אמממ..

MisteryNick

New member
אמממ..../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

היי=] אמ...יש לי שאלה די טיפשית=\ במלא מקומות אני רואה את באם עם ההסמל של הימ, וכו'. עכשיו....מה באם קשור?? תודה לכל אלה שינסו להסביר לי, כי אני טיפשע=]

לבאם יש את הזכויות על הסמל הזה

בעיקרון הוא עיצב להים את הסמל. ולכן הוא כביכול "שלו" אם אינני טועה..

milkshakit

New member
קשת ../images/Emo2.gif../images/Emo189.gif

אני בהלם ממך
וילה המציא את הסמל הגאוני הזה, ובאם נדלק על זה אז הוא תקע את זה בכל הבגדים ובעצם בכל דבר שלו.

תקשיבי! את אמרת "לכל להקה

יש את הסמל שמסמל אותה וכנראה שזה הסמל שלהם". אצלי זה טעות קטנה יחסית

milkshakit

New member
ומה רע בזה אני עדיין לא מבינה |מלאך

זה לא מסמל אותם? טעיתי במשהו?

inbal287

New member
עניתי כבר לעידן מתישהו *מעתיקה משם*

טוב אז אתה יודע שבאם סייקטר ומשתתף בכלמיני תחרויות בעולם. אז מתישהו בשנת 2000 יצא לו להיות בפינלנד, בדיוק שההיסטריה סביב HIM הייתה בעיצומה [אחרי שJM וRHIMA יצאו], וHIM היו בכל מקום: TV, חנויות דיסקים, פוסטרים ושלטי חוצות ברחבי בעיר וגם בכלמיני מגזינים. באם קרא איזה ראיון עם וילה באחד המגזינים וממש התרשם ממנו והחליט ללכת לחנות דיסקים כדי לקנות את הדיסק [RR]. הוא קנה את הדיסק, התאהב בו בצורה לא נורמלית והחליט ללכת להופעה של HIM. שם ע"י כלמיני קשרים הוא הצליח להכנס למאחורי הקלעים ולהכיר את וילה ושאר הלהקה. התברר שיש להם הרבה תחומי עניין משותפים [כמו להשתכר ביחד], והם פשוט נהיו חברים ממש טובים. וילה נתן לבאם אישור להשתמש בהארטגרם [כי הרי הזכויות שמורות לוילה שהמציא את הסמל], ובאם הפך את זה לסמל המסחרי שלו. ת'אמת שהוא עשה הרבה בשביל HIM, הוא ממש ייחצן אותם בארה"ב שעוד לא היה להם ייצוג שם. וכמו שכבר אמרו הוא גם ביים להם 4 קליפים וכנראה שיביים את הקליפ החדש. וזהו באופן כללי...

MisteryNick

New member
../images/Emo23.gifיאי!!..תודה=]]]]]]]

עכשיו הבנתי=]]] תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה

למעלה