אמממ

אמממ../images/Emo142.gif

בגלל שבפורום יש יותר מהנושא עצמו אני מציעה שנעשה שירשור היכרות חדש (אני אתחיל)
שם:דפנה
תחביבים:לצייר,לנגן,לכתוב,לשיר,מדיטציה,להסתובב עם חברים במיוחד עם החבר
שיר אהוב:THANK YOU לד זפלין
להקה אהובה:לד זפלין (אד אפילן)
עמדה שלא הייתי מוותרת עליה:יש שניים: פמיניזם ושלום
משפט סיום:כבשים לא עושות מווו כי הם כוסיות נ.ב תצרפו תמונה

Creamy Weather

New member
אני מסכימה!

אוקיי אוקיי אוקיי- שמי הוא טומי (על שם אופרת הרוק) אני בת 15 (וקצת) אני מנגנת על חליל צד ועל גיטרה, שומעת המווון מוזיקה, אני כותבת ומצלמת ושרה ומציירת ותופרת וסורגת וצוחקת המוון יש לי כל כך הרבה שירים אהובים שקצת קשה להחליט..אני מוכנה להתפשר על ארבעה, אבל זה מאוד מצומצם: Lady Fantasy- Camel Suzanne- Leonard Cohen Lucy in the sky with diamonds-Beatles Kashmir- Led Zeppelin עד לפני לא הרבה זמן, כששאלו אותי מה הלהקה האהובה עלי הייתי עונה לד זפלין בלי להתבלבל, עכשיו אני כבר לא בטוחה.. אני אוהבת נורות חשמל, דברים זוהרים בחושך, את הצבע אדום, פרחים צהובים, נצנצים מכל סוג, את הבלוג שלי ושל קשת, טימ-טם, ספרים, שרשראות צבעוניות ארוכות, כתרים, פילים ורודים ואת הבועה בה אני חייה. שלום ואהבה, טומימיה המכושפת

John LennonS

New member
עכשיו תורי...

שמי שחר אני בן 18 וחצי בערך... אני אוהב ספורט במיוחד כדורגל וכדורסל וכדורעף וגם ריצות ארוכות וקצרות (למרות שזה לא קשור בכלל לשנות השישים) אני שומע המון מוסיקה של שנות השישים והשבעים, וגם אוהב מועדונים עם מוסיקה מהסוג הזה. מוסיקה סבבה לרקוד אליה. לגבי מוסיקה עכשיו: כשהיתתי קטן הייתי מקשיב תוך כדי נסיעות לביטלס, כי זה מה שההורים שלי שמו בטייפ.. ומאז ועד היום הם הלהקה האהובה עליי, אבל אני מכיר עוד הרבה להקות שאני אוהב מאוד שירים שלהם. אני מאוד אוהב למשל את השירים האלה: Spencer Davis - Keep on running Dion - Abraham, Martin and John Zombies - Tell her no Mamas and Papas - Getting better (רק להדגמה של הסוג שאני מעדיף) חוץ מזה אני אוהב לשחק במחשב לתכנת, לשמוע גלגלצ... אה...ואני אוהב סרטים מצחיקים

kibutzit

New member
ואני...

נעמה בקרוב 16- מזל טוב לי אוהבת לשמוע מוזיקה, לכתוב, לישון, לצייר עיניים, לנקות עכברים של מחשבים, הצבע חום. להקות/זמרים/ות חביבות: ביטלס הדלתות בוב דילן ג'ניס ג'ופלין פינק פלויד

למעלה