אמממ..

amitasafzabida

New member
מה יוקי אומר לסאקו?

Yuske

New member
אגב, נדשיקו לפי הגרסה היפנית בת

16 בעוד שבעברית היא בת 18 ... יוקיטו וטויה זה שקוף שהם זוג!! זה פשוט דבר כזה שקוף!!!

h p g i r l

New member
תקרא, זה הספוילר... ../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

למרות שבעברית משנים

h p g i r l

New member
תרגום של הכתוב../images/Emo58.gif../images/Emo181.gif../images/Emo82.gif

זה קטע מהשיחה שלהם (שכתבו קודם) ובתמונה כתוב שיוקיטו אומר לסאקורה שהוא חושב שטויה הוא ה"נמבר וואן" שלו...

HuGo Hell

New member
האמ... ../images/Emo1.gif

כן. צינזרו. באילו קטעים? קטעים שמרמזים על הומואים ולסביות. כל מיני ציטוטים שלי מאוהב ביוקיטו וכל מיני דברים קטנים. זאת סדרה לילדים קטנים, וזה לא נשמע הגיוני שליד ילדים קטנים פתאום טומויו תגיד לסאקורה שיש לה מתחרה (לי) חדש על יוקיטו

ט ו ט

New member
../images/Emo58.gif

זה מפרק 66 אם אני לא טועה ויוקי וסאקו ניכנסים לאיזה חדר חשוך כזה איפה שהו בתיכון של טויה והיא עוזרת אומץ להגיד לו שהיא אוהבת אותו ואז הוא כאילו מסביר לה שבעצםכל הזמן הזה היא אהבה והעריצה אותו כמו שהיא מעריצה ואוהבת את אבא שלה או משהו כזה ושהוא אוהב מישהוא אחר ואם אנ לא טועה הוא אפילו אומר טויה זה מהגרסה היפנית מקווה שעזרתי

Yuske

New member
יא איזה התקף תגובות בא לי פתאום

אני חושב שגם תמונות, כי אני זוכר פרק אחד דיי בהתחלה שיוקיטו וטויה דיברו כזה ואז היה מסך שחור לכמה שניות בודדות ושמעו אותם עדיין מדברים (אז או שצנזרו את הקטע הזה, או שהתעלפתי באותו זמן)

Houndour

New member
גם תמונות ../images/Emo79.gif

בלי שום קשר לבלאק אאוטים של יוסקה.. הצנזורות ערוכות ככה שלא יהיה מסך שחור בשום חלק -_-

Yuske

New member
רגע, אתה מפקפק בבלאקאאוטים שלי?

אתה אמור לפקפק ביכולתי לזכור דברים חשובים! וברצינות- אני זוכר משהו כזה, שהיה לרגע קט מסך שחור ושמעו את יוקיטו

על מה את בכלל מדברים????.

לי משמ לא מאוהב ביוקיטו.... כשהוא וסאקורה ישבו על העץ הוא אמר לה שהוא רוצה להיות כמו יוקיטו מה שאומר שהוא מעריץ אותו מאיפה אתם מביאים את כל השטויות האלה..... לי הומו?!?!?!?!? נו באמת......

זה בדיוק העניין.../images/Emo13.gif../images/Emo87.gif

בגרסה העברית הוא אולי אמר שהוא מעריץ אותו, אבל ביפנית הוא אמר שהוא אוהב אותו.

Houndour

New member
עוד מישהי ../images/Emo79.gif

שהלכה שולל אחרי הצנזורה.. אנחנו מביאים את השטויות האלה מהגרסא המקורית, קארדקפטור סאקורה.. תאמיני או תתכחשי, זו בחירה שלך.. שוב: --בכל-- הפעמים בהן שאורן או כל דמות בסדרה מדברת על ההערצה שלו ליוקיטו, זה -*שינוי בתרגום*-, במלה אחרת, צנזורה. אז אין טעם להביא עוד ועוד דוגמאות לכך שהוא אומר את זה -_- כי תאמיני לי, אני יודע איפה צנזרו.

amitasafzabida

New member
אבל איך אפשר לדעת מה אמרו בגרסה

המקורית?.. ואילו סצנות וידיאו/תמונות (או איך שלא תקראו לזה..) צינזרו ומה היה במקורי?

Houndour

New member
אמ יש כאן הרבה אנשים ../images/Emo79.gif

שראו את הסדרה בגרסא המקורית

למעלה