אממ... אני חדש!

Kurogane

New member
אממ... אני חדש!

אני כאן כבר כמעט שבוע, ועכשיו נזכרתי... אני חדש! קוראים לי לירז, אני בן 14 עוד מעט, אני אוהב מחשבים, טלוויזיה, אינטרנט, PS2, אנימות, מנגות, ציור וכתיבה. אממ... דיג'ימון היא אחת האנימות האהובות עלי, אבל את העונה השנייה והשלישית בקושי ראיתי, כי אין לי פוקס קידס, ועכשיו החלטתי שאני הולך להוריד את כל העונות ולראות מחדש! ^^' אממ... וזהו! מקווה להשתלב מהר ושתקבלו אותי, כי אתם נראים לי אנשים די נחמדים... נ.ב, אני לא יכול להגיע למפגשים

Digi Lista

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif

לפני שהחבר'ה ישתוללו גם בשרשור הזה... בגלל שכבר ראיתי את שם המשתמש שלך אני לא מחשיבה אותך לחדש אבל אם אתה רוצה שזה יהיה רשמי-אז נעים מאוד
אני רואה שכבר השתלבת אז תיהנה ותרגיש ב
נ.ב. אנחנו לא שופטים אנשים לפי הגעתם למפגשים(לפי זה אני מזמן לא הייתי פה).

Kurogane

New member
אני יודע

פשוט להודיע מראש, שלא כל פעם אני אכתוב שאני לא מגיע... ונעים מאוד להכיר!

strawberrys

New member
ברוך הבא!

נדב, אני ואתה נקים פה מעצמת חמשושים ונגבור על השישיסטיםD: לירז, תשתלב פה טוב, לא הרבה שורדים

קורורו

New member
ברוך הבא! שוב! ^^

איזו דמות אתה אוהב? ויפה שאתה רוצה להוריד את העונות האלה, עונה 2 מומלצת (לפי מה שהבנתי זה או שאוהבים את העונה הזו או שונאים. אין באמצע
)... וזה בסדר, יש כאן כמה אנשים שגם לא יכולים להגיע למפגשים...

Kurogane

New member
ת'אמת

שעונה 2 לא ממש אהבתי... אבל גם לא שנאתי... הדמות המועדפת עליי היא בדרך כלל הGoogle Boy, דייויס, או טאי, טאקאטו וטאקויה לא היו משו... אז בעיקרון, נדמה לי שדייויס יותר מטאי... ווימיון הוא ללא כל ספק הדיג'ימון האהוב עליי... ויש גם את אגונימון, אבל הוא חצי בנאדם, אז הוא טיפה לא נחשב בעיני דיג'ימון... לא יודע מה איתכם... ותודה על הברכות!

Snake Bandage

New member
Goggle Boy

למרות ש-Google Boy יוכל להיות סופר גיבור נפלא, המשתמש ב-Google-fu האימתני שלו כדי לעזור לאנשים לחפש דברים מוזרים ברשת. XD אתה יכול להחשיב את אגנימון לדיג'ימון, זה שהוא חצי-טאקויה רוב הזמן לא משנה כלום.

rona92

New member
ברוך הבא

אולי מאוחר אבל.... חחח אגב אני רונה או רוני או איך שאתה רוצה!

Kurogane

New member
אני מילי?!

הם באמת חשבו שאני מילי?! ואני לא מבין למה בכל דיון שאני מגיב בו מתחילים להעלות את השם מילי... שמעו, אין לי מושג מי זה!!!! רק הבנתי שהוא מצלם אנשים במפגשים... XD

קורורו

New member
XD עזוב...

אנשים משתגעים מגעגוע לבן אדם הזה
המף... יש רעיונות איך להזיז את הפורום?

למעלה