כן. צינזרו. באילו קטעים? קטעים שמרמזים על הומואים ולסביות. כל מיני ציטוטים שלי מאוהב ביוקיטו וכל מיני דברים קטנים. זאת סדרה לילדים קטנים, וזה לא נשמע הגיוני שליד ילדים קטנים פתאום טומויו תגיד לסאקורה שיש לה מתחרה (לי) חדש על יוקיטו
זה מפרק 66 אם אני לא טועה ויוקי וסאקו ניכנסים לאיזה חדר חשוך כזה איפה שהו בתיכון של טויה והיא עוזרת אומץ להגיד לו שהיא אוהבת אותו ואז הוא כאילו מסביר לה שבעצםכל הזמן הזה היא אהבה והעריצה אותו כמו שהיא מעריצה ואוהבת את אבא שלה או משהו כזה ושהוא אוהב מישהוא אחר ואם אנ לא טועה הוא אפילו אומר טויה זה מהגרסה היפנית מקווה שעזרתי
אני חושב שגם תמונות, כי אני זוכר פרק אחד דיי בהתחלה שיוקיטו וטויה דיברו כזה ואז היה מסך שחור לכמה שניות בודדות ושמעו אותם עדיין מדברים (אז או שצנזרו את הקטע הזה, או שהתעלפתי באותו זמן)
לי משמ לא מאוהב ביוקיטו.... כשהוא וסאקורה ישבו על העץ הוא אמר לה שהוא רוצה להיות כמו יוקיטו מה שאומר שהוא מעריץ אותו מאיפה אתם מביאים את כל השטויות האלה..... לי הומו?!?!?!?!? נו באמת......
שהלכה שולל אחרי הצנזורה.. אנחנו מביאים את השטויות האלה מהגרסא המקורית, קארדקפטור סאקורה.. תאמיני או תתכחשי, זו בחירה שלך.. שוב: --בכל-- הפעמים בהן שאורן או כל דמות בסדרה מדברת על ההערצה שלו ליוקיטו, זה -*שינוי בתרגום*-, במלה אחרת, צנזורה. אז אין טעם להביא עוד ועוד דוגמאות לכך שהוא אומר את זה -_- כי תאמיני לי, אני יודע איפה צנזרו.