אני!!!!!!! והצוות שלי!!!!!!!
A AdShEaTaKoRe New member 13/12/03 #22 תורי.... עם קצת דמיון זה יכול להיות אני - נ.ב גיא המלך קנה לי חולצה של סקורפיון וחולצה של סליפנוט - מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
תורי.... עם קצת דמיון זה יכול להיות אני - נ.ב גיא המלך קנה לי חולצה של סקורפיון וחולצה של סליפנוט - מדהימות!!!!!!!!!!!!!!!!!!
B b a m margera New member 13/12/03 #24 סקורפיון? אלו ששרים וינד אוף צ'ינג'? עם כן אתה יכול לרשום לי את השם שלהם באנגלית פה אני רוצה להוריד מלא שירים שלהם להקה תותחית!!
סקורפיון? אלו ששרים וינד אוף צ'ינג'? עם כן אתה יכול לרשום לי את השם שלהם באנגלית פה אני רוצה להוריד מלא שירים שלהם להקה תותחית!!
O Ocean Born New member 14/12/03 #39 SCORPION?.. מה קשה? ו-איייכס, תומי, למה סליפנוט?!?! בוש לך! מכות.
M MiNUsH New member 14/12/03 #40 כן אה... סליפנוט מגעילים כל ה"מוזיקה" שלהם נשמעת אותו דבר וזה דבר נורא...לדעתי כן...
A AdShEaTaKoRe New member 14/12/03 #41 אה אוקי תנו לי להבין... זה פסדר ששפיצי ישמע סליפנוט אבל ברגע שאני שומע אז לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! כל העולם נגדי הא? מה אתם רוצים? שאני אמות ?
אה אוקי תנו לי להבין... זה פסדר ששפיצי ישמע סליפנוט אבל ברגע שאני שומע אז לאאאאאאאאאאא!!!!!!!!! כל העולם נגדי הא? מה אתם רוצים? שאני אמות ?
L Lind0r New member 14/12/03 #42 האמת גם אני לא מת על סליפנוט יותר מידי דאבל באס... זה דופק לי ת'ראש יותר מידי...
V VVEE MAN New member 14/12/03 #43 תומי להגיד את האמת פעם חשבתי שאתה גבר ואחלה בן אדם אבל אתה שומע סליפנוט? אין אין אחי איכזבת אותי
M Mistress of Blood New member 14/12/03 #44 מה? צועקים על תומי?? גמני רוצה! איכזבת אותי ! בוש לך! חלאה!! מי צריך אותך?! לך לך לשמוע סליפנוט! << זורקת על תומי חצילים >> בושה! (ההודעה נכתבה בשעת משבר, נא לא לקחת ברצינות.)
מה? צועקים על תומי?? גמני רוצה! איכזבת אותי ! בוש לך! חלאה!! מי צריך אותך?! לך לך לשמוע סליפנוט! << זורקת על תומי חצילים >> בושה! (ההודעה נכתבה בשעת משבר, נא לא לקחת ברצינות.)
A AdShEaTaKoRe New member 14/12/03 #45 יודעים מה????? לא צריך אותכם יש לי את סליפנוט... הם מבינים אותי לא כמוכם... טוב הלכתי לשמוע home של דרים (כן אני לא רק שומע סליפנוט) מה הבאת לערבים????
יודעים מה????? לא צריך אותכם יש לי את סליפנוט... הם מבינים אותי לא כמוכם... טוב הלכתי לשמוע home של דרים (כן אני לא רק שומע סליפנוט) מה הבאת לערבים????