אממ אוקיי...

האחמית

New member
אממ אוקיי...../images/Emo11.gif

מהו המקצוע הכי מיותר שאתם לומדים כיום? ואני לא מדברת על מקצועות בחירה, אלא מקצועות חובה...

shiroosh999

New member
מורשת ישראל! ../images/Emo174.gif

שיעור מפגר שאנחנו לומדים על חגי ישראל וכו'... אני לחא מאמינה שיש יותר מאחוז של אוכלוסייה שלא יודע את זה! ונוסף לזה המורה בכלל צרפתייה!
אז זהו...

Cold As Death

New member
../images/Emo5.gifתו"שבע../images/Emo5.gif

תנך, תורה, נביא, משנה...וכל מקצועות הת"נך... אבל מי לומד?!

מתמטיקה ואחר כך תנ"ך

מתמטיקה לדעתי צריכים ללמוד רק בי', ככה מי שזה מעניין אותו יבחר להמשיך ל5 יחידות וללמוד גם ביא' יב' .... אבל אנשים ממש שונאים מתמטיקה ולא ירצו להמשיך בנושא אחרי התיכון ממש לא צריכים לדעת לחשב שטחים משולשים סינוסים ונגזרות !!!

BabyGirl 17

New member
היסטוריה ותנ"ך ../images/Emo5.gif

למה צריך לעשות בזה בגרויות? למדנו את שנים לפני... וזה סתם הופך את כל העניין לשנוא ונתעב ע"י התלמידים....
אה, אני חדשה פה
שלום

Cold As Death

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo65.gifברוכה הבאה../images/Emo103.gif

|אזהרה|זה ממקרקר...|אזהרה|

../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

ואחר כך מתלוננים ש"הנוער משחית את השפה העברית". ניר.

The Guardian17

New member
לא הבנת...

המקצוע הזה בסדר גמור. אבל בשביל מה אני צריך לדעת מה זה סיכול עיצורים לדוגמא? ומה יתן לי לדעת את כל הבניינים? מה, אנחנו לא יודעים את זה?? זה ממש טיפשי. ועוד מה, יש כיתות שלומדות את כל החומר הזה רק בשנה אחת! כמוני למשל (למדתי לשמחתי). ובוא אינ אגיד לך משהו - זה כמעט ולא תרם לי בכלום. כמו לכולם. פה ושם אני משתשמש בדברים כמו פיסוק נכון (מדוייק) וכד'. אבל לדעת דברים כ"כ נידחים? בשביל מה???

The Guardian17

New member
עוד יתר גרועעע

ואז מצפים מתלמידים לזכור את זה? כן בטח! נ.ב - אי אפשר ללמד את כל מקצוע הלשון ב-4-5 חודשים...אלא אם כן יש לכם איזה 8 שעות לשון בשבוע, שזה בלתי נסבל. יש לא מעט נושאים.

שלוווש

New member
מורשת ופסיקיה

למה לעזעזל אני צריכה את זה
מורשת- כמו ששיר אמרה.. אנחנו יודעים טוב מאוד מה המנהגים בפסח גם בלי שמוריאל *שיעול* דיסלקטית *שיעול* תספר לנו על זה.... פיסיקה- אם כבר מלמדים אותנו את השיט הזה אז שישקיעו במורה
שיביאו מורה שיודע ללמד לשם שינוי.... אוף.. חוץ מזה אנחנו לומדים מתמטיקה.. נראה לי שזה יספיק.. כי בפיסיקה אני לא מתכוונת לעור בגרות או לעסוק כשאני יהיה מבוגרת....

nirte

New member
מחשבת ישראל ותנ"ך ../images/Emo31.gif

מחשבת ישראל המורה נחמדה אבל זה מקצוע מיותר לחתולין.

shiroosh999

New member
חשבתי שרק... ../images/Emo174.gif

בבצפר דפוק מכו שלנו יש את המקצוע הזה... גיליתי שלא....

למעלה