אמממ

אמממ

יש כאן בנות שרוצות להופיע בקליפ של להקה חדשה [הקליפ יצולם מחר עבור ערוץ 10 התוכנית של צופית] יש תקציב של כסף,חח אבל אני שומר הכל לעצמי[דלק סגריות וטסלה ארטואר] *הפקה של טדי הפקות

שחר תזהר המשטרה בדרך אליך!

חאלס לפתות בנות יא סוטה מי שלא מבין זה השדרן המסתורי היה חבר של לונה שיצא מנס ממנו

חחחחחחחח

שדרני אתה רואה מותק? מסתבר שלא רק אני חושב ככה כנראה שיש לך הרבה אוייבים והנה אתה רואה אני לא צריך בכלל לדבר ענתוש את צודקת מאמי כל מילה בצבע
יאללה לך תבכה לתפוז חחחחחחחחח

אמממממ

אין לי שמץ של מושג גברת ענת[בל] מה רשמת? שדרן מסתורי? לונה? משטרה? בואי נכין מזה REMIX טוב? הנה השדרן המסתורי,צעקה לונה,מייד אחרי שהוא יוצא מתחנת המשטרה ככה זה נראה לי סיפור יותר הגיוני הקליפ מצולם לפינה בתוכנית של עופר דומינג והראל סלוצקי[סלוצקי ודומינגז] הנוסח:להקה מאחד הקיבוצים בצפון עושים במזבלת חריה[הלוקיישן היום]את השיר של הפונדקאים[להקת הבית של נתן זהבי] יום חרא יום חרא יום א' חרא יום ב' חרא,וכו' תבצע חידוש לשיר שלהם ביקשו ממני בהפקה אם אני יכול לזמן מאחד הפורומים בנות שרוצות חשיפה וקצת קסף לקליפ שאולי יהפוך לקאלט מצאתי כבר את מבוקשי דאגנים קטנים שכמותכם יום שישי בערב,צופית גראט,הפינה של סלוצקי ודומינגז,אני אהיה בטוח בקליפ חפשו אותי שם

אה ענת בתור אחד שגולש אצל שדרני

אני חייב לתקן אותך שדרן מסתורי זה בן אדם אחד ושדרן צפון זה שחר שני אנשים שונים לגמרי שדרן מסתורי הוא נשמה טובה ושדרן צפון הוא חלאת מין האנושות שסופו בגיהנום אני מקווה אז לא להוציא שם רע לשדרני שלי כי הוא בחור טוב

שדרן צפון ברור לא חשבתי אחרת

אני לא מדברת על השדרן המיסתורי חלילה אני מדברת על שדרן צפון מצערת אם כתבתי אחרת

חזרתי המצילומים,מספר תמונות

ביום שישי בערב תראו צופית גרנט,המתינו לפינה של סלוצקי ודומינגז,ותרראו משהו על הבלוג מצחיק[ אגב היה מהההה זה מסריח שם

למעלה