אמממ......

אמממ......

סליחה על ההתפרצות, קפצתי להגיד בוקר טוב לטאיטאי ולכווווווווווווווולם! אגב, למה הודעות מלפני 100000000000000 שנה קופצות להתחלה פתאום?!?! יותר טוב איך שהיה קודם... עד שאני אקלוט את הסדר הזה עכשיו 8-p אני חוזרת לנקות את החדר לפסח איייייייייייייייייחס שונאת את החג הזה! אוהבת המכוערת והשמנה

tairon

New member
עדנוש הייייייי מה התפרצות???

אחלה איחולים ועוד ממך ככה... גם אני שואל את עצמי אייך זה שהודעות מלפני תשעת אלפים שניה פתאום הופיעו כמו במטה קסם כאילו נכתבו רק היום האשמה היא בממשק החדש שמיום ליום נראה לי כמו הסיוט בהתגלמותו אגב אם זה ינחם אותך גם אני היום ניקיתי ניקוי יסודי לא כייף אבל הכייף הוא עכשיו כי נקי לי בעיניים ומה אמרנו לך????? את לא מכוערת !!!!!!!!!

עדנהההההההההההההה

עדנה, שלום לך. א. אני באמת מאושר לראות שאת באה להגיד שלום לטאי, אבל למה לא להגיד -על הדרך- שלום גם לי? נכון. את לא מכירה אותי ואני לא מכיר אותך. אבל זה לא אומר שאין לי רגשות? זה לא אומר שאני לא נעלב מחוסר יחס... :) ב. שונאת את פסח...אמממ...גם אני. למה את חוגגת אותו? עה``ח, החרדל``ש - פר לא זועם יו``ר האגודה למלחמה בשפיות

הקבינט החליט!!!

כן כן...אחרי ישיבה סוערת שנמשכה למעלה מחמש שניות הוחלט בקבינט האגודה להקפיץ את ההודעה הזו שוה על מנת שעדנה תוכל לקרוא אותה... מי אמר שזה מעניין אותה? אפ`חד. אבל אני אלעיט אותה את ההודעה הזו בכפית... החרדל``ש - איש ששוקל כמו אגודה שלמה האגודה למלחמה בשפיות

למעלה