אמממ.. בא לי לקנות לידיד שלי ליום הולדת דיסק של עברי לידר, על איזה אתם הכי ממליצים
ש שׁזִיף New member 23/10/03 #1 אמממ.. בא לי לקנות לידיד שלי ליום הולדת דיסק של עברי לידר, על איזה אתם הכי ממליצים
B beenINSANE New member 23/10/03 #2 היי שזיף... (אני עוד לא ישנה) זה עניין של טעם, כל אחד אוהב דיסק אחר שלו. אני אישית הכי אוהבת את יותר טוב כלום מכמעט. אבל כולם מצויינים לדעתי.
היי שזיף... (אני עוד לא ישנה) זה עניין של טעם, כל אחד אוהב דיסק אחר שלו. אני אישית הכי אוהבת את יותר טוב כלום מכמעט. אבל כולם מצויינים לדעתי.
ל לירן מם New member 23/10/03 #3 אני גם חושבת שאת "יותר טוב כלום" כדאי לך לקנות...אבל זה עניין של טעם..כולם טובים...
ז זהר מנדל New member 23/10/03 #5 תלוי במה שחבר שלך אוהב... אם הוא אוהב בלדות יפות כאלה- מלטף ומשקר אם הוא אוהב שילוב של רוק עם באלדות- מלטף ומשקר אם הוא אוהב שילוב של אלקטרוני, רוק ובלדות- האנשים החדשים... אני אוהבת את האנשים החדשים...
תלוי במה שחבר שלך אוהב... אם הוא אוהב בלדות יפות כאלה- מלטף ומשקר אם הוא אוהב שילוב של רוק עם באלדות- מלטף ומשקר אם הוא אוהב שילוב של אלקטרוני, רוק ובלדות- האנשים החדשים... אני אוהבת את האנשים החדשים...
ש שׁזִיף New member 24/10/03 #9 חחחח וואלה, באמת נכנסתי לתסביך ../images/Emo3.gif אבל אני חושבת שאני אלך על יותר טוב כלום מכמעט... תודה לכל העונים ואהבתי את הניתוח
חחחח וואלה, באמת נכנסתי לתסביך ../images/Emo3.gif אבל אני חושבת שאני אלך על יותר טוב כלום מכמעט... תודה לכל העונים ואהבתי את הניתוח