אמממ

willo1

New member
אמממ

אני תוהה אם כדאי לי להביא את זה לפה כי זה קצת סתמי אבל הכתבה שסיפרתי לכם עליה התפרסמה ביום שני. יהודה אמנם מוזכר שם ממש קצת ( שלא לדבר על איך שאני מוזכרת שם) ואנ כל כך ךא אמרתי את הדברים כמו שהוא כתב. אני אף פעם לא מתנסחת ככה.. זה נשמע כאילו ילדה בת 7 מדברת ולא 17 אבל מילא. שהכתב הזה יפגוש בי שוב.. הוא יצטער על זה חחחח סתם. פשוט שפעם הבאה אני אדע למה לצפות. (ואני גם לא היחידה שלא מרוצה מהכתבה הזאת) גם אין שום מילה על הפורום למרות שה'פורום' היה כל מילה שניה שלי בעע

gadoso

New member
שירן

רק מלקרוא ת'כתבה אני כ"כ יודע שאת צודקת והיא מזיינת ת'שכל עזבי שכל הזמן אומרים שאסור להאמין לעיתונאים אבל מה הקשר ללא מחוברים לקדמה?!?! או כמו שהיא אורמת שנולדנו כמה עשורים מאוחר מידי.... מוסיקה טובה תמיד תשאר מוסיקה טובה כמו ש"יום שישי את יודעת" יישאר להיט נצחי. ויותר מזה אנחנו מעריצים של פוליקר כ"א מסיבה שלו אבל אנחנו אוהבים שירים ישראליים ולועזיים עדכניים מאוד(לדוגמא המועדף עליי הוא פוליקר אבל גם כל דיסק של עמיר בניון,דניאל סלומון דודי לוי וארכדי דוכין) אני קונה על היום שהם מגיעים לחנויות ההיא מגזימנית שונא כאלה!!!

אני דווקא חושבת

שזה יפה מה שאמרת שם על העומק של יהודה בהשוואה למה שקורא היום עם "כוכב נולד,ף (רק ששירי מיימון לא תיכנס לפה לנזוף בנו :))ואני בטוחה שאמרת שם עוד דברים רציניים שהוא לא הכניס. אבל המטרה של הכתב היתה לנגח את כל הענין הזה של הערצה אז זה ברור שהוא יבחר רק מה שמתאים לו. בכל זאת, אל תשכחי שהכתב אמר שיהודה עדיין פופולרי...וזה חשוב. יהודה הוזכר וברור לכל מי שקורא את זה שיש לו פורום- זה נראה לי עשה את שלו. האם הצטלמת גם?? יום נהדר לכולם!!

willo1

New member
תודע ../images/Emo13.gif

ולא. לא הצטלמתי גם . וטוב שכך

ענתי44

New member
שי אל תכליל

הכתבה מקוממת גם אותי. וזה שאני זקנה לא אומר שאני עם דורית ראובני ואני מתעדכנת בזמרים שיכולים להיות ילדיי. לא הגיל אלא איכות השיר ועל איזה מיתר סמוי הוא מנגן לי בלב. פוליקר בעיניי הוא כמו יין טוב שרק משתבח עם הזמן. הנה אתמול ציינו 28 שנים למותו של אלביס והוא עדיין המלך גם בעיניי צעירים רבים. הכתבה היא בולשיט זה נכון!!!!!!!!! ואפשר לשלוח מכתבים למערכת אבל אל תסחף לא כל העיתונאים כאלה

willo1

New member
כן,

קצת התאכזבתי אבל בסדר. התגברתי
שטויות. זו רק כתבה, האנשים שמכירים אותי יודעים מה אני מרגישה/חושבת

ענתי44

New member
חומד נפלת על

כתב שמחפש קוראים והשתמש בך כבתולה שהיו משליכים לאלים כדי לשעשע את ההמונים. הכתב כנראה התבקש להביא חומר חם שימכור עיתון והפורום והאהדה הכנה והפשוטה שלנו לא מספקת את הסחורה. לפי השם של הכתבה שאותו קובע אגב העורך לא הכתב את רואה שהם מחפשים דם! אל תקחי את זה אישית

ענתי44

New member
ואל דאגה...

אני אהיה בשמחה כתב החצר של היידה יודה (גם אני אהבתי אריק!) בתנאי שלא תגלו לוועדת העורכים ולפוליצר. במילא היה לי חלום לספר בספר את הסיפור של ז'אקו פוליקר ז"ל ושל הלינה בירינבאום תבדה לחיים ארוכים. כמובן שזה כמו החלום הכי גדול להיות מאמנת נבחרת ישראל בכדורגל ולהוביל אותה למונדיאל ( שמעת גרנט תתחיל לארוז!!!!!!!! אבוי לי הסתבכתי כרגע עם צופית גרנט) לא יתממשו אבל לחלום מותר לא?

willo1

New member
../images/Emo6.gif יש לי תמונה

עם הלינה.
בגלל שכל המסע בפולין דיברנו עליה. אז יצאלי לפגוש אותה בהופעה של יהודה ברעננה. היא חמודה

ענתי44

New member
היא מדהימה

איזו עוצמה יש באישה הזו. כשהיא דיברה על הפרידה מאמא שלה רציתי לתת לה את אמא שלי ( לא אל תצחקי אני מעריצה את אמא שלי) ופתאום הבנתי שהיא ואמי בנות אותו גיל. היא הצליחה להעביר את תחושת היתמות של נערה כל כך חזק שבליבי היא היתה ונשארה הלינקה הקטנה שחיה רעה קרעה את אמא שלה ממנה.

willo1

New member
את יודעת

בדיוק אתמול (או היום? כבר לא זוכרת..
) חשבתי על זה. למשל: יום אחד היה לנו בלאגן אדיר בארון נעליים וכל הנעליים היו שם במעין ערימה ואז נזכרתי בערימות נעליים שראיתי בפולין וישר התחלי לסדר את זה כי פשוט לא יכולי להסתכל.. אז אני חושבת שאם אני נזכרת בכאלו דברים פשוטים. אז אלו שעברו את זה.. צריך להיות אדם עם כוחות על בשביל לשרוד לא רק את השואה אלא גם את ההשםעה שלה אח"כ.. ואני חושבת שהלינה היא אחת כזאת. עם כוחות מיוחדים..

פוליקר

New member
יפה... נחמדה הכתבה

את דווקא לא מצטיירת שם כאחת בת 7... היידה יודההה

willo1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחח

די אתה הורג אותי עם ה'היידה יודה' הזה

למעלה