אממ... אממ... היי?

Inimi

New member
אממ... אממ... היי?

הממ שלום אנשים D: הממ קוראים לי מעיין, אני בת 17 מחולון (מכירה את מורן חחח ) ו... גמני רוצה להיות מדובבת ;__; האמת היא שזה חלום שאני מתה להגשים אבל אין לי כסף לקורס וזה די מקשה עליי. בכל זאת, מורן הציע לי לעשות אודישן וכשיהיה לי כסף, אז אני אלך לקורס D: מקווה להשתלב ^^

Eyal 1 2 3

New member
ברוכה הבאה!!

אני אייל, בן 13 מהרצליה, אני עוד מעט מתחיל קורס! השתלבות מהירה!!

Inimi

New member
תודה

וואו, בן 13 ;-; זה כ"כ מגניב שיש אנשים צעירים שרוצים לדובב~! בהצלחה בקורס!~

MorraniChan

New member
מעיין DD:::

יאי!! וולקאם P:
נמנמ.. אם את רוצה לעשות אודישן אז זה הזמן. אני אתן לך טלפונים של אולפנים שיש בהם קורסים :) *מחפשת*
טוב אז.. זה האולפן שבו עשיתי את הקורס :) http://j-peto.com/
את הטלפון של נלס את יכולה למצוא באתר של דפי זהב..פשוט אין לי מושג אם מותר לפרסם טלפונים.. אל תחששי מלהתקשר אליהם. יש שם אנשים ממש ממש ממש ממש נחמדים D: אצל נלס אני יודעת שעכשיו רוצים לפתוח קורס [והם לא פתחו הרבה הרבה זמן. יותר מחצי שנה] ובג'פטו יש קורסים כמעט כל הזמן [נדמה לי] נ.ב- אומרים "לדבב" ולא "לדובב". לדובב משמעותו להוציא פרטים מנאשם במשטרה XD אז.. בד"כ בכל מה שקשור לשורש של "לדבב" אין ו' שתהיה לך השתלבות מהירה ובהצלחה בהמשך הדרך! X3

BambiBar

New member
ברוכה הבאה D:../images/Emo214.gif

אני בר, בת עוד מעט 16(עוד 3 חודשים) P: ואני מדבבת.. עברתי קורס בנלס בחופש הגדול שעבר..^^ השתלבות מהירה ובהצלחה! אה וכמו שמורן אמרה עכשיו פותחים קורס בנלס אז את יכולה להתקשר ולברר ..^^ ויש בטאגליינס כל מיני דברים שקשורים..אז את יכולה להיכנס ולקרא..:)

ברוכה הבאה :)

אין גיל לדיבוב, אפשר להתחיל אפילו הרבה לפני גיל 13, וגם בגיל 17. מה שבטוח - תמיד נהנים. את מוזמנת להצטרף לפורום
השתלבות מהירה!

דוווושה

New member
ברוכה הבאהה..:)

היי קוראים לי דשה (דריה) אני בת 12 וחצי.. ועברתי קורס דיבוב בתחילת החופש הגדול.. הישתלבות נעימה..:)

מאיוש33

New member
היי מעיין :]

אני מאיה, בת 14 מראשון :) הממ..גם אני מתה לדבב, אז בנתיים אני חוסכת כסף.... אז ברוכה הבאה והשתלבות מהירה ^^.

ellapr41

New member
שלום שלום!! ../images/Emo13.gif

אני אלה, בת 14 וחצי וקצת.. אני אהיה בקורס שמתחיל אוטוטו בנלס (בשעה טובה ומוצלחת
) שתהיה השתלבות נעימה ומהירה! (והיא תהיה מהירה, כי למכרות של מורני יש כאן פרוטקציות ואהדה מיוחדת
) אה, ואת מוזמנת כמובן להתקשר כבר מחר לנלס ולעבור אודישין.. אולי בכל זאת תצליחי לגייס כסף לקורס ואז נהיה יחד בקורס!!

nimix

New member
ברוכה הבאה !

אני? בדיוק היום יש לי אודישן... נראה מה ילד יום .. רק שאגיע בזמן .

No More Sorrow

New member
ברוכה הבאה! גם אני חדש-דנדש פה P:

דיבוב נראה עיסוק מגניב במיוחד... אז שווה להישאר לא..? מה שבטוח נראה לי שיהיה כיף פהה חחח אז וולקאם G:

MorraniChan

New member
וולקאם :)

אני מורן, בת 16 וחצי ומדבבת ממש בתחילת דרכה :) נממ.. ספר קצת על עצמך P:

No More Sorrow

New member
מגניב! תודה רבה לכן!! D~:

אני דורי, בן 14 וחצי... ומאוד רוצה לדבב P: (כבר חפרתי על זה XXD )... מדי פעם אני יכנס לפורום כי הוא נראה מעניין! מי פה בפורום מדבב? יש כאן כאלו שעברו קורסים או שהתחילו לדבב? במה דיבבת מורן? OO: ואהבתי את הקטע שמדבבים נכנסים לפה מדי פעם *---^

MorraniChan

New member
מדבבים נכנסים לפה תמיד XD

ממ.. מי מדבב? הרבה מדבבים פה XD הם כבר יכתבו P: [לדוגמא: הילדה הראשונה שהגיבה לך קודם, בר, היא מדבבת כבר שנה או יותר. היא בטח תספר על עצמה כבר אח"כ XD] אה.. אני דיבבתי בפוקימון ילדה שקוראים לה קטרינה ובסרט ממלכת תראביטיה דיבבתי ילדה שקוראים לה מדיסון. סיימתי קורס דיבוב לפני 3 חודשים בערך [נדמה לי S:]

מאיוש33

New member
הומ.. ווירד.. S:

אני לא זוכרת אותך בממלכת טארבטיה..יש מצב לאיזה קישור יוטיובי שכזה? P:

MorraniChan

New member
לצערי לא ):

זה דיי ברור שלא תזכרי את הדמות שלי.. אף אחד לא זוכר אותה XD

BambiBar

New member
מה אבל פעם שמת תמונה שלה(של מדיסון) במסנ..

שצילמת את המסך מקטע ביוטוב...את יכולה להעלות את זה..^^

BambiBar

New member
מורן XD

" היא בטח תספר על עצמה אחר כך" חחחחחחחחח את רומזת משהו??
נממ בכל מקרה דיבבתי בסוסלנד, מיקס מאסטר ופפה פיג תפקידים ראשים\קבועים ובכל מיני תוכניות אחרות דמויות משניות או קולות רקע.. וכרגע אני מובטלת

למעלה