אמממ

casperit

New member
אמממ

שמתי לב שלאחרונה לא.. הייתי פה, טוב אז אני שוב כאן, ואני אמלא את תפקידי כאחת מהמנהלות של הפורום כמו שצריך... יעל

שחררר

New member
ברוכה השבה ../images/Emo140.gif וד"א ../images/Emo32.gif....

אני מתה על השיר שכתוב לך בחתימה "לא לא לא אני רוצה להיות רק עם עצמי בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותי......." ועוד משהו לא קשור, את זוכרת את הסדרה זבנג? משם שמעתי את השיר בפעם הראשונה וגם שלשום בפסטיבל "בראשית" ראיתי את "ג´ינג´י" משם חחחח זה היה מוזר הוא לא ג´ינג´י והוא היה עם ראסטות מוזרות. כמעט שרתי לו את השיר הזה אבל התביישתי ראית? את כל המגילה הזאת כתבתי רק בגלל החתימה שלך ביי ביי ושנה- טובה

pompii

New member
ברוכה השבה!../images/Emo13.gif

דרך אגב, ספירפיר היתה בחבר´ה הטובים, לא שזה מעניין מישהו....

casperit

New member
תודה:)../images/Emo32.gif תגובה

ו ו נו זה לא קשור ללח"ה אבל בכל זאת... מיכל כותבת חופשי על סי:) מופע הארנבות של ד"ר קספר זו הלהקה שאני הכי הכי אוהבת ובגללם אני קספרית, והשיר שלי הוא השיר שלי, השיר שאני הכי הכי אוהבת, כי זה עושה לי טוב לשמוע אותו:) כי אם אני מרגישה עצובה אז אני פשוט שרה תשיר שלי:) גם אני האמת הכרתי את השיר מזבנג, (כמה עצוב) אבל אחרי שאחותי הביאה לי קלטת מוקלטת של הו הו התמכרתי אליהם, וקניתי את הדיסק הראשון והשלישי שלהם כי את השני כבר אי אפשר להשיג:) בחופש החזירו את זבנג נורא שמחתי כי כי היו לי כמה דקות עם השיר שלי (למרות שאני יכולה פשוט לשמוע אותו מהדיסק) וזה כיף לשמוע שירים שאתה אוהב בטלויזיה (עכשיו יש סדרה בערוץ 6-בית משותף ש"אחלום לנצת" זה שיר הנושא (גם אם שוב אעצום את עיני השמש תזרח כולם יחיו בטוב גם בלעדי) והיה פעם עוד איזה משהו בערוץ 6 ששיר הנושא היה "תראו אותי" (תראו אותי אני שמח סתם פתאום תראו אותי הכל נראה לי יפה היום) השיר מהפרסומת של האסטמה כמובן) ואת כותבת מגילות??? טוב ככה זה כשמדברים איתי על אובססיות שלי. יעל הקספרית *מופע הארנבות של ד"ר קספר שולטים (ז"ל)

ROTEM 3 0 0 3 5

New member
השיר שליייייייייייי

ורק שלי, זה היה השיר סיום שלנו במופע של כיתה ט´!!!! אני, אני חושב שרק אני בועט בשמש ממולי אוהב אוהב תמיד אותייייייייייי >רותם שוקעת בנוסטלגיה ושוכחת שבפורום הזה עוד לא למדו לדבר על עצמך בגוף שלישי<

casperit

New member
../images/Emo32.gifהשיר שליייייייי

הוא שלי!!!!!!!!! ולא אכפת לי מה תחשבו תשנאו או תאהבו כי השיר הזה שלי! יעל נ.ב מה לעשות שאין פורום לד"ר קספר? ואני לא רוצה גם אחד כזה כי הלהקה שלי:)

actress

New member
אני לא כתבתי עליה פה בשביל זה יש

פורום עליה

למעלה