אממ....אני אידיוט

Ogg Vorbis

New member
אממ....אני אידיוט

הזמנתי ספר חדש של טרי מאמזון שקוראים לו Monstrous Regiment ורק אחרי ההזמנה קלטתי שאין לי שום מושג אם זה בכלל ספר בסדרה או סתם עוד אנציקלופדיה או משהו...בכל מקרה אם מישהו שמע משהו על הספר (הוא עוד לא יצא) אני אשמח לקבל אינפורמציה...אולי אני אבטל את ההזמנה אם זה לא משהו שווה. הדבר היחיד שאני יודע עליו זה שיש בו איזה 300 עמודים. וכמה הוא עלה לי. וזהו

Fingertip

New member
זה הספר הבא של Discworld

עד כמה שהבנתי, זה הגרסה הפראצ'טית לסיפור של שייקספיר. (על הבת שהתחפשה לבן והלכה לצבא...) אהד.

Death of Rats

New member
שייקספירית?

זו... אההה... די אגדה סינית עתיקה. האגדה על מולאן (כן, בדיוק, ההיא מהסרט של דיסני. נראה לכם שהם המציאו לבד?). אגב, פרח המגנוליה בסין מקושר עם המולאן הזו
דווקא נשמע ספר טוב. מכיוון שעכשיו אפילו את "נייטווטץ'" אני לא מצליחה להשיג. בטח ייקחו שנים עד שהוא יגיע לארץ, ואני לא רשומה לאמאזון

The Mad Hatter

New member
יש מספיק

אגדות על בת שמתחפשת לבן. דווקא נשמע נחמד. טרי פראצ'ט בטח יעשה את זה מעניין. אגב, את night watch אפשר להשיג בעזריאלי, פעם אחרונה שהייתי... ורק את the last hero אני לא מצליחה למצוא...

netsef

New member
תזמין מסטימצקי - הספר אצלם בקטלוג

זה מה שאני עושה עם ספרים שאני לא מוצא....

netsef

New member
אתה לא.

הי, אל תדאג אתה לא. זה הספר הבא בסדרה, הוא צפוי לצאת בנובמבר 2003. מעט מאד ידוע עליו כרגע, אך טרי הגיב לגביו באחד מהראיונות שלו (מצורף הלינק) למה כבר הזמנת אותו? אתה הולך לחכות לו הרבה זמן...

Ogg Vorbis

New member
טוב לשמוע!

אז לא עשיתי טעות. חבל רק שצריך לחכות כ"כ הרבה זמן. למה הזמנתי?...לא יודע, כבר יש לי את שאר הספרים בסדרה ( חוץ מMoving Pictures מטעמים אידיאולוגיים ) אז למה לא לקבל אותו מהר? עד אז בטח אני אסיים כבר את הWee Free Men אז No worries. אה ומצאתי במקרה את הSciense השני, אז עכשיו צריך לשבור את הראש גם עליו. התמכרות לטרי פראצ'ט זו בעיה רצינית...

DviRincewind

New member
האמת שאני החלטתי לקחת הפסקה

החלטתי להפסיק לתקופה עם פראצ'ט כדי לטעום קצת סגנונות אחרים. פתאום קלטתי שכבר שנים הוא הסופר היחיד שאני קורא! אז עכשיו אני מקדיש את זמני לסגירת פערים: אני בערך באמצע של שר הטבעות (כלומר, של הטרילוגיה המלאה). עכשיו הזמנתי מהאינטרנט גם את 1984 של אורוול ואת American Gods של ניל גיימן (שמעתי שהוא אחד הטובים שלו). הזמנתי גם את הארי פוטר החדש (מה אתם מסתכלים עלי ככה? זה נחמד!)- אגב, בארץ הוא אמור לעלות יותר מ-200 שקל!!!!!

DviRincewind

New member
אדיר, וגם נורא זול באמאזון!

הוא היה בהנחה היסטרית, של איזה 70%!

Fingertip

New member
גם אני באותו מצב...

הספרים היחידים שאני קורא הם הספרים של האוניברסיטה הפתוחה ושל טרי... 1984 ספר טוב... קצת חסרה לו עלילה, אבל אחרי שתגמור לקרוא אותו, אני ממליץ לך לצפות/להזכר במטריקס רילודד. אני חושב שיש קשר
אני גם צריך להזמין את הארי פוטר החדש בזמן הקרוב... אהד.

למעלה