אמממ

pitzpooch

New member
18,14,72 מה זה משנה הגיל

העיקר איך שאתה מרגיש, ד"א גם אני 18+ (וגם אני בן), נעים מאוד

נו מה הרסת לי חשבתי שאני מקוף בנשים

טוב :) הלכתי להכין את עצמי נפשית לראות שוב את הפרק:) בפעם המי סופר

pitzpooch

New member
נראה לי שאם אני אכריז...

שאני מעוניין בבני מיני... אני אהיה מוקף בנשים

morini77

New member
איימן ברודר!

אני הולכת להתחתן רק עם מישו שרואה ב"ג! סתם. אני מקווה שכן, אבל זה לא תנאי הכרחי.

Kill Bernard

New member
נו זה הקטע שהרבה לא רואים -

את השנינות והגאוניות של היוצרים. והשחקנים.
אם לא מקדישים חמש דקות לראות את זה זה באמת נראה כמו סדרת בנות מטומטמת.. ורק בגלל הדימוי הזה אנשים (ואני מדגישה-) לא חכמים במיוחד מתייגים את זה כמשהו שזה ממש ממש לא. ויש פה מלא חדשים! תהיו פעילים, משעמם לי

Nerade

New member
כן, באמת יש פה הרבה חדשים.../images/Emo6.gif

ובעיקר חדש*ים*.

Kill Bernard

New member
אולי הם היו כאן במסווה

ופחדו להצטרף רשמית בגלל שהפחדנו אותם..
ואז היה איזה אחד אמיץ ראשון ואחריו כולם באו גם כי הם כבר לא הרגישו לבד.. אוקיי, או שלא

kiki girl

New member
אם עדיין לא מאוחר

למרות שאף פעם לא מאוחר אני בת 19 וחצי ומכורה במצב קשה ואוהבת כל רגע מזה... המנה שלי היא מנה יומית פעמיים ביום. אז ברוכה הבאה ואני שמחה לראות בנים פה... ידיד שלי גם מכור בגללי..והבנים שאומרים שהם לא רואים (הם כן רואים) "ראיתי פעם אחת או פעמיים" כן כן ספר סיפורים.. הייתי בהלם שאח שלי הגדול בן 27 רואה. כשפתאום הוא ראה את התמונה של אלכס בלדל על הדסק טופ שלי אז הוא אמר אה זו זאת מבנות גילמור לא? אני הייתי בהלם?! איזה חמווווד ואז הוא חייך כזה במבט מבויש.. הייתי גאה שהוא רואה.חחח זה היה מצחיק צחקתי כל כך הרבה אחר כך על העובדה שהוא יודע מי היא. מגניב האנשים הכי לא צפויים כן רואים. כולנו משפחת גילמור אחת שלמה.

Nerade

New member
ברוכה הבאה!../images/Emo140.gif

גם אחי בן 27 והתחיל לראות לאחרונה...
חברה שלו משפיע עליו לטובה.
למרות שהוא תמיד ידע מי זאת רוי ומי זאת לורליי, כי הוא אח שלי.
הוא אפילו שם לי תמונה של אלכסיס בברכת היומולדת שלי שנה שעברה.^^ לא חשוב.

Ivy Riddle

New member
ברוך הבאה

ברוך הבא! הגיל בהחלט לא משנה אני מתקרבת בצעדי ענק לגיל שלך וחצי עולם אומר שאני דומה באופי ללורליי

j u n k

New member
עוד חדשה- איזו קלישאה..

גם אני התמכרתי לבנות גילמור...הייתי בקיץ בארה"ב וראיתי את הפרקים שם, כך שאני יודעת מה הולך בעונה החמישית(?), ומממ כן ללא ספק הסדרה לא איבדה מקסמה, אני אישית מעדיפה לראות ללא תרגום, כי הרבה פעמים התרגום מאבד את השנינות שבתסריט . וגם אני שייכת לקבוצת גיל הזקנים 18 (oh god! why oh why!?) בבבבבבבבבקקקקקקקקקקקקקיצצצצצצצצור ולעניין, יהיה שמייח.

shedevil1

New member
דרישת שלום מהמחלקה הגריאטרית

אם בני ה 18 וה - 19 הם "זקנים", מה יגידו בני העשרים וארבע, וחמש? אגב - בצפיה חוזרת בעונה הראשונה יש כל כך הרבה דברים שנתפסים באופן שונה בגילאים שונים.. זאת סדרה חכמה ושנונה ומתאימה לכל גיל. אגב - גם מי שרואה רק פעם ביום את הפרק היומי (ואת העונה החמישית בדרכים-לא דרכים) הוא מכור? או שזה התמכרות לייט?

beitza

New member
יש פה עוד בן ! וואה!

כן כן..3 בנים בפורום...HOW GAY ARE WE? סתם..:) גם אני בן 18+!

למעלה