי לכתוב את זה. אבל לפי התמונה שלך שאבי באדיבותו העלה לפורום (אבי-שיחקת אותה!) אני כן מוכנה לציין שאתה ג'ינג'י לוהט, חטוב, גמיש, בעל אוזניים מחודדות, אוהב מספרים אי זוגיים (כל עוד הם גדולים מאחד), ומוכן למזג גנים עם בני גזעים וצבעים אחרים. ואחרי פעילות כזו בטח שצריך לישון. לאגור כוחות לפעם הבאה, ביחוד בגילך (אופס! לא התאפקתי..) אז יאללה, לך לישון!

לפי הבקיאות אני כמעט מוכן להישבע

שאת היית אחת החתולות למטה. את מבריקה היום, אמרתי לך שזה יעשה לך טוב, את רואה, צדקתי. אני עדין עייף מאז ואין לי כח אפילו למחוק אותך, שלא לדבר על.. טוב נעזוב זה. מה את אומרת על הכתב שסרקתי ?

למעלה