אמממ

אני אנסה

מוזיקה לא אקוסטית שמורכבת לרוב מכלים מודרניים ולא קלאסיים ובעיקר- חשמליים. מוזיקה מהירה שמורכבת מגיטרה, בס, תופים ולעתים מעורבים בה גם קלידים. מוזיקה מלווה בטקסטים מורכבים ובעלי משמעות(להבדיל מפופ). מוזיקה טובה!

Ohad18

New member
אביב גפן זה לא רוק../images/Emo35.gif

מה עם שירים שיש בהם רק פסנתר... בס תופים גיטרה
לא מחייב מוזיקה מלווה בטקסטים מורכבים, מה עם רוק אינסטרומנטלי
ואם אתה מדבר על טקסטים בעלי משמעות אז אביתר בנאי זה לא רוק. להגדיר סוג של מוסיקה זה מאוד קשה. (אגב מבחינה מוסקילית תיאורטית רוק ופופ זה אותו הדבר)

אביב גפן זה קקי

ואגב אתה טועה. ההבדל בין רוק לפופ, זה שפופ, אם לא שמת לב, בא מן המילה פופולארי(Population). פופ מההתחלהכל מה שהוא אמור זה לכבוש בנות 12. ועם כל הכבוד- מיליארד טועים, הוא לא שיר רוקיסטי. אתה מתבלבל בין אמן לשיר מסויים. לאביתר בנאי יש הרבה שירים שמלויים בגיטרה והרבה שירים שמלווים בפסנתר. רוק אינסטרומנטלי מורכב מלחנים מורכבים, סתם הפלת אותי במילה. וכן, גם כשארקדי דוכין שר עם פסנתר, זה לא רוק. חוצמזה כתבתי שיש אפשרות להוסיף קלידים, אז די כבר להתלונן.

mmaayy

New member
אתה קקי!!!

אביב גפן עושה רוק מצויין!!! מתה על השירים שלו! הוא הכותב והמלחין הכי טוב שיש! וזאת דעתי!

mmaayy

New member
הוא זייפן, אין מה להתווכח

אבל אין, אין על המוזיקה שהוא עושה! מתה עליו!

שפוצה

New member
נכון אין מה להגיד

ואפילו אביב מודה בזה... הוא אמר בפגוש את העיתונות - לפני איזה שבוע שהוא לא רואה את עצמו כזמר- אלא ככותב ומלחין... לפחות הוא מודע לכך... חוץ מזה...הוא אחלה בנאדם- ויוצר מצויין- אחד הגדולים ללא ספק :)

S h A b i T

New member
אחלה בנאדם?

אני מניחה שאת אומרת את זה מבלי להכיר אותו.. כי אממ... אולי הוא מלחין נהדר, משורר מעולה, אבל בנאדם נחמד - הוא לא.

mmaayy

New member
כן, אחלה בנאדם!!!!

אולי אתה לא מכיר אותו, אבל אני קראתי מליון ראיונות איתו ואני לא מפספסת עליו כלום!! הוא אומר דברים שאני הכי מזדהה איתו בעולם!! הוא מדהים! ואין לי כח להתווכח פה עם אף אחד. מי שחושב אחרת זאת דעתו האישית.

שפוצה

New member
על סמך מה

את/ה קובע/ת את זה? את האמת יכול להיות שהוא באמת חרא של בנאדם- וכנראה אני מושפעת מההיכרות המוזיקלית רק..(ומהראיונות שראיתי) יצא לך לפפגוש אותו פנים מול פנים כשאת/ה ככה מאשים/ה אותו בזה שהוא לא נחמד או מה שלא יהייה? ספר/יי......

Ohad18

New member
כשארקדי דוכין שר עם פסנתר זה לא רוק

אז מה זה
התכוונתי למילים של אביתר בנאי (כמו שמתי לי פודרה) מעבר לזאת - אביב גפן זה רוק (נקודה)

אביתר בנאי - טקסטים בלי משמעות?!?!

בונא, אחי אתה חי בסרט, יש לו את הטקסטים הכי נוקבים בעולם... לכל שורה בשירים שלו יש משמעות, איפה אתה חי..

sonic_green

New member
כמה שטויות בהודעה אחת...

רוק יכול להיות אקוסטי ועוד איך... לא אתה ולא אף אחד יכול לומר מה הכלים שישולבו במוזיקת רוק, כי לכל דבר יש תחליף ובמיוחד לא טקסטים בעלי משמעות... יש הרבה שירי רוק על נושאים סתמיים או משעשעים... באמת...

bimbush

New member
לא

אי אפשר להגדיר רוק, או כל סגנון מוסיקלי על רגל אחת בשלוש-ארבע שורות.. נכתבו ספרים שלמים על מהו רוק ככה שזה יהיה יומרני מצדינו לתמצט את זה לכמה משפטים.. ובקשר לזה שרוק ופופ הם אותו הדבר- הפופ שמתייחסים אליו עכשיו הוא לא הפופ של תחילת שנות השישים, שאז הרוק באמת יכול היה להחשב כפופ, כי הפופ פשוט היה הגדרה של "מוסיקה פופולרית".. כיום המונח פופ קיבל משמעות שונה לגמרי...

למעלה