אמממ

F R E A K O U T

New member
אמממ

אני כמעט שמייח אבל לא לגמרי.... זוכרים שכתבתי פה שאני מקווה שהעסק שההורים שלי פתחו יעבור לחו"ל? אז הם שוקלים בעוד שנה לפתוח בסביבות ה20 חנויות ברחבי אנגליה בעיקר בלונדון... זאת אומרת שנעבור לשם כנראה (מה לעשות ברעננה בשעה עוברים בערך 20 אנשים מול חנות, בלונדון כל שעה עוברים בערך מיליון אנשים.. יותר שווה לא?) אז אני שמח שסוף סוף מתרחקים מפה... אבללל (כן הנה מגיע האבל הגדול...) אני לא רוצה לעבור ללונדון!!! לפי מה שהבנתי כולם קרים שם וצריך לקבוע איתם שבוע מראש לפני שנפגשים... באסה...נקווה שיפתחו סניף גם בארה"ב.... עם יש כאן כל מיני אנשים מלונדון שיספרו עוד קצת על החיים שם (אנגלית לא בעיה למרות שבאנגליה היא שונה לא?) על החברים לימודים וכל זה... (יאק אני מנסה לדמיין את עצמי כל יום עם איזה מורה עם מבטא מעצבן!)

:-O

לונדון זה ה-מקום. אנשים קרים? לא נראה לי. אבל עדיף שמישהו שמכיר את המקום טוב יותר יסביר לך למה אתה טועה

F R E A K O U T

New member
לאלאללא

עם ביקרת שם "תיירת" זה מושלם אבל יש הבדל... אינ גם הייתי שם שבועיים בטיול אבל לפי הודעה של מישהי פה הבנתי שבחיים שם הכל קר ומגעיל...

מה שנכון נכון...

לונדון זה בעעע. אחלה עיר אבל מה לעשות, זה לא תל אביב. זה בערך כמו פריז, פשוט תרבות אחרת שבה אנשים לא פתוחים כמו בתרבות הישראלית.. מה לעשות. סובלים את זה, איכשהו.

sivani

New member
האמת?

אני חושבת שזה ברוב המקומות בעולם ככה. אנשים פשוט יותר סגורים בתוך עצמם והבועה הקטנה שלהם.

למעלה