אממ אפשר הסבר? יש לי שאלה על MIDI וPOLY האם כל פולי הוא לכל תו? או שכל פולי הוא לכל כלי נגינה?
P POWERBOOK New member 14/4/06 #1 אממ אפשר הסבר? יש לי שאלה על MIDI וPOLY האם כל פולי הוא לכל תו? או שכל פולי הוא לכל כלי נגינה?
I ivg New member 14/4/06 #2 כל פולי הוא לכל תו פולי - הכוונה לכמות התווים המושמעים בו זמנית. למשל: כאשר אומרים שמכשיר סלולארי מסוים מסוגל להשמיע צלצולים ב- 40 פולי, הכוונה שהמכשיר מסוגל להשמיע עד 40 תווים שונים בו זמנית. (בדרך כלל מדובר על קובצי MIDI או תואמים, ולא MP3).
כל פולי הוא לכל תו פולי - הכוונה לכמות התווים המושמעים בו זמנית. למשל: כאשר אומרים שמכשיר סלולארי מסוים מסוגל להשמיע צלצולים ב- 40 פולי, הכוונה שהמכשיר מסוגל להשמיע עד 40 תווים שונים בו זמנית. (בדרך כלל מדובר על קובצי MIDI או תואמים, ולא MP3).
P POWERBOOK New member 15/4/06 #4 אז אם יש לי מידי שיש בו 24 ערוצים שמנוגנים ביחד אבל בגיטרה מושמעים שני צלילים ביחד והמכשיר הסלולרי שלי בעל כרטיס קול של 24 POLY אז המכשיר ישמיע רק 23 ערוצים?
אז אם יש לי מידי שיש בו 24 ערוצים שמנוגנים ביחד אבל בגיטרה מושמעים שני צלילים ביחד והמכשיר הסלולרי שלי בעל כרטיס קול של 24 POLY אז המכשיר ישמיע רק 23 ערוצים?
I ivg New member 15/4/06 #5 הסלולארי שלך ישמיע 24 תווים איזה בדיוק? מניחים שאי אפשר לדעת, אבל בפועל זה תלוי באלגוריתם שמשמיע את המידי, וזה שונה ממכשיר למכשיר.
הסלולארי שלך ישמיע 24 תווים איזה בדיוק? מניחים שאי אפשר לדעת, אבל בפועל זה תלוי באלגוריתם שמשמיע את המידי, וזה שונה ממכשיר למכשיר.