אמממ...

י5דה רעה

New member
אמממ...

אני חדשה ואני אולי אקפוץ פה לבקר מידי פעם........ אמממ.. אני די אוהבת את בלינק 182... אבל הקטע המבאס הוא ששמעתי רק איזה 3 שירים שלהם וגם הם ישנים... ואם אתם יכולים להמליץ לי על שירים אז GO... בכל אופן,פתחתי את ההודעה הזאת לא בשביל זה- אתמול בערב ראיתי MTV וראיתי והופ פתאום אני רואה איזה תוכנית ריאליטי בסטייל ג'סיקה סימפסון ולאשי(ברח לי השם הפרטי..) רק שהיה שמה מישהו שדומה אבל ממש דומה למתופף של בלינק יחד אם עוד איזה מישהי יפה(נראה לי דוגמנית,שחקנית או משהו...) והשם משפחה שלהם הוא גם שם המשפחה של המתופף(הצצתי פה אחר כך בגלריות..) בקיצור-מישהו יודע על זה משהו או שכנראה הראייה סתם מטעה אותי?????

nachmi

New member
וואי איזה מגניב איך רואים שאת..

מתאימה לפה:) את אמרת שם של שיר של בלינק ואת אפילו לא מודעת אליו:) חחחח GO !!!!!!!!!!!!

הממממ....

אוקי.. את מדברת על התכנית שלטראויס וחברה שלו סעמק בשביל זה הם לקחו "פסק זמן"...בשביל לעשות ריאלטי מזדיין... בכל מקרה...למה את מתכוונת ישנים של בלינק? יש להם הרבה שירים וכבר עכשיו כבר רובם ישנים אז... בכל מקרה אני ממליצה על כולם אבל בינתיים תורידי dammit all the small things whats my age again josie dumpweed first date the rock show i miss you always יש עוד המוןןן מצויינים למרות שכמו שאמרתי, כל השירים שלהם טובים אז פשוט תורידי הכל :p אה ואגב...ברוכה הבאה:]

nachmi

New member
מה את נותנת את כל

המיינסטרים שלהם! יש להם עוד מלא שירים מעולים!!!1

*אשתו

זה לא כלכך משנה הוא עדיין בריאלטי במקום להיות בבלינק. קקי עליו.

י5דה רעה

New member
אני בינתיים שמעתי וראיתי את הקליפים

של השירים: ALWAYS I MISS YOU ו-FIRST DATE זה שירים נורא יפים...... ותודה על ההמלצות אני אתחיל לשמוע מעכשיו!! ואמממ...בתוכנית הזאת הראו ששבורות לטראויס שתי הרגליים נראה לי... כאילו WTF?איף הוא שבר אותן בדיוק??מישהו יודע?? אהה ותודה על הברכות.....

l AdidAs l

New member
ברווכה הבאה =]

כמו שיערה אמרה, התוכנית זו תוכנית על חיי טראוויס ואשתו/חברתו [יש להם ילדים נו
] וקשה להמליץ על שירים בלע..אז המ לדעתי.. -כל האלבום Take Off Your Pants and Jacket -כל האלבום Enema Of The State -כל האלבום החדש Blink 182 תהני פה
ד"א אני עדי.. [קלטו את הקטע, לא התנפלתי עליה
!!!!1111]

אממממ.. היא אשתו.

התינוק, הוא של שניהם, והילדה הקטנה [שאף אחד לא שם עליה XD] משאנה..

ברוכה הבאה

אני ליסה ליזה ליזי ליז ליז ליז מה שבא לך :X תהני פה! וכן יש לטרוויס תוכנית על חייו וחיי אישתו :X

may90

New member
ברוכה הבאה!

לבלינק כל שיר שתורידי תאהבי זה "כישוף" וווווווווווו מפחיד וכמו שכל אחד אמר (אני לא אהיה שונה)= זה אכן טראוויס (המתופף) עם אישתו וילדיו חעחע

RoY Circa182

New member
ברוכה הבאה

אני גם אגיד את זה אבל הפעם הפוך כן זה ריאלטי על החיים שלו ושל אישתו וכול שיר שתורידי תאהבי 100 אחוז!!!

COW COW

New member
חוץ מ......

כמעט כל השירים ב-buddha כי יש הם מזייפים שם כל כך הרבה שזה מפחיד. וכן לטראוויס יש ריאליטי שואוו על החיים שלו של אישתו ועל הילדים שלו. (סתם, חחח, אני אפילו לא ידתי מזה) (i can go, with the flow)

miss red rose

New member
האאא../images/Emo13.gif שלום../images/Emo70.gif

אני גם חדשה ניצלתי כבר תהודעה כדי להצטרף גם.. אני אוהבת בלינקקקק בטירוף!!!! חחחחח :) גרר בלינק..עזבו אני ילדה עם בעיות נפשיות.. קורה זה לא סיבה לרדת עלי! חח טוב טוב קוראים לי שחר (שוח) בת 15 מכפ"ת... מקווה להשתלב פה
יומטוב

rotemgirl

New member
ברוכה הבאה!

"שאאאלום ילדים שלום! שלום מתוקים שלום! שלום חמודים שלום! מה באנו ללמוד היום?...." אורוארורארוארראאור!!! זוכרת את השיר הדפוק הזה???? נוסטלגיה!

L i v i

New member
באיחור אבל שיהיה....

ברוכה הבאה .... ו - Go זה אחלה שיר:)

למעלה