אני מניחה שעדיין מוקדם מידי לדעת - אבל לא שזה הולך להשתנות.. עד יום לפני אני בטח לא אדע. הממ, למען האמת זה לא ממש משנה - אין לי שומדבר לעשות בכל מקרה, אז אני מניחה שאני אהיה די פנויה מתי שזה לא יהיה. אבל אבל.. חנוכה זה רחוק, לא? עוד איזה.. 3? 4 שבועות?..
מפגש או ביום שני או ביום שלישי ואני בהתלבטות אם אני רוצה שזה יצא באותו יום כי אז זה אומר שאני אהיה חצי איתם וחצי איתכם אבל אם זה לא יהיה באותו יום אז אני לא יודעת אם אני אוכל להגיע פעמיים{אלא אם כן זה יהיה יום אחרי ואז אולי אני אשאר לישון אצל אח שלי}
סופסוף גם לי יש תשובה. ../images/Emo54.gif../images/Emo118.gif
אבל זה רק לא יכולה בבוקר. ז"א, אם זה אחרי ארבע גם בהם אני אוכל להגיע. בקשר לשאר - עוד קשה לדעת.. אבל זה בינתיים. לא יותר מידי מגביל. (ומסתבר שיהיה לי הרבה פחות חופש ממה שחשבתי
יש מצב שאני אלך לאנשים לא מוכרים ואתחיל לשאול אותם אם הם מפורום "נושמים מזרחית" ודברים כאלה... זה דווקא ממש כיף... מפגש קודם{פורום אחר} אני וחברה שלי הטרדנו כל מיני אנשים וגם ילדים קטנים וכזה שמו את סופרסטאר ברמקולים ואנחנו היינו באמצע עזריאלי והתחלנו לרוח את השיר לרקוד וכל העולם בערך הסתכל עלינו{אנחנו צומתיות} ואז כזה שילבנו ידיים והלכנו לצהול וכזה אנשים הולכים לפנינו ואנחנו כזה "זוזו! אתם מפריעים לנו לצהול!!!" ודברים כאלה... קיצר,לטובתכן שיהיה איתכן איזה רטלין באותו יום למצבי חירום