אמממ...שלום?

whistler404

New member
אמממ...שלום?

כן. אז אני קורא בפורום הזה כבר זמן מה..ואני מעוניין להתחיל להיות פעיל בו. בד"כ אני לא מאמין בדברים כמו שרשורי שלום למיניהם, אך נראה לי שזה מה שמקובל בפורומים פה - אז בתפוז אני מתנהג כתפוזאי. התוודעתי למיוז כלפני חודש..או יותר..כששמעתי ברדיו שבו אני טכנאי את הביצוע שלהם לבית השמש העולה, כפי שהשיק נקרא בשפת הקודש. כמובן שהכרתי את השם תמיד, אבל אף פעם לא התעמקתי עד אז, שהתחלתי להוריד שירים שלהם. מהר מאוד זיהיתי חלק מהריפים הגאוניים (plug in baby, bliss, new born), כנראה ששמעתי אותם בעבר. היו שירים אחרים (unintended, muscle museum) שגם זיהיתי פשוט עד אז לא ידעתי שהם שלהם. בכל מקרה, התמכרתי. הורדתי את שלושת האלבומים (חכו, אל תתעצבנו. תמשיכו לקרוא.), מהר מאוד נדלקתי. בעקבות זאת קניתי (הנה) את Origin of Symmetry ו-Absolution (אני אשמור את קניית הראשון לזמן שבו מצבי הכלכלי יאפשר זאת), ומאז לא עובר יום בלי שאני מקבל את מינון המיוז היומי שלי. אני מאוהב. אז, זה הסיפור שלי. אם יש עוד שאלות אתם מוזמנים לשאול :) זה החלק שבו אתם מברכים אותי בבואי לפורום

ramoni

New member
ברוך הבא בנאדם

טכנאי רדיו... אתה יכול לעשות הרבה טריקים ולופים לשיר של מיוז... יש לי קרוב משפחה שהוא אחראי על אולפן הפקות קטן, ופעם אחת שהגעתי אליו הוא נתן לי לשחק קצת ועשיתי איזה מיקסוסים וכאלה היה כיף

yeross

New member
מיקסים

יש למישהו מושג איך עושים "באסטרד פופ" (כלומר שמערבבים שני שירים או יותר שבד"כ לוקחים את רצועת השירה של שיר אחד ומלבישים אותה על רצועת המוזיקה של השני)? כי יש לי רעיון נחמד לקחת שיר של מיוז ולערבב אותו עם איזה שיר ישראלי.. עם איזה תוכנה משתמשים?

ramoni

New member
תכפס בוואלה תוכנות

במדור מוסיקה תחפש בסיווגים: עריכת מוזיקה ושם בטח תמצא איזו תוכנה...

ramoni

New member
הא ותגיד גיל מה עם הרעיון שלי

בקשר לבחן את עצמך.....

NiKi†a

New member
ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

אנחנו שמחים שהצטרפת
ד"א אתמול- בשתיים לפנות בוקר, היה את היסטריה באמטיויייייייי!!! כל כך שווה
!

hallucinative

New member
בתור טכנאי רדיו...

ואחד שמגדיר את עצמו מאוהב במיוז (ואני מזדהה איתך לחלוטין) אולי תדאג שישמיעו אותם באופן קצת יותר תכוף ואם אפשר משהו שהוא לא מהסינגלים... ולא טחון עד מוות. תודה...

whistler404

New member
אני יכול לנסות..

למרות שהטכנאי לא בדיוק בוחר איזה שירים לשדר, זה תפקידם של השדרים\עורכים..אבל אני מקווה להתחיל לשדר בקרוב, אז כמובן שאני אשים כמות נכבדת של מיוז..בכל מקרה הרדיו בו אני טכנאי הוא רדיו אזורי קטן הממוקם במכללה הסמוכה לביה"ס בו אני לומד. מי שגר באיזור צפון הנגב יכול להקשיב לו ב-106.4fm.

למעלה