אמממ

3נטוש

New member
אמממ

בגלל הרוחות הקשות ...(אממ האם המפגש יתקיים אצלי אוו אצל מאיה
) שאלון היכרות מאוד מאוד מאוד נחמט
1. שם: 2. גיל: 3. תאריך לידה: 4. כינוי: 5. תכונה טובה: 6. תכונה רעה: 7. חולשה: 8. אובססיות: 9. פאדיחה: 10. כאב: 11. משאלה: 12. זיכרון רע: 13. זיכרון טוב: 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: 15. געגוע: 16. פחד: 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: 18. קמיע [אם יש]: 19. החג האהוב עליך: 20. אוכל מועדף: 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול: 22. שתיה מועדפת: 23. קינוח מועדף: 24. ממתק מועדף: 25. עוגה מועדפת: 26. צבע מועדף: 27. חיה מועדפת: 28. חיית מחמד [אם יש]: 29. ספורט מועדף: 30. מספר מזל: 31. ספר: 32. סרט דיסני מועדף: 33. סרט: 34. שחקנ\ית: 35. זמר\ ת: 36. סדרה מעודפת: 37. מקצוע אהוב: 38. מקצוע שנוא: 39. מקום בעולם: 40. המעשה הכי נועז שעשית: 41. המעשה הכי טיפשי שעשית: 42. פריט לבוש מועדף: 43. ההמצאה של כל הזמנים: 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: 45. את\ה מאמינ\ה בגורל? 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? 47. גלידה- בכוס או בוופל? 48. שקיעה או זריחה? 49. בליינד דייט- בעד או נגד? 50. ג´ינס או סתם מכנס? 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? 52. מלפפון או עגבניה? 53. קור או חום? 54. לישון או לקום? 55. חוף או הרים? 56. קרמבו- וניל או שוקו? 57. תות או בננה? 58. חולצה מכופתרת או רגילה? 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות: 61. השיר של כל הזמנים: 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]? 67. שמות החברים הכי טובים שלך: 68. הגלידה הכי טעימה? 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? 70. מתי התחברת לראשונה לרשת? 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? 75. באיזה פורומים אתה? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? 78. יש לך חבר\ה? 79. כמה אחים ואחיות יש לך? 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה? 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? 83. מה התחביבים שלך? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים] 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? 91. מהו החפץ הכי חשוב לך? 92. מי החברים שלך בפרום? 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?

DARK ANGEL14

New member
בעעעע זה ארוך../images/Emo46.gif../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

אבל בכל זאת מתוך שיעמום: 1. שם:עדי 2. גיל:14.5 3. תאריך לידה:22.1.1990 4. כינוי:דידי
5. תכונה טובה:אוהבת להקשיב לאחרים
6. תכונה רעה:אומרת את הכל בפנים (זה גם רע וגם טוב, אנא עארף
) 7. חולשה:אלן ושוקולד 8. אובססיות:אלן 9. פאדיחה:היו מלא
10. כאב:שו
11. משאלה:איי וויש איי הד אן אנג'ל
*נא לא לשים
* 12. זיכרון רע:פתחתי את היד בגיל 5 (אווץ') 13. זיכרון טוב:כל ימי ההולדת, הבת מצווה בפרט
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:את הנשיקות של סבא שלי ז"ל שנפטר כשהייתי בת 3 (משום מה אני זוכרת את זה- על אף בעית הסניליות שלי) 15. געגוע:סבא וסבתא שלי...
16. פחד:פיגועים 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:שמישו קרוב אליי נפגע/נרצח בפיגוע
18. קמיע [אם יש]:לע 19. החג האהוב עליך:פסח 20. אוכל מועדף:אוכל של אמא וגם פיצה
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:פירות, דגים, וכל דבר שהוא לא מבושל 22. שתיה מועדפת:דיאט קולה 23. קינוח מועדף:גלידת שוקולד עם סירופ או עוגת שוקולדת חמה 24. ממתק מועדף:MARS, M&M. 25. עוגה מועדפת:שוקולד של אמא
26. צבע מועדף:שחור 27. חיה מועדפת:טיגריס 28. חיית מחמד [אם יש]:חתול (נמר
, אוגר (ג'וני) ועד אתמול היה גם דג
29. ספורט מועדף:הליכה,כדור עף 30. מספר מזל:21 31. ספר:ה"פ והאסיר מאזקבאן 32. סרט דיסני מועדף:אוי יש מלאאא אבל הכי הכי אלאדין ומלך האריות (ג'אפר&סקאר
) 33. סרט:של אלן- מת לחיות, לא של אלן-הרדוף לבן 34. שחקנ\ית:אלן ריקמן 35. זמר\ ת:לאורי (הסולן של הראסמוס
) 36. סדרה מעודפת:חברים
37. מקצוע אהוב:רופא 38. מקצוע שנוא:מורה 39. מקום בעולם:לונדון 40. המעשה הכי נועז שעשית:אממ...
לויודעת 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:שלחתי מכתב למישו, זה היה טיפשי למדי
42. פריט לבוש מועדף:חולצה, תחתונים 43. ההמצאה של כל הזמנים:פלאפון, מחשב+אינטרנט 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:חורף 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?כן 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?אממ חלקית 47. גלידה- בכוס או בוופל?וופל 48. שקיעה או זריחה?שקיעה 49. בליינד דייט- בעד או נגד? בעד
למה לא
50. ג´ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?חסכנית כשצריך 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?לישון 55. חוף או הרים?חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו?אם כבר אז שוקו אבל אני לא סובלת קרמבו 57. תות או בננה?לא זה ולא זה 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: 60. שיר שגורם לך לבכות:TITANIC, I WIIL ALWAYS LOVE YOU 61. השיר של כל הזמנים:DON'T WANNA MISS THING 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:כנ"ל 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:מאיפה לי
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:איזה מין שאלה זאת
גם על זה עוד לא חשבתי...אני פתוחה להצעות 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: BLESS THE CHILD- NIGHTWISH 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?בלע
67. שמות החברים הכי טובים שלך:ענבל,נטע, מיכל 68. הגלידה הכי טעימה?בקריון, שם ליד הבתי קולנוע, גלידה איטלקית משו משו
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?שהיא סובלת אותי בכלל
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? פוף ממזמן... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?לויודעת 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?אלן ריקמן ולפעמים אני קוראת באוונסנס אבל אני לא מצליחה לעקוב, יותר מידי מהיר בשביל קשישה שכמותי
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?DARK ANGEL14 אין שום סיפור מאחוריו 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?יש 75. באיזה פורומים אתה?אלן ריקמן (אני בטוחה שנשאלתי את זה כבר) 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?לויודעת לא נראה לי זה קרה...
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?עיניים, שיער 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?2 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה?כןולא למה?אח שלי חברותי מאד אחותי קרציה 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?חושבת על מה שקרה במשך היום 83. מה התחביבים שלך?טיוי,מחשב אנד ט'ה רגיולר ט'ינגס... 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?אלן
ואם לא אז את ענבל שתספק לי חברה חיחי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?מברשת שיער, פלאפון, איפור,נעלים להחלפה ובגדים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?טיגריס 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?מחשב פנטיום + אינטרנט לחדר אה ואם אפשר גם טלוויזיה 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? צהריים 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?עוד שאלה מטופשת
91. מהו החפץ הכי חשוב לך?השרשרת של המגן דוד שלי שקיבלתי מסבתא+ הטבעת שלי שקיבלתי מאמאבא+מערכת סטריאו שקיבלתי מסבא ז"ל לבת מצווה וגם התמונה החתומה שלי של אלן...
92. מי החברים שלך בפרום?ענבל, מיכל,נטע,הילה,מאיה,אלינה,אלה, דורין ואם שכחתי מישו תרביצו לי...בדוגרי אני חושבת שזה כולן לא
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?בחודש שעבר 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?שלשום 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?שבוע שעבר
לאמא... 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?בלע
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?עם ענבל בלונדון, למה
ככה
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?הייתי מבקשת להיוולד *מפעילה את הראש המתמטי שלי* 44 שנה אחורה ולהתגורר לי ברחבי לונדון הסגרירית 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?נו אלף פעם צריך
לונדון... 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?לא

inbal145

New member
לפחות תעשי אנטר../images/Emo122.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

1. שם: ענבל
למרות שלא נשארו הרבה שקוראים לי ככה
2. גיל: 14 וחצי 3. תאריך לידה: 14.2.90 4. כינוי: ראו סעיף מספר 1
אני לא מתחילה לרשום את זה
5. תכונה טובה: מה זה תכונה טובה
6. תכונה רעה: טוב, לא נתחיל
7. חולשה: אוי. קוקה קולה, מסטיקים, אינטרנט, אוונסנס, צ'אט פורום אוונסנס, אייסיקיו, וכל מיני אנשים רעים בסרטים למיניהם (ג'אפר מיי לאב
) 8. אובססיות: כנ"ל
9. פאדיחה: שנפסיק עם זה
10. כאב: אה... מה
11. משאלה: הו האו איי וויש (נייטוויש
) 12. זיכרון רע: סנילית
13. זיכרון טוב: כנ"ל
14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך: נשאיר את זה לי בלבד
15. געגוע: סבתא ז"ל
16. פחד: מוות 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב: שמישו התחתן והתגרש איתי
ורצה לזרוק את הילד שלי לזבל
ואז הציע לי להתחתן פעם שלישית
מה
אל תשימו לב. נשבעת שלא אמרתי כלום.
18. קמיע [אם יש]: נופ. 19. החג האהוב עליך: חנוכה
ופסח בגלל החופש הארווווך
20. אוכל מועדף:
21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:דגים
22. שתיה מועדפת: קוקה קולה
23. קינוח מועדף:
רולז
24. ממתק מועדף: מסטיק נחשב
ושוקולד. 25. עוגה מועדפת: עוגת גבינה
26. צבע מועדף: כחול שחור ואדום
יההה
27. חיה מועדפת: כלב ודולפין
28. חיית מחמד [אם יש]: היו דגים. היו.
29. ספורט מועדף: ריצה 30. מספר מזל: 142 31. ספר: הארי פוטר והאסיר מאזקבאן 32. סרט דיסני מועדף: יותר מדי
33. סרט: פתאום 30 (ג'ניפר
) ומת לצעוק 3
34. שחקנ\ית: ג'ניפר גארנר, מייקל ורטן. אולי גם אלן ריקמן
35. זמר\ת: איימי לי ואוונסנס
36. סדרה מעודפת: זהות בדויה
37. מקצוע אהוב: בבצפר או משו
ספורט
38. מקצוע שנוא: מתמטיקה
39. מקום בעולם: לונדון וארה"ב
40. המעשה הכי נועז שעשית: אהמ. נדלג.
41. המעשה הכי טיפשי שעשית: די עם זה
42. פריט לבוש מועדף: ג'ינסים
43. ההמצאה של כל הזמנים: אינטרנט
44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]: קיץ
45. את\ה מאמינ\ה בגורל? נו שיהיה
46. את\ה מאמינ\ה באלוהים? כן
47. גלידה- בכוס או בוופל? וופל
48. שקיעה או זריחה? שקיעה
49. בליינד דייט- בעד או נגד? אכפת לי
50. ג´ינס או סתם מכנס? ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית? חסכנית כשצריך ובזבנית כשלא
52. מלפפון או עגבנייה? עגבנייה זה בעעע
53. קור או חום? קור 54. לישון או לקום? לישון 55. חוף או הרים? חוף 56. קרמבו- וניל או שוקו? וניל
57. תות או בננה? תווווווווווות
58. חולצה מכופתרת או רגילה? רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק: מאיה היא
60. שיר שגורם לך לבכות: Amy Lee-You למרות שהוא פורסם בניגוד לרצונה
61. השיר של כל הזמנים: כ"כ Whisper
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת: נממ. :| 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך: משו של אוונסנס או נייטוויש
64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך: בלס דה צ'יילד
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר: לא חושבת שיש דבר כזה כרגע
66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצונית, התנהגותית וכו´..]? נעל
67. שמות החברים הכי טובים שלך: עדי, עינבל, מור (לא ביטי עדי
לא היא
) 68. הגלידה הכי טעימה? ד"ר לק
מקפא שוקולד
69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך? שיש לה עצבים לשטויות שלי
אנא עארף
70. מתי התחברת לראשונה לרשת? אה לונג טיים אגו
71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך? כל מיני פורומים וג'ניפר ואוונסנס למיניהם
72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע? אוונסנס, זהות בדויה, אלן ריקמן, זיהוי שירים, דארן הייז וסבג' גארדן. אני נדחפת לעוד כמה פורומים לפעמים
73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו? שאלו את זה יותר מדי פעמים
74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו? אפקורס
75. באיזה פורומים אתה? נו, אמרתי
76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? זה מחמיא לי
אבל זה גם לא נעים
77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]? עיניים ופרצוף
78. יש לך חבר\ה? WAS
79. כמה אחים ואחיות יש לך? 1 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? כןולא למה? מאיפה לי
81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר? פיפי 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון? חושבת לי
83. מה התחביבים שלך? מחשב
פסנתר
מוזיקה
עדי
84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? יאאא רק אנשי

inbal145

New member
המשך../images/Emo26.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד? יאאא רק אנשים משוגעים
#$&* 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית? עזבו אותי כבר
86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות? דולפין
(איזה דג את רוצה להיות
בדיחה פרטית
) 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב? ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל? מחשב עם אינטרנט משלי
89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? ערב
90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת? שו שאלה זה
91. מהו החפץ הכי חשוב לך? נו די
92. מי החברים שלך בפורום? בזה
נראה לי שכולן
בכל הפורומים
רשימה ארוכה מדי
93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה?
94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר? אתמול
95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?
96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך? "נרצחה על ידי יוגב סגל במפגש פורום אוונסנס ונהנתה מזה". ואני רצינית
97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם עדי בלונדון, או לבד בארה"ב
או בהופעה של אוונסנס
חלומות
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לויודעת
99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? ארה"ב 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? אני אמות בשבילו
טאצ'ינג, איזנט איט

inbal145

New member
*תיקון סעיף 17../images/Emo3.gif../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

התחתן והתגרש ממני (איתי
)
זהו

Silly LoveSong

New member
שלי...../images/Emo3.gif

1. שם- אלינה. 2. גיל- 17. 3. תאריך לידה- 1.6.1987 4. כינוי- "אלין", "אלינקי". 5. תכונה טובה- יצירתיות, איכפתיות לבעלי חיים ולטבע. 6. תכונה רעה- אני אומרת את מה שאני חושבת לאנשים בפרצוף, למשל - גם אם אני לא מכירה אותם. כשיש לי מצב רוח (לאו דווקא טוב) ואני קונה משהו בסופר, אם אני רואה מישהו שקונה סיגריות אני מסוגלת להגיד לו "אתה באמת רוצה לעשות את זה? תחשוב כמה כסף אתה מבזבז על הזבל הזה...". עשיתי את זה כמה פעמים בסופר שלנו והקופאית התלוננה לאמא שלי!!! אה כן, ואני גם עקשנית. 7. חולשה- סושי (צמחוני), סנייפ, שיער ארוך לבנים, מוזיאונים. 8. אובססיות- סנייפ, הקול של ג'ון לנון, ארל גריי, החתולה שלי מונה. 9. פאדיחה- היו הרבה. 10. כאב- פעם כשהייתי בת 11 בערך יצאתי לנסוע על רולר-בליידס ביום כיפור. הכל היה ריק, אז אזרתי אומץ ורציתי לרדת ירידה גדולה בכביש ליד הבית שלי. התחלתי לנסוע, אבל זה היה מהיר מידיי. ניסיתי לעצור, אבל עפתי אחורה על הגב... כמעט שברתי את עמוד השדרה. בכלל לא יכלתי לזוז. התחלגלתי למדרכה, ובמזל, כי אחר כך עברה מכונית. היה לי כאב גב איום במשך כמה ימים, אבל זה עבר. 11. משאלה - שבני האדם יתחילו לכבד בעלי חיים ויפסיקו לרצוח אותם, ושתיהייה הרמוניה ושלום בין כל היצורים החיים שעל פני כדור הארץ. 12. זכרון רע- 1. כשהייתי בת 6-7 חלמתי חלום ממש רע על זה שהבית שלנו מתפוצץ בגלל הממיר של הכבלים (?!). עד היום אני זוכרת את כל הפרטים שלו. 2. שיחקתי עם ידיד על המיטה בגילגולים, אבל אני בטעות נפלתי ממנה על הבטן (היא לא הייתה גבוהה....). בקיצור שברתי צלע. זה לא כאב ככה סתם, אבל כשהייתי צועקת או צוחקת היה פולח אותי כאב עז. ידיד שלי קנה את התוכי הזה (צעצוע), שחוזר אחרי כל מה שאומרים. זה היה סיוט בשבילי, כי התוכי הצחיק אותי בטירוף, אבל גם הכאיב לי מאוד.. 13. זכרון טוב- יש לי המון זכרונות טובים. למשל - טיול בו הפלגנו לאיי יוון באונייה למשך שבוע.. זה היה מדהים! 14. זכרון הילדות הכי חזק- יש לי המון זכרונות... 15. געגוע- לרוסיה... 16. פחד- הדבר שהכי מפחיד אותי בעולם זה חוצנים, למרות שמצד שני הם מאוד מעניינים אותי (בכלל, אני מאוד מתעניינת בכל מה שקשור לאסטרונומיה, אסטרופיסיקה וחלל). הייתי מאוד רוצה להיפגש עם איזה חוצן, למרות שקרוב לוודאי שאני אתעלף. 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב- הא? 18. קמיע- אין. 19. חג אהוב - חנוכה.
20. אוכל מועדף- אוכל רוסי ואוכל יפני. 21. מאכל שנוא- בחיים אני לא אסכים לאכול בשרים למיניהם/אוכל ימי.
22. שתיה מועדפת- ארל גריי - תה אנגלי.
23. קינוח מועדף- אפרסק...
24. ממתק מועדף- כל השוקולדים למיניהם (אבל משהו איכותי, לא זבל). 25. עוגה מועדפת- עוגת לימון ומוס שוקולד. 26. צבע מועדף- ירוק, כחול. 27. חיה מועדפת- חיית בית - חתול. חיית בר - טיגריס. 28. חיית מחמד- 6 חתולים: טים, פרינסס, ג'סיקה, מונה, מרטין ומקס (מקסים). כלב: פונץ'. 29. ספורט מועדף- טניס. 30. מספר מזל- 21. 31. ספר- "מסע הפלאים של נילס", "הארי פוטר והאסיר מאזקבאן". 32. סרט דיסני מועדף- "מלך האריות". 33. סרט- "לב אמיץ", "הנסיכה מונונוקי". 34. שחקן- מל גיבסון, אלן ריקמן. 35. זמר- ג'ון לנון, רובי וויליאמס. מלחין- צ'ייכוב (סקי)
. 36. סדרה מועדפת- הישרדות.
(כל שאר סדרות הריאלטי סתם חרא!!!) סדרה מצויירת- "הלב", ו"פוקימון"...
(אבל רק העונה הראשונה! כל שאר העונות סתם חרא!!!!). 37. מקצוע אהוב- ביולוגיה, אומנות, ספורט. 38. מקצוע שנוא- לשון (מזל שניפטרתי ממנו). 39. מקום בעולם- רוסיה, בריטניה, האיים הקאריביים. 40. המעשה הכי נועז שעשיתי- היו הרבה. 41. המעשה הכי טיפשי שעשיתי- נדבקתי לילד שהיה האהבה הראשונה שלי, למרות שהוא והחברה הכי טובה שלי היו חברים ומאוהבים. תמיד קיוויתי שהוא יפסיק לאהוב אותה ויאהב אותי, עשיתי כל כך הרבה דברים מטומטמים בשביל שזה יקרה, ואני כל כך מצטערת על זה היום...
42. פריט לבוש מועדף- ג'ינס פדלפון בסגנון שנות ה-60.
43. ההמצאה של כל הזמנים- חשמל... למרות שאף אחד לא המציא אותו. אם מדובר במכשירים, אז אגיד תודה ל: האחים רייט - בעזרתם אנחנו יכולים לראות את העולם. אלכסנדר גרהם בל - שהודות לו התקשורת בעולם החלה להיתפתח למה שהיא כיום. גלילאו גלילי - שבנה את הטלסקופ הראשון. אני צריכה להודות לו על כל הלילות שביליתי על הגג, בצפייה מדהימה על הכוכבים והירח, למרות השימוש בטלסקופ העלוב שיש לי. 44. עונה- חורף. 45. גורל- מאמינה. 46. אלוהים- לא מאמינה בו ספיציפית. אני מאמינה שיש איזשהו כוח עליון על-טבעי. 47. גלידה- רק בוופל. 48. זריחה. 49. בליינד דייט- בעד. 50. ג'ינס או סתם מכנס- ג'ינס.

Silly LoveSong

New member
המשך... +תיקון קטן

51. לא זה ולא זה. אני יודעת לבזבז כשיש כסף, ויודעת לחסוך מתי שצריך. 52. עגבניה. 53. קור. 54. לישון. 55. חוף או הרים- הרים!!!
56. קרמבו- וניל. 57. תות. אני שונאת בננות. במיוחד בגלידה. 58. חולצה רגילה. 59. שיר שגורם לי לצחוק- כל השירים המטורפים של הביטלס (ויש להם הרבה כאלה...). 60. שיר שגורם לי לבכות- כמה משיריו של ג'ורג' האריסון ומשיריו של ג'ון לנון... 61. השיר של כל הזמנים- הממ.. קצת קשה להחליט, אבל משהו של הביטלס, זה בטוח.
62. שיר שמזכיר לך את האדם שאני אוהבת- I Will של הביטלס. 63. שיר שאני רוצה שיושמע בחתונה שלי- Real Love של הביטלס. 64. שיר שאני רוצה שיושמע בהלוויה שלי- Imagine של ג'וני..
65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר- אין לי מושג... 66. תיאור עצמי- אני שונאת לתאר את עצמי.
67. שמות החברים הכי טובים- אין לי חברים. 68. גלידה הכי טעימה- כזאת שמכינים לך על המקום מפירות אקזוטיים. 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?- אין לי חברים.
70. חיבור ראשון לרשת- הממ... בערך בכיתה ז'. 71. אתרים שאני גולשת אליהם כשמשעמם לי- כשמשעמם לי אני אוהבת לקרוא דברים מעניינים על העולם ולהעמיק את הידע שלי. 72. פורומים בהם אני קוראת באופן קבוע- אלן ריקמן, חלומות צלולים, הביטלס, ביולוגיה, חתולים, שמירת טבע, הארי פוטר הספר. 73. כינוי ברשת והסיפור מאחוריו- Silly Love Songs זה שיר חמוד של פול מקרטני. אין ממש סיפור... 74. אהבה ממבט ראשון - ברור. זה קרה לי. 75. באיזה פורומים אני - אלן ריקמן וקצת בסדרות מצויירות. פעם השתתפתי במלא פורומים, אבל עכשיו מפאת חוסר הזמן אני רק כאן... 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך? - זה עושה לי את ההרגשה הכי גרועה בעולם. וזה קרה לי (למזלי בסוף התברר שחשדותיי היו לשווא). 77. הדבר הכי מושך אצל המין השני- השיער (במיוחד אם הוא ארוך ומקורזל.. האאא
)..... 78. אין לי חבר. 79. יש לי שני חצאי-אחים. 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?- הממ.. חצי-אח אחד בן 30, החצי-אח השני בן 22.. לא ממש בגילי. אבל נגיד שהם היו בגילי... אני לא חושבת שאוכל להיתחבר עם אחד מהם, בגלל שאני פשוט לא מכירה אותו (ניפגשתי איתו בפעם הראשונה בחיי רק שנה שעברה). עם החצי-אח השני יש לנו מערכת יחסית אחית לגמרי.
אני אוהבת אותו כאילו הוא לגמרי אח שלי. הוא אדם דיי מעניין כשצריך, אבל יש לו את השגעונות שלו.
הוא עוסק בצילום, ולא הייתי מתנגדת לצלם איתו קצת (בהנחה שהוא היה סתם אחד). 81. הדבר הראשון שאני עושה כשאני קמה בבוקר- רושמת את חלומותיי ביומן החלומות שלי. 82. הדבר האחרון שאני עושה לפני שאני הולכת לישון- מדיטציה. 83. התחביבים שלי- ציור, בישול, קריאה, קסמי קלפים (וקסמים בכלליות), צפייה בסרטים על רמה. 84. את מי הייתי לוקחת לאי בודד?- את רופרט מ"הישרדות 7".
למרות שבכיף הייתי נוסעת לבד.
85. פריטים שאני לעולם לא אשכח בבית עקב נסיעה- מברשת שיניים, מברשת לשיער, בגדים, יומן החלומות שלי, דאודורנט
, משקפיים, שעון, פלאפון, מטען לפלאפון
ועוד... 86. אם הייתי חיה הייתי בוחרת להיות- טיגריס. הייתי מתנפלת בערמה על ציידים לא חוקיים וקורעת להם את האימ-אמא של הגרון.
87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?- לילה...
88. הדבר שהכי הייתי רוצה לקבל- טלסקופ מקצועי, מערכת קולנוע-ביתי (עם טלוויזיה ענקית). ככה יהיה אפשר לצפות בסרטים על רמה בלי ילדים קטנים ומעצבנים שלא סותמים את הפה שלהם במהלך כל הסרט! 89. ארוחה מועדפת ביום- ארוחת ערב. אני לא אוכלת ארוחת בוקר. 90. הסעודה האחרונה שהייתי מבקשת לפני הוצאתי להורג- לא ניראה לי שהייתי מסוגלת להכניס משהו לפה.. אני אהיה עסוקה מידיי בלחשוב על החיים שעברתי. 91. החפץ הכי חשוב לי- הממ... לא ממש חפץ אבל- ספרי הילדות שלי, וכל דבר שעובר בירושה במשפחתנו. 92. מי החברים שלי הפורום - אין לי חברים גם כאן. 93. הפעם האחרונה שתרמתי מזמני לקהילה- אני תורמת לטבע (מנקה את הזבל שהישראלים המטומטמים זורקים כאילו כלום כשיש לידם פח במרחק של מטר) ולחתולי הרחוב המסכנים של מעלה אפרים (מאכילה אותם). 94. הפעם האחרונה שעזרתי לזר- לפני כמה ימים. 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע?- לפני הרבה זמן... 96- מה שאני רוצה שיכתבו על המצבה שלי- לא תיהייה מצבה כי אני אתרום את גופי למדע.. 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה?- עם אהבת חיי (שעוד מעט מתגייס
) על אי בודד באחד מהאיים הקאריביים. או עם אלן, בארוחת ערב רומנטית על גג של אחד מהבתים הגבוהים במרכז לונדון.
98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך?- בעבר שלי הייתי משנה המון דברים... עשיתי ה-מ-ו-ן טעויות מטומטמות... הלוואי שיכולתי להחזיר את הגלגל לאחור, אבל אי אפשר.. 99. אם הייתה לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה?- סנט-פיטרבורג או לונדון. 100. את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך?- לא הייתי מוכנה שאפילו החתול שלי ימות למעני. תיקון למס' 36, סדרה אהובה- חוץ מ"הישרדות" הסדרות האהובות עליי הן "גולשים בזמן" (חולה/מתה על הסדרה הזאת!!! יש לי את כל הפרקים מוקלטים) ו"לויס וקלארק". מהקומדיות אני אוהבת את "אריזה משפחתית" ו"צער גידול בנות".

אמאלה....../images/Emo54.gif

1. שם:מאיה 2. גיל:19 3. תאריך לידה:19\2\85 4. כינוי:מאיו, מאיומי 5. תכונה טובה:הכל בי רק תכונות טובות 6. תכונה רעה:עודף אהבה בעיקר לעצמי) 7. חולשה:אממממממממ....תמימה משהו... 8. אובססיות:שוצי אשתי, אלן, מוזיקה 9. פאדיחה:פופסי 10. כאב:כן בבקשה
11. משאלה:לא מגלה לכם
אם מספרים משאלה היא לא מתגשמת 12. זיכרון רע:אני סנילית 13. זיכרון טוב:ראה הנ"ל 14. זיכרון הילדות הכי חזק שלך:אח שלי נולד(הייתי בת 3) 15. געגוע:מתגעגעת אל הלא נודע 16. פחד:גברים נמוכים עם שפם ששמם היטלר 17. את\ה לעולם לא רוצה לשמוע שוב:"לדעתי את טועה, אבל תעשי מה שאת רוצה..." 18. קמיע [אם יש]:מרלין 19. החג האהוב עליך:פורים 20. אוכל מועדף:מה לא? 21. המאכל שאת\ה שונא\ת ובחיים לא תסכימ\י לאכול:חרגולים מוקפצים 22. שתיה מועדפת:מיצים 23. קינוח מועדף:עוגת שוקולד של אמא 24. ממתק מועדף:שוקולד.ברור. 25. עוגה מועדפת:ראה סעיף 23 26. צבע מועדף:אי שם בין לבן ושחור, קשת כזאת?!?! 27. חיה מועדפת:חתול מכל גזע שהוא 28. חיית מחמד [אם יש]:טריקסי 29. ספורט מועדף:שינה למרחקים ארוכים 30. מספר מזל:13 31. ספר:יש ילדים זיגזג 32. סרט דיסני מועדף:בת הים הקטנה 33. סרט:סיבכתם אותי עכשיו... 34. שחקנ\ית:אלן.... 35. זמר\ ת:מי לא? אברהם טל, אלאניס, פיונה אפל, יוני בלוך.... 36. סדרה מעודפת:רגליים קרות 37. מקצוע אהוב:בתקופה שהייתי בבי"ס? צרפתית. 38. מקצוע שנוא:מת' 39. מקום בעולם:אירלנד 40. המעשה הכי נועז שעשית:לא נראה לי... 41. המעשה הכי טיפשי שעשית:הלכתי לישון בל"ג בעומר(ליד האש) 42. פריט לבוש מועדף:פלישיה החצאית הורודה 43. ההמצאה של כל הזמנים:סיכת ביטחון 44. עונה [חורף, סתיו, אביב, קיץ]:לא יכולה להחליט! 45. את\ה מאמינ\ה בגורל?לא ממש כפשוטו.... 46. את\ה מאמינ\ה באלוהים?לא ממש כפשוטו 47. גלידה- בכוס או בוופל?לא כוס, אני מבקשת, ספל! 48. שקיעה או זריחה?זריחה 49. בליינד דייט- בעד או נגד?תלוי מי ותלוי בנסיבות. נראה לי שנגד 50. ג´ינס או סתם מכנס?ג'ינס 51. בזבזנ\ית או חסכנ\ית?בזבז..... 52. מלפפון או עגבניה?מלפפון 53. קור או חום?קור 54. לישון או לקום?מה נראה לכם?!?! 55. חוף או הרים?חוף מוקף הרים 56. קרמבו- וניל או שוקו?וניל! מקורי בלבד! 57. תות או בננה?תות 58. חולצה מכופתרת או רגילה?רגילה 59. שיר שגורם לך לצחוק:מגרד\יוני בלוך 60. שיר שגורם לך לבכות:קול גלגל\שוטי הנבואה 61. השיר של כל הזמנים:KILLER QUEEN 62. שיר שמזכיר לך את האדם שאת\ה אוהב\ת:YOU"VE GOT A FRIEND 63. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בחתונה שלך:את\מוש בן ארי 64. שיר שאת\ה רוצה שיושמע בהלוויה שלך:הללויה\לאונרד כהן 65. שיר שאת\ה אוהב\ת היום, אבל לא היית מכיר\ה אותו אילולא חבר:לוידעת... 66. איך היית מתאר\ת את עצמך [חיצנית, התנהגותית וכו´..]?אמממ...פנאן...שאנטי באנטי שכזאת?!? 67. שמות החברים הכי טובים שלך:רוני, יעל, איה, שוצי, פופסי, גזר, מורני... 68. הגלידה הכי טעימה?תנסו את רשת אייסברג, כל הגלידות שלהם דבסט 69. מהן התכונות שאת\ה הכי מעריכ\ה בחבר\ה הכי טוב\ה שלך?הכל! בגלל זה היא חברה הכי טובה! 70. מתי התחברת לראשונה לרשת?מי זוכר? מזמן... 71. לאילו אתרים את\ה גולש\ת כשמשעמם לך?פורומים 72. באילו פורומימ את\ה קורא באופן קבוע?יוני בלוך, שוטי הנבואה, אלן ריקמן מן הסתם! 73. מה הכינוי שלך ברשת ומה הסיפור שמאחוריו?אוף.....עד שהחלפתי כינוי, אין לי כוח לזה.... 74. אהבה ממבט ראשון- יש חיה כזו?אם לא- תמיד אפשר לעשות אחורה פנה! 75. באיזה פורומים אתה?שוב? 76. כשמישו\מישי מאוהב\ת בך, ואת\ה לא אוהב\ת אותו\אותה, איך זה משפיע עליך?אני מרגישה כפוית טובה ומרושעת רק מעצם המחשבה על לשבור למישהו את הלב. 77. מה הדבר הכי מושך לדעתך אצל בני המין השני [ממבט ראשון כמובן]?אצל בנים- זרועות, פנים, תחת.... 78. יש לך חבר\ה?לא 79. כמה אחים ואחיות יש לך?אח ואחות קטנים 80. אם אחיך\אחותך לא היו קרובי משפחה שלך, אלא סתם אנשים בגילך, היית מתחבר\ת איתו\איתה? למה?לא בטוח, הם שונים ממני לחלוטין 81. מה הדבר הראשון שאת\ה עושה ברגע שאת\ה קמ\ה בבוקר?מכבה את השעון המעורר 82. מה הדבר האחרון שאת\ה עושה לפני שאת\ה הולכ\ת לישון?מקווה ליום חדש ונפלא 83. מה התחביבים שלך?מה אני בכיתה ב? 84. את מי היית לוקח\ת לאי בודד?את החבר אם היה לי 85. כשאת\ה נוסע\ת למספר ימים, מהם הפריטים שלעולם לא תשכח\י בבית?תחתונים 86. אם היית חיה, איזו חיה היית בוחר\ת להיות?פנתרה 87. מה את/ה הכי אוהב את הבוקר את הצהריים או את הערב?ערב 88. מה הדבר שאת\ה הכי רוצה לקבל?ממי? מתי? זה תלוי.... 89. מהי הארוחה המועדפת עליך ביום? [בוקר, צהרים, ערב, שאר ארוחות בשמות לא ידועים]ערב 90. אם היית מוצא\ת להורג, מה הייתה הסעודה האחרונה שהיית מבקש\ת?למה לאכול לפני שמתים? סתם מתנפחים, ואז הגופה נראית שמנה... 91. מהו החפץ הכי חשוב לך?חפץ?!?!אולי לקסי הנרגילה 92. מי החברים שלך בפרום?הילה אחת, הילה שנייה, שוצי, פופסי, הדר, רגע? רק בפורום הזה או בכלל? טוב, כולללללללם! 93. מתי הייתה הפעם האחרונה שתרמת מזמנך לקהילה? אני בצבא, אני תורמת נונסטופ.... 94. מתי הייתה הפעם האחרונה שעזרת לזר?תרמתי דם לפני חודש? זה נחשב? 95. מתי הייתה הפעם האחרונה שאמרת למישו קרוב אליך, שאת\ה אוהב\ת אותו\אותה, סתם.. בשביל שידע? היום 96. מה את\ה רוצה שיכתבו על המצבה שלך?"יום אחד, כללללללל זה יהיה שלך!" חחחחח..... 97. ברגע זה ממש, עם מי את\ה רוצה להיות ואיפה? עם שוצי בנווה צדק! 98. אם היית יכול\ה להחזיר את הגלגל אחורה, איזו נקודה היית משנה בהיסטוריה הכללית והאישית שלך? לא הייתי משנה כלום 99. אם היית לך אפשרות לגור במקום אחר בעולם, איזה מקום זה היה? אירלנד 100. ואחרון חביב- את\ה והאדם היקר לך בעולם עומדים בפני מוות בטוח, ורק אחד מכם יכול להישאר בחיים,האם תהיי\ה מוכנ\ה שהוא\היא ימות למענך? שהוא ימות למעני?!? בחיים לא!

למעלה