אמממ

אמממ

בסקר רק אני הצבעתי לאפשרות הראשונה
כניראה שאני עדיין בעננים מהגול של קטן מול כל כוחבי מנצ´סטר באיצטדין האיצטדיונים

לא,

גם אני הצבעתי לאפשרות הזאת.. לא כל יום תראו את קטן מכניס לברטאז בין הרגליים ועוד באיצטדיון שלהם..

נכון

הריי כולנו יודעים מי זאת מנצ´סטר יונייטד באיצטדיון שלהם ומול כל הכוחבים שלהם וגול בדקה ה 8 בין הרגלים של ברטז וכמו שאמר יעקוב שחר: "לא כל קבוצה מבקיעה 2 שערים באיצטדיון אולד טראפורד"

כן ואותו מידה...../images/Emo60.gif

לא כול קבוצה חוטפת 5 באולד טאפורד ושוב שאותו מידה לא כול קבוצה מראה למנצ´סטר מה היא ישראל ועוד בGSP ולא סתם לראות אלה 3 בראש המסכן והעלוב של מר פרגרסון וחבירו סקולוס פרדיננד פורלאן והאחים ניוול

נכון

אבל תסכים איתי שאין מקום להשוואה בין אולד טראפורד ל GSP מנצ´סטר של אולד טראפורד היא כמו מכבי חיפה של קרית אליעזר

אבל מכבי חיפה של...../images/Emo60.gif

קיריית אליעזר היא לא הייתה מנצחת 3-0 היא הייתה מנצחת 7-0 את מנצ´סטר

הלוואי..

איזה מבוכה תהיה למנצ´סטר אם מכבי של קריית אליעזר תנצח (יותר נכון תקרע לגזרים) את מנצ´סטר..

כן, אבל..

תלוי איזה קבוצה חוטפת 5 באולד-טאפורד.. אתה לא תראה את ניוקאסל או ליברפול או ארסנל חוטפות שם חמישייה.. העיקר ש(סיר)פרגוסון ושאר חבריו הבינו מי אלו שחקני מכבי חיפה, ושלא צריך לזלזל בנו.

למה שהם לא יחטפו ???../images/Emo60.gif

הם חטפו ועוד איך חטפו למשל רק בשהוע שעבר ניוקאסל חטפו 5 ואם אני לא טועה זה אפילו היה בבית שלהם שזה עוד יותר השפלה. ולפני שנתיים באולד טאפורד אני בחיים שלי לא ישכח שראיתי את אותו תקציר של המשחק -מנצ´סטר נגד ארסנל שנגמר ב- 6-0 לשדים האדומים(והמעצבנים) רק משחק של ליברפול אני לא זוכר אבל אני בטוח שגם הם חטפו ממנצ´סטר בראש ויש לי שאלה איילך (GrEeN D£vil²°°³ ) למה אתה כותב כול הזמן שתי הודעות אחת אחרי השניה במקום לכתוב הכול באחת ??

....

יש הבדל בין ארסנל, ניוקסאל וליברפול לבין מכבי שלי, נכון? נכון.. ממי ניוקאסל חטפו 5 (זה האמא של ההשפלות)
יש לי שם ת´יודע?? (אלי) למה אני כותב שתי הודעות? כי אני משרשר להודעה הנכונה.. אני ימצא לך את המאמר ותבין למה אני מתכוון..

שתי הודעות עוד הפעם../images/Emo60.gif

עזוב אני לא רוצה לריב עם אף אחד ניוקאסל חטפו 5 בראש ממנצ´סטר וגם ארסנל ועוד הרבה קבוצות ומאיפה לי לדעת את השם שלך ????? אתה יודע אתה השם שלי ????? אז בוא גם אני יגיד לך בסוד שאף אחד לא ישמע שקוראים לי אבישי אבל אתה יכול לקרוא לי פרנק

אבל בכל זאת

לשחק שם זה חוייה משחק ראשון בליגת האלופות, מול מנצ´סטר, באולד טראפורד ו 2 שערים ליזכותנו זאת חוויה
נכון שהפסדנו אבל אני לא כל-כך הסתכלתי על התוצאה יותר מהחוייה

LifeGiver17

New member
דילמה...

התלבטות קשה בין המשחק הראשון נגד מנצ´סטר לשני. מצד אחד יש את המשחק הראשון עם כל ההתרגשות והשער של קטן, היתרון על מנצ´סטר - שהגדרתי את הדקות בהן הובלתי לחברים שלי כשתי הדקות המאושרות בחיי :) מצד שני יש את ה 3 - 0 הענק, משחק שגם הייתי בו (היחידי מ - 6) תצוגת כדורגל מדהימה והשער של זוטא´... לא יודע מה לבחור.

O n y X

New member
צודק...

אני התלבטתי בין האפשרות לזאת לבין ה 3-0 מול מנצ´סטר. והחלטתי ללכת עם התוצאה של המשחק שכמעט גרמה לי לעשות חור בתקרה של הבית מלון מרוב שמחה כששמעתי על התוצאה

רמי ורד

New member
נדמה לי שהמשחק מול שטורם גראץ

חבל שהמשחק הזה לא היה בסקר כיי למעשה זה היה המשחק הכי חשוב של מכבי חיפה מעולם ואם תיזכרו בצמרמורת שאחזה בכם עם הבקעת השערים ובמיוחד עם שריקת הסיום אני מניח שתסכימו איתי

רעיון טוב ../images/Emo45.gif

אבל יש לי כרגע אפשרות רק למחוק את הסקר לגמרי ואז והוסיף את המישחקים של המוקדמות אבל אם אני ימחוק את הסקר הקולות של כל אלה שהצביעו גם ימחקו
אתם רוצים להתחיל את הסקר הזה מחדדש

O n y X

New member
אם כבר שטורם גראץ...

מאיזה אתר אפשר להוריד את הגולים? במכבי חיפה און ליין כבר אין אותם

למעלה