אממ אני מציע את עצמי

garrafa

New member
אממ אני מציע את עצמי

לא, לא לזנות. אני יודע לשיר, יכול לשיר במהירות ומן הסתם רוצה לשיר ראפ או כל סוג של היפ הופ. אז אם את/ה בנאדם או קבוצה של אנשים מאיזור המרכז (נס ציונה, רחובות, ראשל"צ, תל אביב) שיש להם חומר לעבוד עליו, ומחפשים מישהו שיבצע מבחינת מילים על המקרופון - אני כאן לרשותכם.. פנו אלי או באי מייל [email protected] או לאיסיקיו 51753262 תודה מקוה שמותר לי לפרסם את ההודעה הזאת בפורום הזה.. אם אסור אז תמחקו.. מקווה שלא בכל מקרה להית עמי (garrafa) נ.ב אם אתם לא מחפשים, אבל מכירים מישהו/י שכן מחפש/ת משהו כמוני, תפנו אותם אלי בקשה.. שוב תודה מראש כבוד!

CrAzY B

New member
כל אחד יכול "לשיר ראפ"

אבל אף אחד לא יקח אותך לשום crew אם אין לך ליריקס

בלייז

New member
עמי תקרא את ההודעה שלך .......

אתה נשמע קשוח? אתה נשמע רציני? "לא, לא לזנות. אני יודע לשיר"-יופי כבר פחדנו "נס ציונה, רחובות, ראשל"צ, תל אביב"- אתה גם בררן "אם אתם לא מחפשים, אבל מכירים מישהו/י שכן מחפש/ת משהו כמוני, תפנו אותם אלי בקשה.. "-אתה מורה לחשבון? נו באמת....

garrafa

New member
אני בררן?!

ראית איך ניתחת את ההודעה שלי בביקורתיות?! חח כבוד עמי

garrafa

New member
אגב..

הקטע של הזנות היה סתם הומוריסטי ועניין של השעה בה כתבתי את ההודעה.. אין מה לתקוף.. באתי להציע את עצמי.. עמי

בלייז

New member
צודק אחי,יהיה נחמד אם תפרסם פה...

ליריקס שלך או משהו,אין מצב שסתם לוקחים בן אדם כי הוא מתנדב זה לוקח הרבה מאמצים ועבודה קשה!!!

MooN aka asdfgh

New member
בכלל....

מה זה שווה לקרוא ליריק שלא אתה כתבת? זה מתאים אולי רק לשירי אגו-טריפ או לשירי סקס... ומה זה שווה אם אתה בכלל לא עושה מסר?!

double M

New member
בולשיט.....

בהרבה סגנונות אחרים זה מקובל שיש זמר ויש כותב. שני אנשים שונים. וזה לא מתאים לאגו טריפ, זה דווקא כן מתאים למסר. אם המסר מקובל על הראפר והכותב זה בסדר גמור.

למעלה