ואני פחדתי שעכשיו יתחיל להיות לי משעמם.
א אייבורי New member 22/5/12 #17 אל תדאגי היא מייד מארגנת לנו פינת בובות ותתן מדבקת סמיילי לילדים שיושבים עם ידיים משולבות ומצביעים יפה
אל תדאגי היא מייד מארגנת לנו פינת בובות ותתן מדבקת סמיילי לילדים שיושבים עם ידיים משולבות ומצביעים יפה
C ChinoShoko New member 22/5/12 #18 ולהאסקי בכלל מגיע מדבקת כוכב על ההתנהגות היפה שלה ביומיים האחרונים. כל הכבוד האסקי
C chenby New member 22/5/12 #19 או שתפסיק לעורר פרובוקציות או שתחסם. כבר ביקשתי ממך. אתה לא חייב לתת את התגובות האלו ובטח לא לתת את הציונים שלך לכותבים.
או שתפסיק לעורר פרובוקציות או שתחסם. כבר ביקשתי ממך. אתה לא חייב לתת את התגובות האלו ובטח לא לתת את הציונים שלך לכותבים.
מ מדען טילים סובייטי New member 22/5/12 #22 זה כבר פעם שניה השבוע שאנחנו נכשלים ועכשיו זה עוד לפני שבכלל עשינו משהו. המצב מחמיר. מציע לצאת במסע פירסום לפורום - הסלוגן המוצע: "לקנדי פנית, לא טעית" או "מקנדי (ג'ון) עד קנדי (ס ברגן) לא קמה כקנדי" או משהו.
זה כבר פעם שניה השבוע שאנחנו נכשלים ועכשיו זה עוד לפני שבכלל עשינו משהו. המצב מחמיר. מציע לצאת במסע פירסום לפורום - הסלוגן המוצע: "לקנדי פנית, לא טעית" או "מקנדי (ג'ון) עד קנדי (ס ברגן) לא קמה כקנדי" או משהו.
ל לאבמייקר New member 23/5/12 #26 אני דווקא חושבת שזה כל הקסם בלי פור פליי, בלי כפפות של משי, בלי וזלין. ישר לפרצוף. יש בזה משהו מאוד מרענן בעיניי. אז מה אם יזרקו לך משהו. אם הוא נכון- אז הוא נכון, ואם לא אז מה אכפת לך? יאללה ציירת תזרמי.
אני דווקא חושבת שזה כל הקסם בלי פור פליי, בלי כפפות של משי, בלי וזלין. ישר לפרצוף. יש בזה משהו מאוד מרענן בעיניי. אז מה אם יזרקו לך משהו. אם הוא נכון- אז הוא נכון, ואם לא אז מה אכפת לך? יאללה ציירת תזרמי.