אמממ...

Fall Out Liel

New member
אמממ...

מצטערת אמ זה פותח הודעה חדשה אני מהפלא.. יש את הדיסק הזה now 13 שטוקיו נמצאים בו. איזה שירים יש בו? תודה!

SpongBobit

New member
תהיתי למה את בלי הגיטרה ../images/Emo2.gif

אני לא ראיתי שם שירים שלהם, חיפשתי
אבל אולי טעיתי חח

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif הדיסק ../images/Emo13.gif:

(Mika – Relax (Take It Easy Rihanna – Don't Stop The Music Timbaland Feat. Keri Hilson – The Way I Are Gwen Stefani – 4 In The Morning Tokio Hotel – Monsoon|סגדש| James Blunt – 1973 Plain White T's – Hey There Delilah Maroon 5 – Wake Up Call Kylie Minogue – 2 Hearts Fergie – Big Girls Don't Cry Akon – Sorry, Blame It On Me Sugababes – About You Now Robyn – With Every Heartbeat Amy Winehouse – Rehab Just Jack – Starz In Their Eyes Nicole Scherzinger Feat. Will.I.Am – Baby Love Avril Lavigne – When You're Gone David Guetta Feat. Cozi – Baby When The Light Will.I.Am – I Got It From My Mama מתפלאה שיצא מונסון??

גו3י

New member
רשום בראש 1

When You're Gone - אבריל לוין "דונט סטופ דה מיוזיק" - ריהאנה "דה ווי איי אר" - טימבלנד Relax, Take It Easy - מיקה "4 אין דה מורנינג" - גוון סטפאני "אבאוט יו נאו" - שוגבייבז Big Girls Don't Cry - פרגי Thnks Fr Th Mmrs - פול אאוט בוי Monsoon - טוקיו הוטל ועוד קטעים של אייקון,ניקול שרזינגר,ג'יימס בלאנט,פליין ווייט טיז,דיוויד גואטה

0oSharoNo0

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo207.gifאתם חייבים לראות XDDD

חחח נקרעתי מצחוק... אז הייתי חייבת לשים http://youtube.com/watch?v=hMqTKA8BxvE (אני לא יודעת לעשות לחיץ.. תתמודדו >< ) אני לא יודעת בקשר לשירים אבל לא נורא כבר עזרו לך...

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif חחחחחחחחחחחח

יש מלא כאלה.. זה כמו (את בטח מכירה):

roni kaulitz

New member
טיפשהטיפשהטיפשה.. לא הוספתי קישור ../images/Emo46.gif

http://youtube.com/watch?v=TvC6VS4Np4U

roni kaulitz

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif בפעם הראשונה שראיתי את זה

אני ואחותי בכינו מרוב צחוק. ונילה סקאי טובים.

Rukia nik

New member
ולכן נעזור לך - לחיץ בתוכן ההודעה~

קודם כל - לחיץ! ואני לא טובה בהסברים אבל אני בטוחה שיש פה מישהו שיהיה מוכן להסביר - מישהו?

Fall Out Liel

New member
תודה לעונות../images/Emo9.gif ו../images/Emo207.gif מצחיק במיוחד../images/Emo6.gif../images/Emo168.gif

חזרתי עכשיו מחתונה שכמעט לא הייתה. הכלה התחילה לבכות וקיבלה "רגליים קרות" ולא רצתה להתחתן ולקחה איזו שעה עד שהיא הסכימה והם התחתנו לבסוף
ואני שיכורה ועייפה אז הלכתי לישון

למעלה